+2 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından

Kizlar 2014 yılında çok sevdiğim bi arkadaşımı kaybettim.. bu gece rüyamda onu gördüm.. saçları ayaklarina kadar uzamış yüzü  bembeyaz bana diyorki senide çağırıyorlar.. bende çağırmasınlar beni falan diyorum.. Hayır olsun inşallah ama bayağı etkiledi beni rüyam 

7 Cevaplar

0 oy
(8,685 puan) tarafından

Ayy okurken içim ürperdi , hayır olsun inşallah ama böyle rüyaları anlatma bence 

-Reklam-
0 oy
(27,749 puan) tarafından

Konuştunuzmu konuşmadıysa dua bekliyordur canım

(8,685 puan) tarafından

Konuşmuş ya senide cağırıyolar fln demiş 

(27,749 puan) tarafından

Ay evet şimdi farkettim

0 oy
(690 puan) tarafından

Hayra çıksın inşaAllah.

0 oy
(5,396 puan) tarafından

Peygamber efendimize bi kadin gelmis ruyamda evimin direginin yikildigini gordum demis peygamber efendimiz hayra yormus gondermis 1 hafta sonra kadin yine gel.is evimin direginin yikildigini gordum demis efendimiz yine hayra yormus gondermis efendimizin her yordugu da cikmis ksdin yine ayni ruyayla efendimize geliyo ki o yokmus Hz. Ali varmis ona anlatmis kocanin olecegine isarettir demis kadinin kocasi olmus demem o ki ruyayi ilk anlattigin kisi neye yorarsa o olur o tuzden ruyani guvendigin biri haric kimseye anlatma ruya tabirlerine bakma kotuye yorarsa kotu olur 

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Canimm bol bol sadaka ver 

Arkadaşında dua  et ve kuran oku 

Sakın sadaka vermeyi ihmal etme sakın

Ruyanida herkese anlatma postuna silsen iyi olur rabbim hayırlara tebdil etsin insallah

tarafından

Aynı şeyi yazmışız bende postunu sil dedim 

0 oy
tarafından

İyi güzel rüyalar Allah'tandır kötüler şeytandandır. Kötü rüyalar anlatılmaz her zaman hayra yorulur . O yüzden kafana takıp kendine kötüyü çağırma hatta postu sil başkaları görmesin 

(1,523 puan) tarafından

Aynn canim

0 oy
(1,073 puan) tarafından

Rüyaniz olumsuz yorumlara cok açik 

Kimseye anlatmayin

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy