0 oy
169 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,524 puan) tarafından

image

image

Hangisi daha kullanışlı kızlar döküm hiç kullnmadim, annemlerin döküm tost makinesi var sadece yağ sürerek temizleniyor döküm diye biliyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(53,958 puan) tarafından

dökümleri hic sevmiyorum ağır oluyorlar cok celik cifle.telle yika.yika kullan mis

(1,524 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Lava nın dökümleri güzel. Üst katmanı emaye kaplama. O yüzden yağ sürüp katmanlamanıza, elde yıkayıp tekrar yağ sürüp öyle saklamanıza gerek yok. İkisinin kullanım yerleri de farklı bana göre. Ben döküm tencerelerde uzun sürede pişecek ağır ağır demlenecek yemekleri yapıyorum. Pişirirken ocağın en küçük olanında kısık ayarda pişiriyorum. Kavurma etler, kuru fasulye, biber dolması gibi yemekleri dökümde yapıyorum. Geri kalanlar için çelik tencereleri tercih ediyorum. En sağlıklısı demir dökümler ve çelik tencereler zaten. Ömürlük kullanılıyor

(1,524 puan) tarafından

Evet doğru diyosunuz ikisinede ihtiyacım var ama şimdilik sabah oğluma omlet yapmak için sahan alıcam, celikde yapışır tahminimce 

(3,456 puan) tarafından

Çeliği iyice ısıtıp yağlarsanız hiç bir şekilde yapışmaz. Bununla ilgili videolar var internette ne kadar ısıtmanız gerekir diye. Üstüne su döktüğünüzde su göz göz olup buharlaşıyorsa omlet bile yapsanız yapıştırmaz.

(3,456 puan) tarafından

İyice ısıtıp yağlamayınca dökümde de yapışıyor 

(1,524 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(3,456 puan) tarafından

Rica ederim canım 🌸

+1 oy
(1,952 puan) tarafından

Yağ sürüp temizlemek derken anlamadım döküm tencereler yplanıyormuymuş aydınlatır mısınız nasıl oluyor o öyle içi mi dişi mi yağlanıyor

(1,524 puan) tarafından

İçi yaglaniyor diye biliyorum ben, ama yinede bı araştırın 

0 oy
(14,507 puan) tarafından

Çelik aldım bende geçen. Döküm izgara tava var çok ağır temizliği de uğraştırıyor 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Granit benim tercihim çelikte yapışıyor herşey döküm çok gereksiz ağır temizliği zor. Granit mis gibi valla elim hep granite gider

0 oy
(25,403 puan) tarafından

Döküm kullanıyorm çelikte var çelik diyorum ben

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Çelik candır döküm granit pişmanlıktır kardeşim çeliği telle cifle kopurte köpürte yıka 

0 oy
(23,019 puan) tarafından

Bende lavanin döküm tencere ve tavası var. Tavayı pek kullanmaz oldum. Elim granite gidiyo hep. Ama temceresini çok kullanıyorum.  Özellikle sebze yemeklerinde kullanıyorum. Çok az suyla lezzetli sebze yemekleri pisirebiliyorsun. Kapağı ağır olduğu için çok su kaçağı olmuyor. Ayrıca etli yemekler için de çok iyi. Ama çok ağır. Yıkaması zor oluyo yalan yok. İl

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 658 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 411 göst.
21 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,690 cevap

332,450 kullanıcı

...