Kızlar inşaAllah bir kızım olacak, Mesûde ismini hep beğenmişimdir, hem manası güzel hem de sanki güzel ahlaklı edepli hanım hanımcık bir kızın adı gibi. Fakat çok mu eski yani aşırı demode mi sizce
Tabi ki zevk meselesi ama ilk defa Mesude ismini beğenen birini duydum
Kemalim yapmaz geldi aklıma 😆😊
🤣🤣🤣
Artılar beni tekrar posta getirdi
Yani şimdi kim cocuguna bu kötülüğü yapar koz kardeşimin adı nuray anneme kızıyor öyle baska isim bulamadınmı die 😅
Yaşlı işi gibi geliyor kulağa üzgünüm hatta böyle sevilmeyen yenge teyze gibi biri geldi gözümün önüne ,dizilerden ötürü sanırım , illa liya Alya demiyorum ben merak etme, Zeynep , Meryem, Nisa, Zehra bunlar daha iyi mesela onun yerine
Eski isim canin başka bişey bulabilirsin
Eskiden. Kırgın ciceklerdeki kemal aklıma geldi karisiina sürekli Mesude diye seslenirdi😀
Bence demode ya daha güzel isimler var 🙂
Mesela ne? Alya lina melis vs demeyeceksiniz inş. O silsile isimleri hiç istemiyorum
Zeynep Zehra Elif
Misal en azından modası geçmeyen isimler. Erkek isimlerinden türetilen isimler bana da demode geliyor
Yok sevmem öyle isimleri bende ikra, esma,pınar, bu tarz isimler güzeldir
Tanıdığım mesudeler hep büyüdüler, onlara bile demodeydi. Şuan için daha da eskidi bence.
Hiç begenmedim şahsen canım
İşte modern kabul edilen liya, arya, elisa gibi isimleri de ben beğenemiyorum canım
Onlari bende beğenmiyorum canım
Benim kızlarımın ismi
Elif ve Eslem mesela
Ne eski ne yeni anlamlari da güzel
Bazı eski isimler kulağa çok güzel geliyor hala. Mesela Zeynep
Elif
Asude .
Ama Mesude bunlardan biri değil bence.
Asude daha iyi
Çok demode babane ismi gibi
Hira nur kızımın ismi bence isim eski biraz başka isim koyabilirsin
Kötu bence :/ Leyla ismi de çok güzel mesela. Yeni tarz isimleri sevmiyorum demişsiniz. Inci, idil ben bunları da beğeniyorum
Cok demode canim. Yeni isimleride begenmiyosun haklisin bende begenmiyorum. Sana oneride bulunayim.
İpek
Peri
Bade
Duru
Gülce
Asya
Ayperi
Zeynep
Nil
Emel
Nisan
Asiye
Ünzile
Esin
Mehtap
Okyanus
Deniz
Feraye
Fahriye
Ünzile ismi bana her zaman o koyun meselesini hatırlatıyor. Şarkısı da var Ünzile kaç koyun ediyor diye . Halbuki bizim oralarda çok meşhur bir isim ama hikayesi üzücü.
Anlami guzel.olmasi elbette hos, ki severimde ama Mesude biraz demode gibi. Saliha, Amine, Ravza bunlar mesela aklima gelenler
Bence eski bi isim canım isim koyulurken çocuğun geleceği de düşünülmeli mesela çok arkadaşımın ismiyle dalga geçerlerdi okul döneminde başka güzel isimler var Zeynep Esma fidan Elif gibi bu tarz isimler bence daha hoş yeni çıkan saçma sapan isimleri bende sevmiyorum
İçinize siniyor ise koyun bende Gülizar ismini severdim koydurmadilar
Bu zamanda doğmuş bir kız çocuğu olsam ismimi bu şekilde koysunlar istemezdim açıkçası .
benim ismim mesude ismini seviyorum ama o saçma ***** diziler kötü imaj bırakıyor bundan rahatsızım
Hoş bir isim ama yanına modern bir isim daha düşünebilirsiniz 😊
Yok bacım ya evet anlamı guzel bir isim ama bence olmaz yinede son karar her zaman annenindir.
2025 te dogmus olsam ve ismimi bu tarz bir isim koysalar 18 yaşına gelir gelmez mahkeme ile değiştiririm .Biraz çağa uygun düşünmek lazım yeni isimler sevmiyorsaniz genel geçer hoş isimler var zeynep ,Elif ,Leyla ,ahsen vb gibi taviz tercih sizin .ilkokulda çok Zorbalaniyorlar isimden kaynaklı kendi okulumdan bilirim her hafta isim kaynaklı bir şikayet meselesi olur bir çocuk ağlar bu yüzden
1,465,777 soru
24,020,853 cevap
328,211 kullanıcı