Ustumdeki kadınla konuşmuyoruz çok kötü birisi bugün bebeğim var emekliyor ben çamaşırları balkona seriuorum diye çocukta cikiyor balkona ne bulursa ağzına atıyor diye öğlen yıkadım çıktım balkonu eve geldim üst komsu toz 7-8tane sinek ölüsü sıva kırıkları ot pisliği hepsini silkelemis benim balkona ben nApayim şimdi kızlar lafdam anlamıyor
yöneticiye şikayet edin, olmuyorsa zabıtaya şikayet et, video fotoğrafla
ha bu arada bazı pislikleri de topla onun kapısının önüne koy
Arkadaş yazmis gerekeni zaten. Uyaridan anlamiyorsa, yonetici, ondan da anlamiyorsa zabitayqla sikayet ederdim. Haa yok ondan da anlamiyorsa, topla pisligini kapisinin onune yığ.
Bızımde öyle yaptı yemek artığı hep kapısını çaldım açtı döktüm girişine söyledım artık getirip dökeceğim tersledı falan atmadk diye ama bir daha yapmadı. Uzun süre dayandım ama yettı
Laftan anlamiyorsa git kapısına agzina et.Hanzo gibi insanlar apartmanda oturmaktan ne anlar.Ben senin yerinde olsam çıldırmıştm.Guzel laftan da anlamaz bunlar.
Benimde onun yüzünden psikolojik sorunlar yaşamaya başladım sırtlarim kaskatı kesildi kasları midemde çok kötü bir ağrı var geçmeyen ama lafdam anlamıyor senle kavgaya cikisiyor ben atmadım diyor birsuru sey
Topla kapısının önüne at daha olmazsa ara zabitayi para cezası kessin
Bunun en net çözümü balkonu süpür git kapısının önüne at başka çözüm yok bence laftan anlamayana
Yazıklar olsun ya büyük kul hakkına giriyor haberi yok.. çık kapısına carla bir güzel bir daha yapamaz. Sessiz kalıp sineye çekince daha çok yapar
Dediklerinin hepsini bende yaptım alt komşumda yaptı 7 yıldır halı sofra bezi sirkeler 3. Katan cam yıkar bi balkon yıkar her yer su olur bizim balkonlarda geçen kızartma yağını dökmüş benim balkon alt katın balkonu hep yağdı hiç kimse yıldıramıyor onu
Bizimki p kadar ileri gitmiyor ama kapıma gelip sevap olsun diye yumurta vermiştim o yumuttadan bildi başına gelen tüm kötülükleri büyü yaptığımı iddia etti benle kavgaya geliyor düşün benim haberim bile olmayan birşey için.bir yıldır hiçbir şekilde selam sabah vermiyoruz ama yapacağını yapıyor gene halısını ayrı silkeliyor pisligini ayrı atıyor balkonuma ama buda hak ben Allah'a havale ettiim artık sanıyor muki benden helallik almadan can verecegini ben birçok insan gördüm helallik alamadan canını veremedi sekerat halinde
1,455,183 soru
23,879,698 cevap
321,280 kullanıcı