+2 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından

çok afedersiniz ama ne yapacağımı bilemedim buraya yazmak istedim. az önce bir kaza oldu prazatfatif yırtılmış farketmedik muhtemelen olan oldu iki çocuğum var biri daha 16 aylık bebek istemiyorum yani bakacak pidikolojik olarak gücüm yok tek başımayım çünkü velhasıl olmaması için neler yapabilirim tıpta bir önlemi var mı bunun lütfen bilen yazsın 

5 Cevaplar

+4 oy
(1,855 puan) tarafından

Ertesi gün hapı almalısın eczaneden. Emziriyorsan da birkaç saat emzirmemrlisin

-Reklam-
+2 oy
(23,351 puan) tarafından

Ertesi gün hapı çokta geciktirmeden al

+2 oy
(3,252 puan) tarafından

Ertesi gün hapı al hemen iç 

+2 oy
(9,081 puan) tarafından

ertesu gunu hapi alip isini garantiye alabilirsin. yada aman bula bula suanimi bulacak hamile kalmak biseferden bise olmaz deyip kaderini bekleyeceksin adet gunu gelene kadar. bizde kacamak oldu aman biseferle hamileminkalinir dedim sonic ikinci oldu suan 3 yasa geldi bile😂 simdiki aklim olsa gece cikar gider nobetci eczane arar hap alirdim. 😂😂 pazar gunuydu nobetci oczaneye gitmeye usendigim icin almadim ozaman hapi anyayi konyayi gördum keske usenmeseydim keske gece gece kalkip gdip alaydim ama is isten gecti

(1,728 puan) tarafından

Bu yoruma denk gelmek bir işaret mi 🥺 ya biz de bi kaçamak yaptık aman bir seferden bişi olmaz dedım ve şuan şüpheleniyrpum kendimden aslında pcos oldugum için rahat davranmıştım. Şuan 7 gun gecikme olunca gece uyuyamadım düşünmekten

(9,081 puan) tarafından

ahandaaa😂😂 ben hem umursamadim okadar umursamadim ve cocuk  bile dusunmuyirdukki gunumun gectigini bile farketmedim. gunu gelince illaki olurum saati bile sasmaz diye hic takip etmiyordum.. bigun konusuyoruz kizlarla yaa ben bayadir adet olmadi. falan dedim en son beraber olmustuk gibisinden konusuyoduk . gunumu bilmiyordum. actim tel fito galeriyi en son reglken suraye gitmistim biraya gtmistim sanki falan diye resimlere baka baka tarihi bulduk kiii 16 gun gecikmisim.😂😂test aldim kiii ne goreyim ahanda iki cizgi ben şok

(1,728 puan) tarafından

Insallah bizim olay bundan ibaret kalır 😄 plansız gebe kalanlarla alay ederdim korunmayı bilmiyorlar diye 😅

+1 oy
(7,730 puan) tarafından

Yazmışlar zaten yorumlarda hap al kesinlikle erteleme bişey olmaz deme 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 597 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy