+2 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

Kızlar bugün hava güzeldi eşim ve 5 yaşındaki oğlumla dışarı çıkalım dedik evin altını üstünü getirdik oğlumun scooterı yok çocuğum üzüldü ama ağlarım diye bişi diyemedi :D eşimde biraz kızdı belli etmedi nerede nasıl unuttum bilmiyorum hiç farkında değilim yaklaşık 1 ay önce bindi sokakta enson benimle onu hatırlıyorum sadece ve şuan çok mutsuzum yepyeni ışıklı scooter benim salaklığım yüzünden kayboldu eşim pahalı bida almam diyor oğlumu üzdüğüm için ağlayasım var içimi size dökmek istedim

15 Cevaplar

+2 oy
(1,496 puan) tarafından

Ya bunun üzüntüsü kötü oluyor, geçen gün bizde markette unutmuşuz ama hallettik daha sonra benim arabada olmadığını farketmemle tabi. Üzerinden baya bı sure gecmis siznkininde umarım bulursunuz 

(1,346 puan) tarafından
+1

Hiç sanmıyorum enson parka gittiğimiz tarihe galirideki fotodan baktım 15 olmuş daha bugün kaybolduğunu fark ettik biri çoktan alımış gitmiştir alana helal olsun çalmadılar sonuçta ama oğlumun eşyasını kaybetmek suçlu hissettiriyor

(1,496 puan) tarafından

Telafisi olmiycak bişey değil canım kendini üzme, yenisini alırsın inşallah 

-Reklam-
+2 oy
(5,560 puan) tarafından

Markette felan unutmuş olabilirmisin eğerki öyleyse markette bekliyor olabilir sahibini 

+2 oy
(2,705 puan) tarafından

Ne kadarki bı scooter en pahalısı?insan çocuğu için üzülüyor zaten hep...

(2,225 puan) tarafından

Bizdeki 10.000 mesela. Elektirikli cocuk Scooteri. En pahalisi ne kadardır diye sorduğunuz için soyledim

(2,705 puan) tarafından

Anlıyorum....linclemek için söylemedim...ben bir Reşat küpe çiftini birde dolu alyansimijı kaybettim yerine koymaya çalışıyorum bunları çocuk daha fazla üzülmüştur diye diyorum yoksa linclemek gibi amacım yok✅

+2 oy
(1,632 puan) tarafından

Buna benzer bi olay yaşadım geçen gün oğlumun büyük kamyonu vardı yer tutmasın diye oynadıktan sonra gardolabının üst rafına koyuyor oynamak isteyince veriyordum geçen gün istedi elimden düşürdüm ve iki tekerleği kırıldı baya kaliteli pahalı bi oyuncaktı ama uzun süredir kullandığı için sanırım tekerleri zarar görmüş oğlumun gözü doldu sessiz sessiz gözyaşı döktü anne bunu yapıştıramayız mı dedi sesi titreye titreye ay o an içim çok değişik oldu oturup ağlayasım geldi tamam oğlum yenisini alayım dedim şu an aldığım fiyatı 750 tl ama eşime söylediğimde eşim benden önce aynısını al dedi çok üzüldük çünkü o an ki haline aldım anne sen kamyonumu kırdın ama yanlışlıkla yaptın yenisini aldın demi diyor aldığım günden beri 🥲bence eşinizle konuşup yenisini alın eğer durumunuz müsaitse zaten 1000 tl ye ışıklı scooterler var ben geçen sene ışıksız 2 yaşa göre almıştım 550 tl ydi pahalı olmasa bile oğlunuzun gönlünü yapacak tarzda bişey alabilirsiniz eşinizle konuşun muhakkak alacaktır bence  durumu müsaitse 

tarafından

Ya inanır mısın ben bu yoruma ağladım 😓 kıyamam ya çocuklar ağlamasın 

(1,632 puan) tarafından

Ah öyle canım bi de beni görseydin o kamyon gelene kadar içim rahat etmedi bir de benim yüzümden olunca çok suçlu hissettim belki kendi kırmış olsaydı bu kadar etkilenmezdim 3 yaşında ama ilk defa sessiz sessiz gözyaşı döktüğünü sesimin titrediğini gördüm o hali hala gözümden gitmiyor neyse ki tıpkısının aynısını bulup aldım da içim rahatladı şimdi o kamyonla yatıp kalkıyor anne bir daha oraya koyma yine düşer kırılır diyor 😂

