+2 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından

Ya çok özür dileyerek soruyorum lütfen aynı şekilde olan varsa bi baksın kızlar Af edersiniz genital bölgemde siyah sivilçe gibi bi şeyler var git gide büyüyo acaba ne olabilir çokta akıntım oluyo doktoramı gitsem bilemedim

4 Cevaplar

+1 oy
(228 puan) tarafından

Hpv siğili olabilir canım

(200 puan) tarafından
+1

Ayy ondan çok korkuyorum ya büssürü var ya

(228 puan) tarafından
+1

Birden çok varsa ve artıyorsa muhtemelen odur canım doktora görün istersen test yapsınlar

(200 puan) tarafından
+1

Bi tane vardı artmış. İçi. Simsiyah bide sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum

(228 puan) tarafından
+1

Bahsettiğin siğile benziyor canım malesef doktora görün hemen bi test yapsınlar inşallah negatiftir ama.idrar yolu enfeksiyonu içinde şase verir genelde hpv den kaynaklanmıyor o

(200 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim Allâh râzı olsun

(73 puan) tarafından
+1

HPV sigili kötü bişey mi abla hastalık mıdır tehlikelii mıdır ablanın basetigi bendede oluyor abla ama hicc merak etmedim takmadım ksfama özelikle hamileliğimde o bolgemede çatlaklar vurmuş o catlakklarda sivilce cikiyor

(200 puan) tarafından

Acaba kenarlarda mı var sizinde sivilçe gibi. Siyah renkte

(73 puan) tarafından

Evet evt aynen böyle büyüyor sanki içinde kopkoyu kan var ben oynamıyorum dokunmuyorum kendi kendine patliyor benim ki hamileliğimde catlaklarim karnıma o bölgeye sırtıma yayılmış tam o çatlakların üstünde çıkıyor karnimda veya sırtımda cikarsa sana fotosu atayım istersen bak senin de öyle mi bende kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum kararsızım bazen ya hastalıkta diye korkuyorum diyorum 

(200 puan) tarafından

Özele baksana 

(200 puan) tarafından

Resim için çok özür dilerim aynı şekilde özel bölgemde de var 

(228 puan) tarafından

Canım boğazına kadar sıçramış acil bi doktora görün lütfen bu kadar yayılması tehlikeli hiç bekleme

(200 puan) tarafından

Ya randevu bulamıyorum özelde 3 bin lira olmuş napacam bilmiyorum HPV den korkuyorum acaba omu diye ödüm kopuyo

(73 puan) tarafından

Benimki geçmiş biraz ama daha sis daha kizarikti 

image

(200 puan) tarafından

Benimki böyle değil canım siğil ğibi

-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından

İdrar yolu enfeksiyonunu bende hep geçiriyorum 4 kez geçirdim yine geldi 2 ay gidiyo sonra hemen geri geliyor ne yapsam bilmiyorm çözüm bulursanız banada söyleyin :((((

0 oy
(4,082 puan) tarafından

Ay Allah'ım boğaz resmin vajina sandım:D

(200 puan) tarafından

Yok kız boğazım öyle bişey yapmam asla

0 oy
(85 puan) tarafından

Benim de genital bolgemde vardi hala da var kuculduler tabi. Hpvden cok suphe etmedim nerden olabilirdi ki hpv

Yine de doktora gittim hpv testi yapildi negatif cikti hemanjiom tarzi damarsal bi problem dedi bana. Bi kac senas gidip dondurttum ele gelmez oldular siliklestiler simdi silik silik duruyolar napalim. Doktora gitmeden bilemezsin ne olduklarini

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,453,046 soru

23,852,830 cevap

319,965 kullanıcı

...