0 oy
347 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (6,684 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar resim için özür dilerim başıma gelmediği için soruyorum normalde bugün adet olmam gerek dün belirtim var diye test yaptım hafif gölgeli çıktı çizgi gibi de değil sabah namaz kılarken sağ kasığımda böyle kelebek kanadı cirpmasi gibi bir şey hisettim sonra lavaboya gittim hafif kahve leke gelmiş devamı yoktu 

Ovulasyon kullandım ve yumurtlama yakaladık bu ay

Az önce yine bu renk gelmiş başıma hiç yerleşme kanaması gelmedi o yüzden soruyorum 

Bu yerleşme mi ? Adet mj sökülüyor??

5 Cevaplar

+1 oy
(4,588 puan) tarafından

Askim bu kahverengi degil pembe akinti degil mi bende anlamam ama reglim de hic boyle olmaz Rabbim hakkinda hayirlilari versin 

(6,684 puan) tarafından

Sabah kahverengiydi buda az önce geldi canım internete kahve ve pembe diyor devamı da yok benim reglim de böyle olmadı hiç 

(4,588 puan) tarafından
+1

HHayırlısı olsun balim 

-Reklam-
+1 oy
(3 puan) tarafından

Birkaç gün daha beklemelisin bence bu akıntı illa yerleşme olamaz ben gebe kaldığımda Kahvernegi lekeydi adet sandım sonra gecikince dedim ki adet lekesidir meğersem değilmiş günün geçince birkaç gün daha bekle derim Rabbim hayırlsıyla versin inşallah 🌸

(6,684 puan) tarafından

Benim de sabah kahverengiydi sonra gelmedi az önce geldi bu da bilemedim sadece kasığımda bı tarafta var ağrı midem bulanıyor bide 

+1 oy
tarafından

Yani iki gün bekle koyduğun ped dolmuyorsa böyle silik silik geliyorsa gözün aydın diyelim inşallah ❤️

Ama 2 gün daha bekle kıvamda artış varsa ozaman regl kanamasıdir . Güzel Bi haber de olabilir 

(6,684 puan) tarafından

Dolmuyor damla damla geliyor canım buda küçük günlük ped oluyor ya minik boy onlardan bı kaç damla gelmiş işte böyle 

İnşaallah 🥺

tarafından

Canım benim  2 gün takipte kal azalma yada dolma yoksa hep  böyle silikse galiba haberler  güzel .

Yarın ecz. den erken gebelik testi al. Erken gebelik testi olcak ama standart olmicak 

(6,684 puan) tarafından

Yarın gideyim dedim sağlık ocağına ama bekliyim mi kj

tarafından

Kanda ise evet çıkar erken ise bile. Git git  kan ver.5 gün felan gecikti de ama  son adet tarhini de ona göre de. Bzen bazi hekimler cinslik yapıyor almıyor test gecikmeye gir diyor.

(6,684 puan) tarafından

Bakmayabilir bizimki de şimdi kesildi o leke akıntı seklinde şeffaf geliyor sabah da sol kasığımda böyle nasıl desem kelebek kanadı dokunur gibi bir his oldu batma oldu ardından da sonra da sabah tuvalete gittim kahve gelmiş 3 5 damla çamaşıra 

tarafından

Ayy yarında böyle olursa bana gebelik var gibi geldi yaa ❤️ bende de böyle olmuştu önce renkli ama silik ped koyunca ertesi güne bi baktım yok dolmamış tabi öncesinde de bakmıştım yenilemek için dolmammisti hatta ilk gün sanmıştım çok da umutlanmamistim:) 4 gün 5 gün geçti ben gittim erken gebelik testi aldım çıkmıştı pazartesi de kan vermeye gitmiştim saglikocagina ertesi güne kadın doğuma gitmiştim hatta . 1 hafta sonra kalp atışı almıştım darısı başına canım. Gebeliğin bu haftaları pms ile çok karışıyor belirti olarak yerleşme mi regl mi adet sancısı mi regl mi gibi onun için saglikocagi da yapmazsa 2 güne al bi erken gebelik testi kesin çıkar.  Gecikmeden 6 gün öncesine kadar varsa gösterir hassas biraz daha o test diğer küçük teste göre ama git bence 5,6 gündür adet olmadım de alırlar almazlarsa da test al 