tarafından

Bak ya büyümüşte küçülmüş birde annesine akıl veriyor 😂😂

+2 oy
(2,490 puan) tarafından

Bugun gördüm  toyzzshop ta rookie 900 tlye düşmüştü ışıklı  bilgin olsun insallah bulunur 

(163,308 puan) tarafından

ahaaaa esparka gitmisss🥺🥺🥺

(2,490 puan) tarafından

Evet espark vega dun gezdik oğluma güneş gözlüğü almak icin:))

Aspavadaydik kahvaltida

(163,308 puan) tarafından

safak 47 bak ben nerelere gidicem 

(2,490 puan) tarafından

Insallah hayırlısıyla 

+1 oy
(4,031 puan) tarafından

Bu kadar uzuldugunuze deymez. 2. El temiz satılanlar var onlardan alırsınız. Eşiniz de hemen ne diye kestirip atıyor. Insanlık hali her şey olabilir. 

+1 oy
(1,515 puan) tarafından

Bime gelmişti 600 lira isikli 

Bende 500 e almıştım.bence uyguna bulursun

+1 oy
(903 puan) tarafından

Benim oğlum da o kadar istedi aldım 1000 liraya ışıklı getirdi attı dışarı hiç binmiyo bile boşu boşuna gitti baktıkça sinir oluyorum 

+1 oy
(23,042 puan) tarafından

Yaaa çok kötü olmuş yaaa üzüldümmm 😔😔

+1 oy
(1,651 puan) tarafından

Bayrama kadr birikim yapalım kumbra hazrlayin bayramda da belki harçlık.veren olur alırsınız  anneler hangi birini aklnda tutsun canım.bazen oluyor saglim olsun gerisi hallolur bzmde akülü bozuldu oğlun doğru dürüst kullanmadı ama gelen çocuk üstünden inmedi canım sıkıldı benimde kullanmadan bozuldu diye yapilmadida olmadj

+1 oy
(7,668 puan) tarafından

Bende bi kaç defa markette unuttum bi kaç gün sonra farkettim neyseki markette adam alıp saklamış biz gidip alana kadar. 

0 oy
(7,049 puan) tarafından

Elektrikli faln değildir 5 yaşındaki çocuğun scootru normal ışıklı olan 600 çokta güzel alırsınız bir tane ikinizde uzulmemis olursunuz bişey solmaz cana gelecegine mala gelsin sıkma canini

0 oy
(9,297 puan) tarafından

Yaa kıyamam benim kızımın eşyasıda çok kıymetli nasıl üzülmüştür tahmin edebiliyorum çok lüks olanlardan değilde normal bişey alsanız 

0 oy
(1,570 puan) tarafından

Ayy bende oğlumun bisikletini kaybettim ne zaman kaybettigimi hatirlamiyorum. Sadece gözümde canlaniyor su zaman olabilir falan ama bir hafta gözlerim aradı.onume gelene sordum gordun mu diye.epey üzüldüm. Hemen alamiyoruz 8 bin civarinda falan alsak. Arkadaslari binip kendisi binemeyince keske bisikletim olsaydi diyor uzuluyorum ama bi kac ay bekleyecez insallah alacam. Sende insallah daha guzelini alabilirsin canim.

0 oy
tarafından

Çocuk sen ağlarsın diye mi üzüntüsünü belli edemedi cümle mi yanlış olmuş. Öyleyse scooterdan çok bu konuyu düşünmelisin bence. Bizde bu ay böyle değişik şeyler yaşadık iki kez durduk yere para gitti. İnsan başta üzülüyor da sonra yapacak bir şey olmayınca geçiyor. Gideceği varmış ortalama bir şey alırsınız bu sefer 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 546 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 501 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
8 cevap 206 göst.

Kategoriler