+3 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (1,589 puan) tarafından

Günaydın kızlar, sabah sabah aklıma düştü zaten hiç aklimdan çıkmaz o çaresizliğim Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın. Geçen yaz ailemle denize gittik 4 yaşındaki kızım 9 yaşındaki kardeşim suyun kenarında oynuyorlardı bende 6 aylık hamileydim oturup izliyordum uzaktan onları gözümü 10 saniye çevirdim çay almak için baktım su kızımı götürüyordu batıp çıkıyordu baya bı sürüklendi nasıl kostugumu hatırlamıyorum dizlerimin bağı çözüldü kızımı kurtarmayı başardım yüzlerce insan vardı kimse yardım etmedi bile her gün aklıma gelir bu olay istisnasız ya fark etmeseydim 10 saniye ile hayatım degisebilirdi yavrumu kaybedebilirdim hissetmiştim sanki kötü bişey olacağını annem sürekli gel biz birşeyler içelim kardeşin nasılsa başlarında diyordu bende olmaz çocuğumu bırakıp gelemem diyordum iyikide gitmemişim anneler bunu anlatma sebebim sizede bir örnek olsun çocuklarınızı 1 saniye bile ayırmayın gözünüzün önünden o günü ne ben ne kızım unutamiyoruz :(

Sizinde böyle çaresiz kaldığınız oldumu ?

15 Cevaplar

+3 oy
(375 puan) tarafından

Geldi canm geldi.Ben ve kardesim boguluyorduk üstüne ustelik esim oglumun kucagindaydi tas çatlasın 2.bucuk yaşında deniz bizi bir cekti 5 dk oncesine kadsr oglum benim kucagimdaydi sonra esime verdim.Esimle ogluma baktim taaa ileri gitmisler benim ayagimin alti baya bosluga gelmiş deprem hep yerin altini bosaltmis yuzuorm ama iskeleye dogru daha derine yuzuorm.Tersim döndü.Bi batim cikim dedim ne kadar derin battim ucu bucagu Yok alt kısmin.Geri ciktim dedim kesin olecem kardesimde emanet oda olecek esim oglum ilerde onlarinda burunlarina kadar gelmis su onlarda olecek;(((((O an tum hayatim durdu.Allahim yardim et dedim.Etrafta insanlarda var yardime edin yorulduk yuzemiyoruz diyoruz umurlarinda degil orspu cocuklarinin.Sonra Allah guc verdi kayaliklara kadar yuzduk kardesimle.Esimle oglumda sig yer bulmus sonra yuzduk geldik kiyiya hic unutmam.Hayatim boyunca hic bu kadar zor durumda kalmamistim.Rabbim yasatmasin bidaha.

(1,107 puan) tarafından

Ters akıntıya girmiş olabilirsiniz ya çok tehlikeli 

(375 puan) tarafından

İnsan canı bir hic ben çocuğumu oyle gorunce napacagimi sasirdim.Esim gelmeye calisti.Sen gelme sakın dedim burası çok derin.Vazgectm yani kendimden.Ama çocuk benim kucagimda olsaydi o an Allahim düsunemiyorm bile.Ateş basiyor boyle dusununce. Yiyecek ekmegimiz varmis.Rabbim zor durumdaki insanlara yardim etsin.

(1,589 puan) tarafından

Çok şükür size bişey olmamış canım ben bundan sonra denize 5 mtden fazla yaklasamam dikkatli olun su aldığını geri vermiyor😔

(375 puan) tarafından

Çok şükür canm Rabbim bagisladi evladimi kardesimi ve ailemizi.Rabbim kimseyi darda birakmasin.Bende çok temkinliyim giremiyorm oyle çok

(1,589 puan) tarafından

Amin canım benim 

-Reklam-
+2 oy
(239 puan) tarafından

Aynı benzer duyguları deprem anında yaşadım.Allah korusun yavrularımızı.

(1,589 puan) tarafından
+1

Amin Rabbim tekrarını yaşatmasın canım.

(239 puan) tarafından

Amin amin inşallah 

+1 oy
(22,048 puan) tarafından

Hergün duamdır Allahım hiç bir evladı annesinden hiç bir anayıda yavrusundan ayırmasın ♥️ Alparslanım 2 aylıkken anjio oldu o zaman doktorlar götürünce çaresizlik nedir iliklerime kadar hissetmiştim 

(1,589 puan) tarafından

Allah razı olsun senden Rabbim birdaha yaşatmasin canım 🤍

(22,048 puan) tarafından

Amin canım kimseye inşallah

0 oy
(18,926 puan) tarafından

Geçen sene oğlumun üzerine kocaman gardolap düşmüştü eve yeni taşındıgımız için mobilyaları sabitlememiştik henüz onu düşürebileceği aklımdan geçmemişti o sese nasıl fırladım bilmiyorum dolabı kaldırıp oğlumu aldım ambulansı aradım ama nasıl sıkıyorum kendimi doktora teslim edince o sıkmanın patlaması baygınlık geçirdim kendime gelince bu sefer sinir krizi geçirdim kafamı sağa sola vurup kendimi dövüyorum sakşnleştirici verip yatağa bağladılar oğlum anne anne diye ağlıyor ama hiçbişey yapamıyorum bu seferde doktorlar yine kendime yada çocuguma zarar veririm diye kilitleri çözmüyorlar eşim gelene kadar oğlum ciyak ciyak inletti ortalığı ve ben sadece izledim

