0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Bebeğim 8 aylık 2 gündür acıktığında emzirmeye başladığım an ağlıyor gece gündüz ağlıyor sadece emzik veriyorum öyle susuyor ek gıda yerken sorun yok dişine baktım patlayan şişen yer yok öncesinde 6 diş çıkardı zaten. Neden böyle olur acaba bilgisi olan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(666 puan) tarafından

Pardon yanlış yere postu göndermişim

(1,675 puan) tarafından

Bal ve ventolin bu aylarda sıkıntı olabilir. 

(666 puan) tarafından

😆😆😆

(1,675 puan) tarafından

Sjsjsjsjsj gördüm şimdi ben de anladım sonradan 

(28 puan) tarafından

1 yaşından küçüğe bal yasak ama grip felan da degilki sadece ve emdirmeye başlıyorum bir kez çekiyor direk ağlıyor 

(28 puan) tarafından

Tamam 😂

-Reklam-
0 oy
(1,675 puan) tarafından

Canım farklı bir şey mi yedin? Sütünün tadına bak bi bence. Bir acılık falan var mı diye ? Yoksa da bu bir süreç olabilir geçer 1/2 güne . 

(28 puan) tarafından

Akşam baktım tadına hiç acılık yok çok tatlıydı hatta emmeyi bırakır mı diye korkum var açıkçası şuan uykudan uyandı emzirmeye çalıştım bi anda ağladı emziği verdim sustu kendi hazırladığım mamayı getirdim geldim vermeden bir kez daha deniyim dedim emzirmeye başladım bu sefer emdi inşallah gecer dediğiniz gibi 

(1,675 puan) tarafından

Emziği olabildiğince azalt . Belki sadece emzige alıştığı için boş boş emmek istiyor e emince de süt geliyorsa sinirleniyor olabilir. 

(28 puan) tarafından

Gündüzleri ağzından hiç çıkarmıyor emziği dediğiniz gibi sanırım azaltmam gerek zaten 6. Ayda tuttu emziği diş zamanı 2 gündür hiç düşürmüyor ağzından birde bunu deneyeyim teşekkür ederim 😊

0 oy
(666 puan) tarafından

Şu an herkes uyuyor Ben yatakta krize girmişim. Kız biz yanlış yere cevap verdik Allah iyiliğini versin Sen de cevaplamışsın 8 aylık bebeğe ne balı ne limonu😅bide nealaka dye sormamissin bile 🤣

(28 puan) tarafından

Ayıp olmasın diye sormadım dedim bende Allah Allah noluyor ne diyor 😂

(666 puan) tarafından

Canım benim ya kalbin okadarki güzel demeki Rabbım her daim işini rast götürsün takma kafanı düzelir insallh oku bebisine kendine🥰

(28 puan) tarafından

Amin inşallah kalp kırmak yerine böyle cevaplamayı tercih ederim her zaman 😊

0 oy
(666 puan) tarafından

Canım bebeklerde bazı dönemler oluyor öyle benim oğlumun 6 aylıkken öyle oldu çok uğraştım ama bir daha emziremedim önce sağ tarafı bıraktı emmek istemiyordu hiç orada Seninki belki geçicidir İnşallah Allah'ın izniyle Biraz okuyarak ver emzirdiğini biri görmüşse Nazarda dolmuş olabilir

(28 puan) tarafından

Akşam 2 kişiye okuttum çok nazar var bunda sürekli oku dediler kendimde okudum artık şimdi zar zor emzirdim uyuttum umarım bırakmaz🙏

(666 puan) tarafından

Benimki nazar oldu bıraktı sütüm okadar çoktu oğlumda kiloluydu masallh mamada vermiyorum sütüm çoktu dye çok dilendirdiler yok sütun iyi geliyor yok kilolu yok sütun çok çocuk memeye gelince sanki iğne batiriyolardi sütüm bir anda kurudu çekildi.kimsenim yaninda emzirme jnsallh geçicidir Rabbım emanet Rabbım korusun cümlemizin evladını insallh 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
+2 oy
6 cevap 207 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,366 soru

23,970,713 cevap

326,045 kullanıcı