İyi akşamlar kızlar nasıl geçti pazarınız 🌸🌸🌸🌸
Bizim yine çok güzeldi annemlerin müstakil evi var bizim büyüdüğümiz ev oraya gidiyoruz her pazar piknik yapıyoruz ailecek benim çocuklar oynuyor arkadaş edindiler 3 tane çok güzel bi gün oldu közde kahve bile yaptı babam bana ankaraya taşınırsam yapamayız diye böyle sık sık bi araya gelemicez sohbet muhabbet eve geldik çocukları yıkadım yatırdım çamaşır attım film izliyorum ağlamalı bi film momo kız kardeşim diye neyse sizden naber naptınız bugünnn ♥️🌸♥️🌸
Aileniz ile güzel anılar biriktirmek, ne güzel🍀
Biz de geçen hafta çocuklara havuzu mu kursak diye düşünürken, bugün bayağı ceket giyip, donup eve döndük 😅
Evet günler geçip gidiyor güzel anılar biriktirmek lazım burası neresi canım 🥰🥰
Fransanın bir köyü 😊
Fransadan bişey isteyen var mııı 😂😂😂
Buraya yazsam liste uzar. Özetle euro istiyorlar-dı. Malum Avrupada olunca sağdan soldan yukarıdan para yağıyor 😌
Bugün eşimle gecti ama pek iyi diğil evde sıkıldı sanirım yüzü gülemedi hic annem babam ailecek gezmeye giderdik ama babamin araba bozuk beraber gidek bir yere dedim orda da partada oğlan durmadı hemen eve geri döndük
Yaaa 😔😔😔😔
Hayirlisi canım bugün de böyle olsun
Anneme geçtik çocukları bıraktım anneme oradan eşimle bakırköy sosyete pazarına gittik soyduk soğan çevirdik orayı geldik güzel geçti
😂😂 ne aldıysan hayırlı olsun canım
Sağol canım
özetle şöyle geçti:D güzel ama yorucuydu baya eşimin kuzeni eşi çoluk çocuk baya verimli geçti anlayacağın😄1 saat oluyor eve geleli oğluma duş aldırdım babası uyuttu ben de duş aldım namaz kılıp uyumak istiyorum 😴
Harika geçmiş ya bizimde çok güzel ve yoğundu tekrarı nasip olsun inşallah ben kıldım namazı çamaşırı serdim yatışa geçtim 😀
Ellerine sağlık canım. Ben de hallettim işlerimi yatışa geçiyorum. Hayırlı geceler ❤️
Ben bu pazar gidemedim bir yere genelde babama yada kayinpedere parka komşulara falan giderim ama bu gün birikmiş bir sürü işim vardı montları yıkayıp kurutup kaldırdım kışlıklarıda birikmiş iki üç makina çamaşır bir sürü bulaşık evi dip köşe temizledim süt kaynatıp yoğurt yaptım Kendi kendime söylenip durdum işlerim neden bitmiyor diye akşam yemeği biber dolması yaptım ekstra yorucu geçiyor günlerim çünkü 3 yaşında ki oğluma tuvalet eğitimi veriyorum çok zor geçiyor ondan zaten çok çamaşır birikiyor inşallah önümüzdeki hafta öğrenir yoksa ben pes edecem
Çok iyi geçmiş bence işleri halletmek de çok güzel bişey pes etme öğrenir annesi 😍
aynen öyle cnm günün sonunda yatıp yorgunluğumu atıyorum gece uyanmıyor artık benim oğlan çok şükür tuvaleti öğrense tastamam
Bol huzurlu çoçuklar için eğlenceli haftasonu olmuş ☺️
Bizde sahile gidecektik,hava durumu takip ettik ama soğuktu alişverişe gittik evde yaptık mangalı
Küçük uyudu , kizi babası yatırmaya gitti film izliyoruz bizde
Eşim gelene kadar çok iyidim
Geldi basladi kavga edecek yer aramalar
Küsmek için bahane
Sonunda kirdi kalbimi küstürdu umursamadi bile gitti yatti
Yaa neden :(
Hepsi aynı ya cidden eve gelince beş karis surat madem öyle evlenmeselerdi mutsuzlarda gitsinler
Disarda çok mutlular çok kibarlar
Eve gelince sanki düşman görmüş gibi bi tuhaf oluyorlar
Allah islah etsin bunları
Adamın arabasının kilimini kirlettim diye yemediğim laf kalmadı
Başka kadınlara da çok kibarlar ama kendi karilarinin ağzına ederler affedersin ay bilmiyorum çok mutsuzum yanlizim ya
Temizlik :) günüydü
Bizim herdaim güzel geçiyor bi sefer iznik.golune gittik hem.bebegede iyi geliyor temiz hava 😊
Biz kapıcı olduğumuz için bina silme günüydü öğlene kadar yattık binayı sildik eşim hadi hazırlanın çay içmeye gidelim dedi hazırlandık görümce bende beraber gittik ordan bir tanıdık ablam var köyde ona kahveye gittik eğlendik geldik
1,458,866 soru
23,926,039 cevap
323,753 kullanıcı