(18,926 puan) tarafından

Allah kimseye yaşatmasın

(1,287 puan) tarafından

Amin çok zor 

(1,589 puan) tarafından

Ayy okurken kalbim sıkıştı resmen korktuğum şeylerden biridr bu yüzden kızımın odasında oynamasına falan izin vermiyorum Rabbim birdaha yaşatmasin canım çok üzüldüm allah bağışlasın yavrunu

(18,926 puan) tarafından

Burnu bile kanamadı şükür doktorlar bile şaşırdı bu mucize dıye ama ben hem o korku hem kendime kızgınlık hem ihmalim olduğu düşüncesi mahvetti beni o günden sonra tabloları parkeleri bile sabitledim allah kimseye yaşatmasın hastaneye kadar kendime nasıl hakim oldum hala bilmiyorum

(1,589 puan) tarafından

Ayy çok şükür canım insan kendini yiyip bitiriyor kendini sorguluyor acaba sorumsuz kötü bir annemiyim diye 

0 oy
(3,466 puan) tarafından

Ayyy gecmis olsun bacim ben bi kotu oldum bende yuzme bilmem oyle bi durumda ikimiz bir boguluruz heralde ben hic o kadar caresiz kalmadim yani bu sene cok hastalandi bu gece yine cok oksurdu ilaclarda artik fayda etmiyo bunu disinda bisey olmadi sukur 

(1,589 puan) tarafından

Alerjik astım olabilirmi canım bende Mart Nisan Mayıs aylarında sürekli hasta oluyorum 

(3,466 puan) tarafından

O da olabilir bende hali bocegi falan oluyo ya ondan diye dusunuyorum kis basindan beri oyle ama 

(1,589 puan) tarafından

Cnm ben astım olmadan iki ay önce belirti yaşıyordum doktora gittim yalan söylüyorsun dedi bir gece aniden nefessiz kalıp hastanelik oldum astım hastası olduğunu öğrendim ihmal etmemek gerek böyle şeyleri 

(3,466 puan) tarafından

Doktora bak yalan söylüyorsun ne demek 

(1,589 puan) tarafından

Öyle doktorlarda var işte 

0 oy
(712 puan) tarafından

1 buçuk yaşındaydi o zamanlar kızım ve aşırı hareketli bir çocuk halada öyledir . Hep tehlikeli işler yapar. Misafirim vardı televizyona daldık ,bir baktım yok . İlk balkona koştum çünkü gözü hep oradaydı . Balkon demiri zaten yüksekti ama en tepesine kadar tırmanmışti . Onu gördüğüm an kalp krizi geçiriyorum sandım . Koştum ama sakın  kalmaya çalışıyorum kafası aşağı doğruydu. Ayakları demirin en tepesindeydi. İndirmemle yere yığılmam bir oldu aklım çıktı . Zaten hep dikkat halindeydim ama çocuk iyice paranoyak etti beni . 

(1,589 puan) tarafından

Hepimiz aynı şeyleri yaşamışız Rabbim birdaha yaşatmasin canım benim

0 oy
(1,287 puan) tarafından

Ay canım çok kötü bir an olmuş. Çok zor bı durum dediğin gibi kurtaramasaydin ayy verilmiş sadakaniz varmış 

Benim kızım da 2 yaşındayken kaynanamin parmaklık olmayan camına çıkmış oturmuş dışarıyı izliyordu onu orda görünce kalbim sıkıştı . Sakın sakin gittim aniden arkadan çektim. Panik yapsam atlasaydi bişey olsaydı 😢

(1,589 puan) tarafından

Her gün düşünüyorum ya kurtaramasaydim 

Sakın olmakta fayda var hızlı düşünüp hızlı hareket etmek en doğrusu 

0 oy
(340 puan) tarafından

Olmazmi oldu kziimin boğazında balık kaldı nefes almıyordu evde tektime kafayı bozdum kucağımda ters çevirdim ağlayarak vuruyorum bir anda ağlama sesi geldi bolca su içirdim ama böyle 10 dk nefessiz kaldı gözlerini yumdu hareketi kesildi babasını aradım kendimi yerlere vurdum üzüntümden eşim zor sakiestirdi 

(1,589 puan) tarafından

Bunu bende yaşadım çok zor Rabbim birdaha yaşatmasin 

(340 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

0 oy
(781 puan) tarafından

Benim oğlum yandı bı yaşındaydı 3 derece hemde halada sudan korkar rabbim evlatlarımızı korusun köy yerinde oturmama ragmen hiç ateşte yemek yapmam o bı tramva olarak kaldi bizde 🥺

(1,589 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın 

(781 puan) tarafından

Amin Allah kimseye yasatmasin 

0 oy
(9,706 puan) tarafından

Gecen anneme gitim onun çamları alcakta genişmesine uzundur bir an başka bir şeye odaklanmiştım oğlan çama cıkmiş inemiyoda kiź da üstüne gitmiş yürütecle son anda görüp aldım ama icim giti ya düşseydi 2 ci kat ama aşağıda  odun civi çok baĥce korktum baya 

