Merhaba hanımlar eşim benden ayrılmak istiyor ama bebeğimi de almak istiyor çekişmeli boşanma davası ac alabiliyorsan al al dedim daha çok küçük vermezler değil mi bilgisi olan var mi
ablam yeğenim 10 aylıkken boşanmıştı. çocuk 6 yaşına kadar annede kalır demişti o zamanki avukatı. zaten daha sana muhtaç.
sen kendi rızanla vermezsen ya da yüz kızartıcı bir suçun yoksa kimse senden alamaz
Ver ben götüreyim dedi vermem alabiliyorsan al dedim ben de zaten yine de sormak istedim
göz korkutmak için yapıyor. asla boyun eğme. anneden evladını almak o kadar kolay değil
Göz korkutmuyor aslında kendi rizamla vereyim diye ikna etmeye çalışıyor
hiçbir anne de kolay kolay vermez çocuğunu, boşver sıkma canını
Ben zaten babasından ayrı kalmasın diye devam ediyordum kimin çocuğu daha çok düşündüğü ortada
Hayır vermezler tabii ki, ha biraz da senin yaşam şartlarına bağlı. Kalacak yerin var dimi
Daha dün gece söyledi de annemlere gideceğim büyük ihtimalle
Benim bildiğim annenin çok kötü bir hatası olmadığı sürece anneye verirler .
Sadece anlaşamıyoruz herhangi bir kusurum yok
O zaman sana verirler bence
İnşallah teşekkürler yorumunuz için
Bebeğin çok küçük anneye düşer annenin bir kusuru yoksa genelde anneye veriyorlar emzikli çocuk daha korkma canım
Bir kusurum yok sadece anlaşamıyoruz
Bır anda gelıp sana boşancaz mı dedi
Sık sık tartışıyoruz zaten gece dışarıdan geldik alkollüydü de konuşabilir miyiz dedi tamam dedim gitmek istiyorum ben hep içimden o geçiyor izin verirsen oğlumu da alıp gitmek istiyorum dedi ben de gidebilirsin ama oğlumu alamazsın dedim sen bakamazsin falan dedi işte öyle
Canım benım kaç yıllık evlısın bence sana böyle dıyen biriyle bıdaha bırlıkte olma çocuğu da verme kendısı nasıl bakacakmıs beyfendı hızmetcı mı tutacak eve çok mu zengın yaa nasıl bi saçma adam
Çalışıyorum kayinvalidemler bakıyor ben işteyken yine onlar bakar onlarda yaşarız diyor
Annenin herhangi bir sorunu yoksa ve kendi isteği ile vermezse belli bir yaşa kadar anne de kalır
Evet ben de öyle biliyorum o yüzden sana vermezler alabilirsen al dedim
Ya bu erkekler ne çok bilir bo k alir
Yani ben de öyle düşünüyorum dava aç alabiliyorsan al dedim
Boş teneke gibiler senin gücün çocuğa yetiyorsa sorun yok ailen destekse
Henüz konuşmadım da ortada bırakacak halleri yok işim de var çalışır onlara destek olurum
Çocuğa bakabilecek durumun var mı emziriyor musun
Emziriyorum çalışıyorum kayinvalidem bakıyordu annemlerin yanına geçmeyi çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum
Alamaz canım çocuğunu emzirdigin için hak senin çocuğa da bakabilecek durumun da var çocuğun psikolojisi için hangi taraf iyiyse velayeti o alır kuzenim ayrıldığın da çocuk 9 aylıktı ama kadın aldattığı için çocuğuna da bakamayacagi için velayeti alamadı babasına verdiler şimdi babaannesi bakıyor ben boşanma davası açtığım da kızım emdiği için ilk öncelik senin hakkın demişti
Teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim avukata yine de sorun benim avukat böyle demişti
1,474,294 soru
24,137,238 cevap
334,362 kullanıcı