+3 oy
620 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,553 puan) tarafından

Amcamin kizi tasindi benden yardim istedi temizlik icin inanin bu aralar kendi evime bile enerjim yok 

Ustelik hsonu kutuphane etkinligi pazar alisverisi hepsi ben8m sirtimda esim shir disinda calisiyo bi eknegimi alan kimse bile yok pazae 3 km uzakta yuruyerek gitt8m geldm ctesi gunu ustunw kutuphane etknlikleri inanin yoruluyorm gitmedim arkadaslarimla.yolda kars9lastik kahveye eve davet ettm durum yaptm acaba kusmus mduur 

Alinmis midir msjla gelemem dedm daha da bana bisi yazmad8 o gunden beri 4 yaa8nda cocukla nasil yapayn o sade yalnz degil esi var iki genc kizi var iste gozleri olmasa da

17 Cevaplar

+7 oy
(4,707 puan) tarafından

Cocukla gitmesen birsey olmaz, herkesin isi gucu var

Ama durum yapmasan iyiydi bence. İşe vaktim yok ama keyfe vaktim var gibi olmus yani alinmis olabilir

(3,553 puan) tarafından
+1

Biliyodu disarida isim var onlarla karsilasma plqnsiz oldu onlar paylasinca bende jest yapmak istedim bilirsinz ovmecelo durum yapinca insanda aynisini yapmak ostoyo

(4,707 puan) tarafından
+2

Üzgünüm ama herkes paylaşıyor diye paylaşmak zorunda değiliz. Şimdi yine sen düşünüyorsun. Ben olsam kirilirdim açıkçası. Özellikle duyurur gibi.

(3,553 puan) tarafından
+1

Yaptim bi hata artik halim de yok qrtik kuserse de haklidir ama benim adim hidir elimden gelen budur  param olsa evime ben yardimci birini cagircam 

-Reklam-
+2 oy
(4,955 puan) tarafından

Ay ne biliyim sende haklisinda vaktin gucun yoksa yardim etmek zorunda degilsin de keske durum yapmasaydin 

(3,553 puan) tarafından
+1

Ruhum 60 yasinda en ufak bpslukta kafami dinlemek istiyorm 34 yasinda ana babasoz kaldim ustune es yanimda degil artik fazladan hicbisey yapasm yok mental olarak yorgunum inanin bugun arkadaslarimi cagirdim yalnz basina dort yaba kosuyosn dedi kahveyi onlar yapti bana artik boyle inaan lazm sen key9f yap dediler ben davet ettm kahvemi onlar yapti

(4,955 puan) tarafından
+1

Seni cok iyi anliyorum canim ama durum atmak olmamis kuzenin durumunu anlamayabilir alinabilir bilemedim ya ben olsam bozulurdum buna dusunsene burda biri post acmis evimi tasiyorum luzenimden yardim istedim gelmedi arkadaslariyla durum atmis dese napariz 

(3,553 puan) tarafından
+1

Evet dogru olmadi ama onlar gelip yaptilar makinemi bosalttilar ustune ovgu dolu sozlerle paylasim yaptilar bende dayanamadm karsil8k vermek istedim 

+2 oy
(22,924 puan) tarafından

Ben olsam giderdim. Böyle zamanlarda yüzünü kizwrtmis yardım istemiş. Gidip 2 saat durup gelsen bile olurdu. Hadi gitmemissin durum atmak da olmamış bence . 

(3,553 puan) tarafından

Halim yok inanin yok.halim benim evime de maddi durumum plsa destek.icin birini cagiracam oglum durmazdi zaten bir gun oncesinde etknlige kayfolduk dedim durur mu gitsem bir gun oncesi zatrn yine kutiphane etkinlifi pazar alisvwrisi yaptm atim arabam.yok.hepsini sifir destsksiz tek basina yapiyprm  sabah uyandigimda dinlenememistim.bile halim.olsa krndi evimi dip kose buyuk temizlik yapcam

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

4 yas cocukla sen zaten ayak bagi olurdun ona . seni cagirmasi hata. bi bahane uydursaydin cocuk bikac gundur midesini usutmus surekli kusuyor gelsemde basiniza ayak bagi olurm yardimdan cok zararim olur derdin

