+5 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,446 puan) tarafından

ya gerçekten şaşıp kaliyorum artık 6 yıldır evliyiz hep kaynanamla kayinbabamla gorumcelelerimle yapıyoruz her şeyi kıştan beri sayıklıyordu beraber gezeceğiz şöyle böyle yapacağız diye şimdi de çadırlara bakıyordu bende sanıyorum rahatimiz için büyük çadıra bakıyor artık 4 kişiyiz çünkü megersem babasigille gidecekmişizde tatile o yüzden bakıyormuş neymiş çocuklar kucukmus onlara bakacaklarmis külliyen yalan kaynanam zaten biraz kilodan dolayı birazda hastalıkları var ilgilenmiyor gorumcemde kayınbabam en son gittiğimizde somurtup durdular bizde onlar yüzünden erken döndük eşime bunu dedim küstü gitti ya benimde bı özelim olmasın mı tamam onlarla da gidelim ama birlikte hiç bişey yapmiyoruz ya eşimden mi kaynakli kaynanamgilden mi bilmiyorum ama 16 yaşındaki gorumcem 2 yıl içinde 2 kere tek başına nevsehire gitti ben evleneli bir yere kocamla gidemedim çocuklarda 3 ve 5 yaşında kendimiz idare ederiz yanlış mıyım  

15 Cevaplar

+2 oy
(22,270 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çok kötü ya hiç sevmem koca tarafını

(1,446 puan) tarafından
+2

sevgide bir yere kadar canım ya ne bilim çok özeniyorum insanlara çocuklar yüzünden diyor bahane bakarken hep arkadaşlarıyla gitmiş o zaman annesigil dusunmeyip şimdi düşünmesi ? bence annesi babası laf söylüyor kardeşi falan trip atmisti bı ara onları kırmamak için beni kırıyor 

(22,270 puan) tarafından
+1

O kadar haklısınki eşini ikna etmeye çalış çok saçma ya birlikte tatile gitmek filan zaten onlardan kaçıyom de jdjdjdj kız cidden ben varya hiç sevmiyorum eşimin tarafını 

(1,446 puan) tarafından
+2

valla bende pek sevmiyorum ama eşim için katlaniyorum laf soyletmiyor ki hemen küsüyor :)) sen uzak kaliyorsun sanırım nasıl basariyorsunn

(22,270 puan) tarafından

Ben görüşmüyorum canım zamanında hep iyilik yaptım nankörlük gördüm kestim tüm bağları bana bayağı ayıp ettiler eşimde arkamda her zaman kızdı ailesine hatta küçik kardeşi bana hakaret etti dövdü 😁 iyi oldu eskiden olsa üzülürdm şimdi niye az dövdün diye kızdım 😁

-Reklam-
+2 oy
(1,446 puan) tarafından

??sizce siz olsanız nasıl tepki verirsiniz

+2 oy
(2,422 puan) tarafından

yani arada aile ile tatile gidilebilir ama sevmem bende istemem. hele çadır tatili falan yok yani onun işi de çok.

(1,446 puan) tarafından
+1

zaten tikis tikis oluyor birde sıcakta kayinbabamla olsa tesettürlü bir kadinim rahatsız oluyorum vs bir sürü şey var nasıl tepki versem bilemiyorum

(2,422 puan) tarafından
+1

ya olmaz bu erkeklerin kafası pek çalışmıyor. insan pırtlatacam diye rahat rahat da uyuyamaz

+2 oy
(3,762 puan) tarafından

İlla çocuklara baksın diye goturuyosa çocukları onlara bırakıp başbaşa gidin o zaman 

(2,037 puan) tarafından

Çok iyi yorum aynen öyle 

+2 oy
(650 puan) tarafından

Digerleri icin tatil sana çile 

+1 oy
(816 puan) tarafından

Çekirdek ailesiyle aile olmayı bilemeyen bir insan. Eşimin ailesini çok severim elhamdülillah o da benimkileri sever ama böyle yapışık gezmenin hiçbir anlamı yok. İnsan Kendi ailesiyle bir şeyler yapmak yaşamak ister neden sürekli onları dahil ediyor? Sizin ailenizle de böyle planlar yapıyor musunuz

(1,446 puan) tarafından

Asla yapmıyoruz varsa yoksa onun ailesi sevip sevmemek değilde olmuyor hem arabada tikis tikis hem çocuklar  sabitledigim yorumu okuyabilir misin 

+1 oy
(1,446 puan) tarafından

postt yukariii

+1 oy
(1,051 puan) tarafından

Büyük çadır bakıyor derken..bölmeli falan mı olacak yoksa birlikte mi yatilip kalkilacak..gerçi neresinden baksan berbat bence..asla istemem böyle bir tatili..bir de hep onlarla gidiyoruz demişsin bence buna dur demenin vakti gelmiş..eşine direk söyleyeceksin sen git annenlerle yasa sen de kurtul ben de kurtulayım de..

+1 oy
(2,037 puan) tarafından

Bırak onlar beraber gitsin sen dur çocuklarınla demek hala kopamamis ailesinden valla bizimkilere gelin desek onlarda gelir ama eşim istemez o yüzden eşinden kaynaklı bu durum

0 oy
(2,624 puan) tarafından

Arada bir olsa tamam ama sürekli sürekli çok sıkıntı ya. Çocuklarında küçücük bebek değil gayet idare edebilirsin. Eşin kopamamış belliki ailesinden.

0 oy
(4,173 puan) tarafından

Postayi koyacaksin cnm, ailenle buyur git ben gitmiyorum diye acik acik posta koyacaksin. 

Gidiuirsa gitsin, sulalecek tatlle gitmektense evimde otururum daha iyi.

Yeri geldiginde gerekiyorsa ailesene de, bu yil basbasa gitmeyi planliyoruz cocuklara bakarsiniz dimi diye bak bakalim yanasiyorlar mi

0 oy
(5,385 puan) tarafından

Esinde problem. Anasinin memesini birakamamis. Ben gelmiyorum sen git de ve git. Sanki cocukla tatil yapilmiyo. Madem cocuga baktirmak istiyo birakin 2 gun basbasa gidin. Cocuk bahane anam sahane.

0 oy
(2,128 puan) tarafından

Biz büyüklerle tatile gitmeyiz kaynimlar olabilir yada kardeşlerim gerisi yoktur zaten onlarda peşimize tskilmaz

0 oy
(591 puan) tarafından

Siz önce gidin sonra bir kaç günlüğüne onları çağırın

0 oy
(53,506 puan) tarafından

çocukları annesine güvenip yapmis demek ki

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 345 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (284 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 233 göst.