+2 oy
251 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (26 puan) tarafından

Merhaba hanımlar eşim benden ayrılmak istiyor ama bebeğimi de almak istiyor çekişmeli boşanma davası ac alabiliyorsan al al dedim daha çok küçük vermezler değil mi bilgisi olan var mi

8 Cevaplar

+3 oy
(5,216 puan) tarafından

ablam yeğenim 10 aylıkken boşanmıştı. çocuk 6 yaşına kadar annede kalır demişti o zamanki avukatı. zaten daha sana muhtaç. 

sen kendi rızanla vermezsen ya da yüz kızartıcı bir suçun yoksa kimse senden alamaz

(26 puan) tarafından
+1

Ver ben götüreyim dedi vermem alabiliyorsan al dedim ben de zaten yine de sormak istedim

(5,216 puan) tarafından

göz korkutmak için yapıyor. asla boyun eğme. anneden evladını almak o kadar kolay değil 

(26 puan) tarafından

Göz korkutmuyor aslında kendi rizamla vereyim diye ikna etmeye çalışıyor 

(5,216 puan) tarafından

hiçbir anne de kolay kolay vermez çocuğunu, boşver sıkma canını

(26 puan) tarafından

Ben zaten babasından ayrı kalmasın diye devam ediyordum kimin çocuğu daha çok düşündüğü ortada 

-Reklam-
+1 oy
(1,966 puan) tarafından

Hayır vermezler tabii ki, ha biraz da senin yaşam şartlarına bağlı. Kalacak yerin var dimi

(26 puan) tarafından
+1

Daha dün gece söyledi de annemlere gideceğim büyük ihtimalle 

+1 oy
(23,247 puan) tarafından

Benim bildiğim annenin çok kötü bir hatası olmadığı sürece anneye verirler . 

(26 puan) tarafından
+1

Sadece anlaşamıyoruz herhangi bir kusurum yok

(23,247 puan) tarafından

O zaman sana verirler bence 

(26 puan) tarafından

İnşallah teşekkürler yorumunuz için 

+1 oy
(3,449 puan) tarafından

Bebeğin çok küçük anneye düşer annenin bir kusuru yoksa genelde anneye veriyorlar emzikli çocuk daha korkma canım 

(26 puan) tarafından
+1

Bir kusurum yok sadece anlaşamıyoruz 

+1 oy
(595 puan) tarafından

Bır anda gelıp sana boşancaz mı dedi 

(26 puan) tarafından

Sık sık tartışıyoruz zaten gece dışarıdan geldik alkollüydü de konuşabilir miyiz dedi tamam dedim gitmek istiyorum ben hep içimden o geçiyor izin verirsen oğlumu da alıp gitmek istiyorum dedi ben de gidebilirsin ama oğlumu alamazsın dedim sen bakamazsin falan dedi işte öyle 

(595 puan) tarafından

Canım benım kaç yıllık evlısın bence sana böyle dıyen biriyle bıdaha bırlıkte olma çocuğu da verme  kendısı nasıl bakacakmıs beyfendı   hızmetcı mı tutacak eve çok mu zengın  yaa nasıl bi saçma adam  

(26 puan) tarafından

Çalışıyorum kayinvalidemler bakıyor ben işteyken yine onlar bakar onlarda yaşarız diyor 

0 oy
(24,070 puan) tarafından

Annenin herhangi bir sorunu yoksa ve kendi isteği ile vermezse belli bir yaşa kadar anne de kalır 

(26 puan) tarafından

Evet ben de öyle biliyorum o yüzden sana vermezler alabilirsen al dedim

0 oy
(3,777 puan) tarafından

Ya bu erkekler ne çok bilir  bo k alir

(26 puan) tarafından

Yani ben de öyle düşünüyorum dava aç alabiliyorsan al dedim

(3,777 puan) tarafından

Boş teneke gibiler  senin gücün çocuğa yetiyorsa sorun yok ailen destekse

(26 puan) tarafından

Henüz konuşmadım da ortada bırakacak halleri yok işim de var çalışır onlara destek olurum

0 oy
(1,868 puan) tarafından

Çocuğa bakabilecek durumun var mı emziriyor musun 

(26 puan) tarafından

Emziriyorum çalışıyorum kayinvalidem bakıyordu annemlerin yanına geçmeyi çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum 

(1,868 puan) tarafından

Alamaz canım çocuğunu emzirdigin için hak senin çocuğa da bakabilecek durumun da var çocuğun psikolojisi için hangi taraf iyiyse velayeti o alır kuzenim ayrıldığın da çocuk 9 aylıktı ama kadın aldattığı için çocuğuna da bakamayacagi için velayeti alamadı babasına verdiler şimdi babaannesi bakıyor ben boşanma davası açtığım da kızım emdiği için ilk öncelik senin hakkın demişti 

(26 puan) tarafından

Teşekkürler yorumunuz için 

(1,868 puan) tarafından

Rica ederim avukata yine de sorun benim avukat böyle demişti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
5 Şubat 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,481 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 606 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
7 cevap 189 göst.
14 saat önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (6,957 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,238 cevap

334,362 kullanıcı

...