(3,553 puan) tarafından

Oglum zaten sikilan cpcuk hayatta durmazdi zaten mental olarak yorgunum kendi evimi  cogublukla robot supuruyo 

+1 oy
(14,126 puan) tarafından

Ayy taşınmak çok zor eminimki zorda kalmisda çağırmıştır ama seninde küçük çocuğun var senide anlıyorum ben o yüzden sadece iki kisiyi çağırdım oda çok ısrar ettiler bizide çağır diye  bir gün yardım ettiler Allah razi olsun ama tabi bir günle bitecek işler asla değildir benimki inşaat temizliği vardı çünkü 

(3,553 puan) tarafından

Inanin ben mental olarak cok yprgunum moral depolamaya ihtoyacim var 5 yilda ana baba kaybi yasadom esim sehir disinda calisiyo evime bir wkmel su alip getirenim yok 

Oglum h.ici okula gidiyo h.sonu da sans eseri ddnk gel9rse kutuphanw stkinligins goturuyprm kisilip kalmasin mutlu olsn diye 

Bilm9yorm halim yok acikcasi ihtihaci var iki genc kizi var 14 18 yaslarnda ama simdinin genci temizlikte gozler9 yok elli ayakli olsalardi kimseye  ihtiyaci olmazdi 

(14,126 puan) tarafından

Başın sağolsun canım çok üzüldüm hele yanında eş olmayınca daha da zor olur Rabbim yardımcın olsun zaten senin halinden anlayan biriyse eminim kırılmamıştir cvp vermedi dedin ya belki yoğunluktan yazmayı unutmuştur canım sıkma canını sen 

(3,553 puan) tarafından

Belki bende kirilirdim bolmiyorm ama napayim yok iste gucum kendi evimi haftanin 3gunu disinda robot supuruyo bende yardim eline kalmisim.maddi gucum.olsa bende destek icin birini alirdim ama yok 

Oglm gitsek skldm der durmazdi ki etkinlige yzzildigimizi bildigi halde asla durmaz aglardinkutuphaneye gidek diye

+1 oy
(2,494 puan) tarafından

Temizlikçi  tutsaydi mecbur degilsin iyi yapmışsın herkes çocukla kendi evine yetemiyor ne dusuncesiz insan aman bosver uzaklas

(3,553 puan) tarafından

Kardesom benim.mental omur bpyu toplanmayacak kadar kptu dirumda iki kez ciger acisi yasamisim Allah ini seven bana d0kunmasin su bile ɓeklemesin 

Yemin ederim yolda arkadaslarimi gordum eve davet ettm sen zaten yalnz mucadeledesin ne zahmwt ediypn otur biz sana yapak az sen soluklan dinlen dediler kahvemi yaptilar  bulasik makinemi bosalttilar 

Neselendird8 gittiler Allah razi olsn baana artik boyle insanalr lazim

(2,494 puan) tarafından

Hah bak amcanın kızı el kadar bile olamıyor iyi yapmışsın bosver sende arama sorma sanki hizmetcileri var 

(3,553 puan) tarafından

Sagolsnlar kesinlikle benim kadar zor durumda da degil yalnz olan ben o evden bi kisi market alisverisini yapiypsa o bile nimet inanin birazda bencil olmak istedim acikcasi oglimla program yapmisin oglum sikilir durmazdi zaten kuguphaneye etknligw gidwcegiz diye uzulurdu

+1 oy
(1,488 puan) tarafından

Kibarca gelemem demişsin yani alınan alınsın kırılan kırılsın yapacak bisey yok

(3,553 puan) tarafından

Benim morale ihtoyacim var kendi ev8m bana yuk patam olsa yemin ediyorm bem destek cagoracam eve 

+1 oy
(23,512 puan) tarafından

Yani gitmeyebilirsin gidemeyebilirsin yardıma çağırması da saçma bence ama senin seni takmıyorum der gibi foto paylaşman saçma olmuş. Gitmediğin için kendince geçerli gerekçende var kendini huzursuz hissetmemişsin ki paylaşmışsın dert etmene de gerek yok bence 

(3,553 puan) tarafından

Ay canom kizlar paylasinca bende onlara jest yapmak istedim bu durumu onalra analtmadim anlatsaydm kizarlardo senden adam is bekler mi diye.

