+2 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Kızlar diğer bölümden de yazdım ama belki buradan daha çabuk cevap gelir diye ümit ediyorum 5 yaşında oğlum bu saat oldu öksürmekten uyuyamıyor tereyağ pekmez baş zencefil ayağaına yağ her şeyi denedim geçmiyor başka ne yapabilirim

5 Cevaplar

+2 oy
(657 puan) tarafından

Canim Rabbım sifa versin insallh.bor bardak kaynamış sıcak suya bir yemek kaşığı bal yarim limon sık biraz soğusun ana çok soğumadan ver içsin insallh azaltacaktır ben benimkiler veriyorum iyi geliyor.evde hava makinen varsa serum koyup  yada ventolin hava flanda versen çok rahatlar.

(72 puan) tarafından
+1

Denemediğim şey kalmadı bildiğim evin içinde dolaştırdım kozalak macunu vardı içirip göğsüne çörek otu yağı sürüp uyuttum bakalım nasıl olacak kriz gibi ya uyutmadı çocuğu helak oldu yavrum bu arada teşekkür ederim cevabınız için

(657 puan) tarafından
+1

Rabbim şifa versin salgın var çok kötü Benimkiler de bir haftadır hastaydı antibiyotik kullanıyorum bir haftadır yakında sağlık ocağı falan varsa yarın götür sabah yani ilerlemişsin öksürük şurubu falan verir

(72 puan) tarafından
+1

Eczaneden özel olarak aldım öksürük şurubunu fayda etmedi başta geçirdi sonra yine başladı sabahta dediğiniz gibi serum suyu ve ventolin vereyim biraz

Rabbim sizin minnoşlara da şifa versin inşallah

(657 puan) tarafından

Allah razi oldun cnm 🥰

-Reklam-
+1 oy
(3,375 puan) tarafından

Ebegümeci kaynat suyunu ver iltihapi ve solunum yolu rahatsızlıklarına hemen iyi geliyor faydasını görürsün aklinda bulunsun kurut kış aylarında kullan

(72 puan) tarafından
+1

Teşekkürler yapacam inşallah 

(93 puan) tarafından
+1

@Zeyneppppp ebe gümeci şimdi var Taze kaynatılıp verilir mi 

(3,375 puan) tarafından
+1

Verilir  tabi farketmio ama kurusunun tadı daha iyi 

+1 oy
(2,171 puan) tarafından

Kafes yöntemini deneyin derim çocuklarıma yaptı annem çok iyi geldi. 

Netten öksürük için kafes yöntemi yazın çıkar 

+1 oy
(6,723 puan) tarafından

Ayva suyunu ksynst içir iki gün biyunca 

+1 oy
(3,560 puan) tarafından

Neler denedin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 206 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.

Kategoriler

1,455,332 soru

23,881,690 cevap

321,377 kullanıcı

...