+2 oy
232 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (55 puan) tarafından

18 aylik kızım içinn oda alicam sizce cocuk odasi mi yoksa genc odasi mi almaliyim

14 Cevaplar

+2 oy
(2,633 puan) tarafından

Benim kızımın odası beyaz/ahşap renklerinde. Sadece çarşaf, yastık gibi değiştirilmesi basit şeyler 'çocuk'diyebileceğim çiçekli, böcekli ürünler. 

(55 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(14,095 puan) tarafından

Benim de ahşap aynı şekilde çiçek böcek

-Reklam-
+1 oy
(1,291 puan) tarafından

Tabiki çocuk odası almalısın çünkü daha çocuk ve odasında kendine göre bir dünyası olmali .dolabı sifonyeri  düz beyaz aldım ben .şuan beşikte yatıyor zaten .halısı çekmeceli  oyuncak dolabı ve duvarda kitaplığı var bunlar zaten küçük parcalar degisri büyüyunce .süslemeler yaptık duvarlara yani çocuk odası dedigin biraz hayal dünyasını geliştirmeli bence

(55 puan) tarafından

Anladim teşekkür ederim cevabınız icin 

0 oy
(1,434 puan) tarafından

Ben olsam şu yere yakın geniş Montessori tarzı denen yataklardan alırdım küçükken inip çıkması kolay ve bir yetişkin ile beraber bile sığıyor çocuk içine 1.5 kişilik gibi, küçükken rahat yatar büyüyünce de yatabilir, dolap standart zaten, masasını sadece çok yüksek almazsınız çocukken de rahatça kullanılır diye düşünüyorum, çok çocuksu desenler olmazsa eşyalarda, gençliğinde de kullanabilir, ki zaten eşyanın sade olması bence daha iyi, çocuk için çok güzel duvar kağıtları, aksesuarlar var çocuk odası görünümünü bunlar ve oyuncakları sağlar zaten, büyüdükçe de zevkine göre dekore edebilir. 

(55 puan) tarafından

Tekrar dusunucem teşekkür ederim cevabınız icin 

0 oy
(2,131 puan) tarafından

Çocuk odası almalısın 

(55 puan) tarafından

Tesekkur ederim

0 oy
(5,436 puan) tarafından

4 yaşına kadar park beşikte yattı direk genç odası aldım

(55 puan) tarafından

Bende sizin gibi düşünüyorum  teşekkür ederim 

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Mobilyalarını yatağını beyaz aldım sadece başlıkta pembelik var oda ileride değiştirilebilir. çarşafını barbieli aldım sürekli mobilya değiştirmek bu devirde zor malesef 

(55 puan) tarafından

Bende sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim  

0 oy
(608 puan) tarafından

Bir kaç aya inşallah kızlarıma oda yapacam 2 baza 6 kapaklı gardrop alırım beyaz renk tercih ederim çarşaf perde halı fln karekter oluyorum onlardan tercih ederim insalh sana da fikir olur

(55 puan) tarafından

Bende beyaz düşünüyorum ama çocuklar birbirlerinin odalarını görünce özeniyo dediler orda biraz kafam karışık 

(608 puan) tarafından

Sizde aksesuvar perde fln cocuklastirin onlar az maliyetli

0 oy
(9,602 puan) tarafından

Ben baza dolap aldım nevresimi perdesi arabalı halısıda karakterli yanınada koruma almıştım suan korumasız yatıyor zaten masallah ama 3 yasında almıştım ben öyle montesori falan bişeyler almadım ileriye sönüşlü aldım tabi eskirse falan yenisi alınacak ta oyumcak sepeti falan figürlü öyle okula baslasın uyumlu masa sandalye alcam bide

(55 puan) tarafından

Bende normal yatak düşünüyorum teşekkür ederim 

0 oy
(338 puan) tarafından

Ben baza dolap Alaçam bugünlerde halısı çarşafı çocuk tarzı olacak o kadar. İleri yönlü düşündüm sürekli değiştirmek istemedim.

0 oy
(21,645 puan) tarafından

Genç odası alıp halı perde ile çocuğa uygun hale getirmek daha mantıklı geliyor bana. Büyüyüp ben artık çocuk değilim dediğinde en azından halı perde gibi maliyetsiz şeyleri değiştirerek çocuğa uygun hale getirilebilir 

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Monstro yatak tarzi aldim.ben belli yasa kadar.kullanit sonra genç odasına döner diye küçük.bebeklere genç odaları olmuyor yataklarında koruma olmalı.diye düşünüyorum 

0 oy
(22,048 puan) tarafından

Genç odası al  ama klasik bişey alırsan daha iyi olur hem çocuğq hem gence olan bişi

0 oy
(347 puan) tarafından

Bazalari gri yaptırdım özel ölçü canım 

Dolapları beyaz aktivite masası odalarını ayrıca bı ders masası alacağım beyaz 

0 oy
(3,139 puan) tarafından

2 yaşındaydı genç odası aldim yatagi bazasız. Kenarına korkuluk yaptırdım çıkarılabiliyor. Odasj küçük olduğu için bir dolap ve bir yatak aldık sadece. Bir de oyuncak için plastik çekmeceli aldık büyüyünce kaldırırız diye. Simdi 1 e baslicak çalışma masası yaptiricaz ama odasına değil boş bir odamız var oraya

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 646 göst.
0 oy
10 cevap 447 göst.
23 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde MARMELAT -_- (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 265 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Duygu_cuk (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,814 soru

23,862,282 cevap

320,463 kullanıcı

...