0 oy
(2,085 puan) tarafından

Iki genç kızı varken senden yardım istemesi saçma haklı olsanda  keşke sende durum yapmasaydın

(3,553 puan) tarafından

Gozleri yok kizlarin iste yoksa elli ayakli olsalar kimseye ihtiyaci yoktu zamane genclerinden  laylaylom lar 

Kizlar paylasinca bende paylasmak istedim jest olsn diye 

0 oy
(7,103 puan) tarafından

Durumumu anlatırdım anlayışla karşılardı bence ama keşke durum yaparken onu gizleseydin 

(3,553 puan) tarafından

Soncta yalnzca kahve ictik oyle misadir agirlamasi oturmaso degildi insan ne kadar yorgn olza da bi kahveyi her halukarda ikram eder ki ona bile kiyamadi arkadaslarm

(7,103 puan) tarafından

Aranızdaki samimiyeti bilmem ama ben üzülürdüm normal tekte icilse bile

0 oy
(157 puan) tarafından

Normalde yardım etmemen sıkıntı değil canm ama keşke durum yapmasaydın veya onu engelleseydin hani durumunu görmeseydi iyi olurmuş

(3,553 puan) tarafından

Bekadken 6 7 yil once taainmasina yardim ettm ama halim simdi ortda 

0 oy
(53,910 puan) tarafından

keşke paylaşmasaydin gitmek zorunda değilsin ama tasinmak zor en azindan bir yemek goturseydin imkanın varsa oda . kizlari varmış zaten ben tem başıma hallettim çoğu şeyi durum paylaşman olmamıs

(3,553 puan) tarafından

Cnm hangi ara gotureyim atim arabam da yok otobusle orayada gittim diyelim donusum tek bqsina kacta olacak onun ustune bu yagmur ruzgarda hastalandim kim oglani okula goturup getirecek ocagima bi kap yemek koyacak 

Onun evinde 1 koca,12 yasinda erkek cpcuk,14 ve 18 yaslarondq iki genc kiz var (evisinde tembel olsalar da)

Benim evimde kim var 4 yasinda cocuk yalnzca benden yardim istemek mantikli mi

(53,910 puan) tarafından

kiz ne kiziyon 😀 yakınsa dedim

0 oy
(4,264 puan) tarafından

Kendi kardeşim olmadığı sürüce kimsenin temizliğini yapamam. Tutsun birini yaptırsin umrumda olmaz .

(3,553 puan) tarafından

Kardesim de olsa halim yok zaren napaym gucum yok 

(4,264 puan) tarafından

Aman boşver konuşmazsa konuşmasın takılma hiç.

0 oy
(3,158 puan) tarafından

Durum yapana kadar sorun yokmuş da gözüne sokar gibi olmuş

(3,553 puan) tarafından

Bi.kahve inssan yorgunluktan geberse de yapabilir sanirm ki onu bile ben yapmadm

0 oy
(15,073 puan) tarafından

Fotoğraf atmasaydın o olmamış

(3,553 puan) tarafından

Yaptim bi hata ama.evume onlar gelmis napaym bi kahve nedir ki sofra donatmadim aanki ki onu bile onlar yapti

(15,073 puan) tarafından

İşte onu atınca farklı anlaşılır bir kahve gibi anlaşılmaz.

0 oy
(23,657 puan) tarafından

Küsmesin ya herkes bi hayat telaşında neye küseck boşver anlatırsın sonra

(3,553 puan) tarafından

Bide insanladda emireli mi cnm ucret mukabilinde destege cagiralan kisiler dahi ya gec geliyo ya vazgeciyo ben sahsen gonulluluk esasina dayanan seylerde beklentiye girmiyorm.

0 oy
(944 puan) tarafından

Gözleri yok derken kızları görmüyormu

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 90 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 408 göst.
+1 oy
5 cevap 237 göst.

Kategoriler