Kizlar 2014 yılında çok sevdiğim bi arkadaşımı kaybettim.. bu gece rüyamda onu gördüm.. saçları ayaklarina kadar uzamış yüzü bembeyaz bana diyorki senide çağırıyorlar.. bende çağırmasınlar beni falan diyorum.. Hayır olsun inşallah ama bayağı etkiledi beni rüyam
Ayy okurken içim ürperdi , hayır olsun inşallah ama böyle rüyaları anlatma bence
Konuştunuzmu konuşmadıysa dua bekliyordur canım
Konuşmuş ya senide cağırıyolar fln demiş
Ay evet şimdi farkettim
Hayra çıksın inşaAllah.
Peygamber efendimize bi kadin gelmis ruyamda evimin direginin yikildigini gordum demis peygamber efendimiz hayra yormus gondermis 1 hafta sonra kadin yine gel.is evimin direginin yikildigini gordum demis efendimiz yine hayra yormus gondermis efendimizin her yordugu da cikmis ksdin yine ayni ruyayla efendimize geliyo ki o yokmus Hz. Ali varmis ona anlatmis kocanin olecegine isarettir demis kadinin kocasi olmus demem o ki ruyayi ilk anlattigin kisi neye yorarsa o olur o tuzden ruyani guvendigin biri haric kimseye anlatma ruya tabirlerine bakma kotuye yorarsa kotu olur
Canimm bol bol sadaka ver
Arkadaşında dua et ve kuran oku
Sakın sadaka vermeyi ihmal etme sakın
Ruyanida herkese anlatma postuna silsen iyi olur rabbim hayırlara tebdil etsin insallah
Aynı şeyi yazmışız bende postunu sil dedim
İyi güzel rüyalar Allah'tandır kötüler şeytandandır. Kötü rüyalar anlatılmaz her zaman hayra yorulur . O yüzden kafana takıp kendine kötüyü çağırma hatta postu sil başkaları görmesin
Aynn canim
Rüyaniz olumsuz yorumlara cok açik
Kimseye anlatmayin
1,474,430 soru
24,139,234 cevap
334,431 kullanıcı