+1 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,158 puan) tarafından

Kac aydır diyet yapıyorum bu haftasonu bir saldım  cuma sabahı 63.80 olan kilom bu sabah 65.70 çıktı aglicam ya 2 günde 2 kilo almayı basarmisim  ayyyy

3 Cevaplar

+1 oy
(569 puan) tarafından

2 günde verdiğin kilo da kilo değil, 2 günde aldığın kilo da kilo değil. Bu detokslar bilmem neler işte bir haftada beş kilo gittiler falan çoğunlukla bağırsakların boşalması ve su kaybından kaynaklanıyo. Yemeye başladığın gün de bağırsaklar yeniden doluyo ve vücut kaybettiği suyun yerini tamamlıyo, sonuç, başladığımız noktadayız. Boşuna canını sıkma

-Reklam-
+1 oy
(3,177 puan) tarafından

Alınabilir kilo geri dönmeye çok elverişli 

+1 oy
(21 puan) tarafından

Aynı durum bende de var 58 kiloya kadar ne zorlukla çabayla geldim 1 2 hafta yine aslında çok kaçırmadan fakat rutinleri yapmadan geçirdim hemen 62 olmuşum. 😤😲 Ömrüm dikkat etmekle geçicek onu anladım. Şu yiyip yiyip kilo almayanlar dan olmak vardı hayatta ama yine bize çaba özveri düşüyor kızçem 🥰🤣 

(1,870 puan) tarafından

Yok yürüyüş falan değil kast ettiğim. Yürüyüşle kas kütleni arttıramazsın. Bildiğin ağırlık kaldırıp kasını strese sokman lazım

(21 puan) tarafından

Spor salonuna gitmiyorum ama evde kendim sürekli plates yapıyorum plates yapamadığım günler youtubeden lessli tarzı videolarla destekliyorum vs vs ama sporda çözüm değil sporda bir ömür olmalı hayatında sporu bıraktıgın andada kilo alımı başlıyor. Çevremde hep öyle yani spordan sonra alınan kiloda çok biçimsiz oluyor kısacası ömür boyu saglıklı dikkatli olmalı ve spor yürüyüş dahi olsa olmalı hayatımızda 

(1,870 puan) tarafından

E tabi ömür boyu spor şart. Şöyle söyleyeyim benim vücudum da kilo almaya çok müsait ama kendimi bildim bileli hep spor yaptım. Hiç aç kalmadım. 

(21 puan) tarafından

Günlük 2 buçuk litre belki bazen daha fazlası su tüketirim diyet için değil normalde de severim şu içmeyi daha dinç olduğuma inanıyorum karbonhidratı tamamen kesmekte vücuda zararları var ben haftada bir ödül sistemi ile ilerliyorum ama aksi şekilde diğer günlerde eğer canım birşeyi çok yemek istiyorsa yiyorum yoksa vücut strese giriyor kilo vermek yerine daha sağlıksız kilo alımları olabiliyor en önemlisi de akşam 7 den sonra birşey yememek atıştırmalık yapmamak çok açlık hissedersen yoğurt falan yenilmeli

(21 puan) tarafından

Ben aç kalıyorum özellikle aralıklı oruç sistemini uygularım genelde valla tebrik ederim spor düzenli yapmak gerçekten azim gerektiriyor ben ağırlıklı sporları sevemiyorum 🤣 zoruma gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 209 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
14 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 278 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Derinimm (138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,507 cevap

329,752 kullanıcı

...