(6,684 puan) tarafından

Dün yaptım ovulasyon içinde çıktı erken gebelik böyle silik ama telefonda belli değil gölge gibi aynı . Şimdi yok hiç bı şey leke kan midem bulanıyor aşırı. Erken gebelik alırım zaten 15 ine kadın doğuma aldım randevu. Adet olcak olsam inanılmaz ağrım olurdu. Ama yok bilmiyorum umut fa etmek istemiyorum inşaallah bebiş vardır ♥️🤲

tarafından

Ayy var mi ne ya ❤️ 

Kız heyecanlandım hee yatın değil öbür gün al gerçi erken gebelik testi değerleri gibi değil varsa çıkarır.  Kanama kesilmiş yarında ne gelen var ne gidense varyaa ❤️🧡💛💚💙

Kız haber ver Kız test yaparsan 

(6,684 puan) tarafından

Tamam canım inşallah vardır dua edin ♥️🤲 yok az önce de bir damla gelmiş pede koyu kahve 

tarafından

Koyukahve olma sebebi icerde duruyor dışarı geç atılıyor oyuzden canım.  Dualarim seninle

(6,684 puan) tarafından

Yerleşme de öyle olur mu çok sağol canım ♥️ 

tarafından

Olma ihtimali var dışarı geç atılırsa renk kırmızıdan koyuya döner kuruma gibi düşün 

(6,684 puan) tarafından

Yerleşme pembe ve kahverengi olmuyor mu canım . Gündüz pembe gelmişti akşam üzerinde açık kahve gelmiş adet mi sökülüyor bilemedim ki

tarafından

Parlak pembesi de olabilir, az miktqr kanama old.icin kahverengimsi de olabilir canım benim hafif kirmizimsiydi pembe değildi mesela  sonra ara ara kahverengimsi oldu ben sonra anladım gittim test aldım 

(6,684 puan) tarafından

Parlak pembe hafif şeffaf geliyor arada arada açık kahve geliyor ama hiç kan renginde gelmedi rahim de böyle geriliyor yirtiliyor sanki 

tarafından

İşte bak bu sorunun cevabini sana önümüzdeki 1,2 gün verecek ya regl olursun 2 güne yada 1 yıl reglyi unutursun inşallah 

(6,684 puan) tarafından

İnşaallah canım az önce çamaşıra yine açık kahve gelmiş bakalım nolcak sabaha normalde adet olsam idrar arkasına sökülür gelirdi normalde 

tarafından

Doğru öyle olmalı ama bakalım. Sabret bide haber et ❤️

(6,684 puan) tarafından

Tamam canım ♥️

+1 oy
(441 puan) tarafından

Canım ben yaşadım daha önce ama benimki daha açık ve daha az di silince geliyordu bu ay da yaşadım kahverengi pas lekesi gibi bunu kadar sonrasında silince geliyordu 1 gün sürdü 8 Mayıs günüm 2 gün önce gördüm bakalım hamile olursam haber veririm ama olduğumu düşünmüyorum ha bende leke gelmeden önce kasik ve göğüs ağrısı vardı oda bitti şimdi hafif oluyor arada

(6,684 puan) tarafından

Benim de açık renk kamera da koyu çıkmış da sbaah da kahverengi leke geldi kasıklarım da hafif karıncalanma var başka da bı şey yok bide aşırı midem bulanıyor 

(441 puan) tarafından

Bende mide bulantısı yiyecekten tiksinti şeklinde oluyor onun dışında bir belirtim yok nasip herşey rabbimin elinde o nasip ederse olur 

(6,684 puan) tarafından

Benim de aynı birde sürekli uyku ve halsizlik var bakalım nasıp 

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Yok mu bilen kızlar 

İlgili sorular

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,239 cevap

328,034 kullanıcı

...