+2 oy
526 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (60 puan) tarafından

Kızlar inşaAllah bir kızım olacak, Mesûde ismini hep beğenmişimdir, hem manası güzel hem de sanki güzel ahlaklı edepli hanım hanımcık bir kızın adı gibi. Fakat çok mu eski yani aşırı demode mi sizce 

27 Cevaplar

0 oy
(1,063 puan) tarafından

Kırgın çiçekler geldi aklıma 

Mesude kız Kemal'in geldi 😁

-Reklam-
0 oy
(813 puan) tarafından

Demode k.bkma ama çağ değişti şimdi ki çocuklar akran zorbalığı yaşıyorlar kızın doğmadan bence fikrini değiştir kiii normalde isim hakkında bunuda düşünmen lazım 

(60 puan) tarafından

Şimdiki Çocukların %90'ı ismi yukarıda da bahsettiğim gibi Liya Elisa gibi dandik isimler işte ben de onları sevmiyorum örnek verilen Zeynep Elif Saliha gibi isimlerle de hiçbir yakınlığım yok...

(3,866 puan) tarafından

Başkasının beğenerek severek çocuğuna koyduğu bir isme dandik demek ne kadar kaba ve kötü bir davranış. Herkes sizin beğendiniz isimle ilgili olumlu yada olumsuz gayet kibar yorum yapmışken. Çok ayıp yaptığınız . 

(813 puan) tarafından

Sizin bulduğunuz isminde kızınız dandik diye yorumlayıp sevmeyecek bence önce bunu düşünmelisiniz kimse size kötü yorum yapmamış ama siz bence dolmussunuz üzgünüm 

0 oy
(5,013 puan) tarafından

Etrafımda hiç hiç mesude isimli biri olmadığı için bana olabilir gibi geldi. Biraz da mesude sude vurgulu gibi.

Sanırım sizin de akrabanız komşunuz falan yok o isimli:)) ya da çok takdir edilen akrabanız vardı adı mesudeydi belki. Yoksa isim koyarken daha önce o ismi koymuş insanlarla eşleştiriyor insanın kafası direkt. Bi dizide varmış mesela ben onu izlemediğim için aklıma gelmedi.

(825 puan) tarafından

Ay bayıldım bu yoruma. Çok doğru. Sonu sude olarak baksak yorum sahibi aysude dese bayılırlar. Şuanki isimlerde pek yok. Bu daha iyi değil mi farklı olur işte. 

(60 puan) tarafından

Evet ben de o diziyi izlemedim ve buradaki yorumlarda daha çok o dizi hatırlatılmış ve akran zorbalığından bahsedilmiş ilkokuldaki çocukların o diziyi bildiklerini Hiç sanmıyorum açıkçası

0 oy
(3,866 puan) tarafından

Güzel değil bence

0 oy
(367 puan) tarafından

Çok istiyorsanız tabi ki bir şey demek bize düşmez ama fikrinizi değiştirme ihtimaliniz varsa bence de kulağa hoş gelmiyor. Hümeyra ismi nasıl? Anlamı da çok güzel ve yeni bir isim değil

0 oy
(1,329 puan) tarafından

Canım benim sen beğeniyor olabilirsin ama artık zaman çocukları çok acımasız

Dalga geçerler çocuğun psikolojisi alt üst olur bence koyma böylede çocuğun hakkına girmiş olursun daha güzel isimler var.

0 oy
(663 puan) tarafından

Ciddimisin sen aklıma kırgın çiçeklerde ki Mesude geldi 

(60 puan) tarafından

O diziyi izlemedim neden bu kadar çok abartılıyor? Şimdi mesela sizin beğendiğiniz bir isim in başrol ve olumsuz bir imaj yaratan bir dizi çekilse yine aynı şekilde olmaycak mi nasıl olsa. 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 241 göst.
15 Şubat 2025 Moda kategorisinde Devra (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
9 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 510 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,116 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,196 soru

24,013,088 cevap

327,870 kullanıcı

...