Kızlar selamun aleyküm neler yapıyorsunuz ben işleri bitirdim kahve molası verdim dedim bi anlık alayım
Hastaneye gittim ordan belediye ye geçtim postaneye gidecektim ilaçları evde unutmuşum eve geldim üşenmezsem kahvaltı yapıp cikicam
Afiyet olsun canimmm
Bu hanımı hava almaya çıkardım başında bekliyorum
Çok tatlı yaaaa😍😍
Çıkarmasan daha iyi aslında muhabbet kuşları hassas olur ufacık hava değişimi hasta eder. Bizim ilk kuşumuz bundan öldü 1 kere 15 dklığına dışarı çıkardım parkta bizle durdu ertesi gün hastalandı
Ayy kıyamam demekki cokk hasaaslar dikkat et miniğe♥️
Rüzgar yoktu o yüzden güneşe çıkardım içerde hiç ötmüyor güneşte çok mutlu
Oğlumu uyutuyorum sonra babamla bir kahve içeriz bende biraz uyurum annemlere geldim çok mutluyum çok ❤️
Afiyet olsun canim simdiden
Sağol canım
Bebelerimi uyutuyorum canım sana afiyet olsun çok iş yaptım dondurucu temizledim evi topladım yoğurt yaptım
Çocukları oynattim kahvaltı hazırladım topladım öyle iste
Teşekkür ederimm sanada kolay gelsin
Saolasin canım
Ellerine sağlık canım. Ben temizligimi dün yaptım bugün pek bi işim yok anca kalkmaya calışıyorum🤦♀️
Ohh ne guzell
Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim💐
Ben bugün enerjisizim dün çok yoruldum mangala gittik valla yorulmuşum sabah kahvemi içtim biraz sağı solu toparladım tembellik yaptım şimdi oğlanı hazırlıyorum okul saati geliyo gidip gelicem namaz kılacamm yemek yapacam çamaşır attım onu sererim alışveriş yapılcak offf yoruldum şimdiden 🥰
Kolay gelsin canim
Benimde işler yeni bitti kızımı banyo yaptırırsam bende bı kahve içerim
Afiyet olsun canim şimdiden
Ve aleykum selam canim afiyet olsun bugun ev isi yapmak istemedim zaten pis degil az bi toz olmus olsun aman bosver yemekde tantuni istediler aksama sicak sicak yenir o da isim gucum yok oturuyorum oyle bende
Ohh ne guzel en sevdiğim iş yokk
Aleyküm selam çocuğu annemgil aldı ama bittin iş var nöbete gidecek hala oturuyorum kalkınca 1.6 motor gücünde hareket etmem gerekiyor
😂😂afiyet olsunnnn
1,455,064 soru
23,878,512 cevap
321,229 kullanıcı