(1,589 puan) tarafından

Ben kaç defa camdan aldım Rabbim koruyor gerçekten bu sene evde bogulsamda açamam heralde camı pencereyi 

(9,706 puan) tarafından

Allah korusun canım dikat etmek lazim

(1,589 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
(1,107 puan) tarafından

Aynı anı ben de rüyamda gördüm ya rüyası bile çok kötüydü. Kızımı dalga alıp götürüyordu zor kurtariyordum ama rüyası bile çok etkiliyor Allah korumuş 

(1,589 puan) tarafından

Her gün aklıma geliyor kızımın o bakışı gözümün önünden gitmiyor 😔

0 oy
(1,500 puan) tarafından

Allah'ım korusun Rabbim onların acısını göstermesin gerçekten her şey anlık oluyor

(1,589 puan) tarafından

Amin canım

0 oy
(5,436 puan) tarafından

Ani bir travma değilde uzun zamandır uğraştığım bir sağlık sorunumuz var maddi olarak her imkanı denedik ama şifa allahtan rabbim ol demezse olmuyor çaresizliğin dibini çok güzel gördüm para bir halta yaramıyor 

(781 puan) tarafından

Aynen öyle rabbim şifa versin bizde babamı aylarca yoğun bakım kapısında beklerken öğrendik paranın geçmediği yerlerin olduğunu🥺o an herşey boş geliyor insana Allah başa vermesin 

(1,589 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah çaresizlik çok zor

(5,436 puan) tarafından

Allah razı olsun kızlar 

0 oy
(5,378 puan) tarafından

Sırf o korku yüzünden cocugumu aslaaa,kolluksuz bırakmam deniz kenarında. 

(1,589 puan) tarafından

Bende deniz simiti takmıştım kullanmak istemedi attı kenara

0 oy
(3,200 puan) tarafından

Çok oldu canım hem kızımı hem oğlumu kaybettim kızımı avm'de, oğlumu parkta. Aynen Bir anlık dalgınlıkla oluyor. Parkta aynı senin gibi çay dolduruyorduk eşim bana termosu nasıl açacağımı gösteriyordu. Bi baktık oğlumuz yok. Herkese soruyoruz kimse bilmiyor. Herkes kendi çocuğuna bakıyor haliyle. Park da büyük şehir parkı. O gün güreş gösterisi falan da vardı çok kalabalıktı. Sonra çaresizce dönüp bi baktık bizim bebek arabasının olduğu yerde o da bizi arıyormuş daha 2 yaşında falandı. O anki mutluluğu tarif edemem şükürler olsun. Ama eşim de ben de bembeyaz olmuşuz 😿 

Kızımı da avmde kıyafetlere bakıyordum babasına emanet etmiştim. O da telefondan video izliyordu. Eşim de benle şakalaşmak için anlık yanıma geliyor bi seçemedin falan. Sonra bakıyoruz kızımız bebek yok. Her yere soruyoruz eşim mağazaya ben dışarı. Aşağıdan bebek ağlama sesleri geliyor. Mağazadan sonunda buldu eşim. Telefonumun şarjı bitmiş o yüzden beni arıyormuş kızım. Çok şükür. O da daha küçüktü ben hamileydim oğluma 😿

Boğulma olayı da benim başıma da geldi. Amcamın eşi ve çocukları baraja pikniğe gidelim dediler. Biz de küçüktük daha. Erkek ve kız kuzenim, abim ve ben vardık. Annemler yemek yiyor bize bakan yok. Ben boğuluyorum ayağımın altı kaydı gidiyorum. Battım. Abim beni kurtardı. Kimsenin umrunda olmamış abim yıllar sonra anlattı da. 

Daha çok var da geçen de annem kanepenin üzerine 8 buçuk aylık bebemi bırakıp çay almaya gitti mutfağa. Ben de kızıma göz damlası damlatmaya çalışıyordum. Bebeğim birden düştü yanağının üstüne boynunun üstünde bi o yana bi bu yana dönerek düştü. Bi çığlık attım. Bu olay iki hafta önce oldu. Annem de suçu bize attı bakmadınız diye. 

(1,589 puan) tarafından
+1

Bende bir kere kızımı babasina bırakmıştım göz kulak olsun diye kaybolmuştu kızım ben orda alışveriş yapiyorken eşimde beni izliyormuş çocuğu unutmuş aklım çıkmıştı küçükken benide kaciricakmis bı adam ablam beni korumuş kardeşler iyikii varlar ya 

Bu arada annemde olsa gerçekten çocuk kimseye emanet edilmez 5 ay önce kızım 3 üncü kattan düşecekti camı açmışlar sandalye önünde hissettim gittim baktım çocuk sandalyenin üstünde rabbim bütün çocukları korusun 😔

(3,200 puan) tarafından

Aminn canım benim verilmiş sadakamız varmış şükürler olsun🤲💞

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,343 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cantanesi06 (5,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 825 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,202 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu