+3 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,660 puan) tarafından

2 gün sancı çekip suniyle 4 buçukta suni sancı aldım ben elendim darısı bekleyenim başına ama sütüm gelmiyor ne yapmaliyim

16 Cevaplar

+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Gözün aydın ve geçmiş olsun kardeşim senden haber bekliyorduk daha iyisin inşallah dimi. Merak etme sütün yavaştan gelecek göğsüne masaj yap ve bebeğin emmesini sağla o zaman gelir inşallah ve stres yapma 🥰

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hayırlı olsun öncelikle sakin ol cnm eşini e bebeğe yada bebek mağazasına gönder elektrikli süt sağma makinesi alsın sürekli gögüslerini uyar uyardıkça sütün gelecek 

+1 oy
tarafından

Bebegi bol bol emzir ,bide tatli seyler ye helva ozellikle

+1 oy
(1,696 puan) tarafından

Gözün aydın canım hayırlı olsun İnşallah Allah analı babalı büyütsün 💕bol.bol.su iç tatlı şeyler ye sürekli de sagmaya çalış stres yapp düşünme yok diye gelir zamnla birde bana çocuk doktoru bestlak damla vermiş ti oğlumda çocuk doktoruna danışıp sorabilirsin banada.ztn çocuk doktoru vermişti sütümü bir anda arttırdı o

+1 oy
(28,147 puan) tarafından

Dereotu bulgur pilavı burçak bisküvi incir anne sütü yapan bi çay vardı humana mı ne babam bana ondan almıştı

(725 puan) tarafından

Ama bulgur çok gaz yapabilir bebeğe dikkat etmek gerekiyor tabi her bebek aynı değil ama ben 3 aydır sadece 1 kere yedim onda da gecesi hastanede bitti maalesef 

+1 oy
(5,472 puan) tarafından

Dur hele gülüm 2 gunde gelmedi deyip stres olma ac birakma cocugu mama ver saat basi emzir gelir sutun sen stres olma 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün stres yapma hiç çok normal sana gelmiyor gibi gelir ama sarı sıvı olarak bebek çeker onu sen gelmesede emzir sürekli. Yavaş yavaş gelir mama ver bebek aç kalırsa sarılık olur. Göğsünün kahverengi kısmının tamamını bebeğin ağzına sokup cenesinin altından uyar destekle sürekli uyumasın emmesini sağlamaya calis gelir merak etme bol su iç 

+1 oy
(5,966 puan) tarafından

Gozun aydin, saglikla anali babali buyut insallah. Kolostrum gelmistir. Sari sut yani onu bebegine mutlaka ver ve bol bol emzir. Aksi halde o sutum dedigin beyaz sute donmez sut.

+1 oy
(3,929 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hemen kuru dut ve susam aldırıyorsun kaynatıp içiyorsun geliyor 😊

+1 oy
(156 puan) tarafından

Gözünüz aydın sağlıcıkla büyütün... Strs yapmayn Allah'ın iznyle sütünüz gelir merk etmeyin bnm  bir gün boyunca gelmedi sağım yapmama rağmen hiç yoktu  bn rezene hurma badem tür şeyler yedim şükür sütüm geldi birde bebeğinizi bol bol emzirn

+1 oy
(3,468 puan) tarafından

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🩷 çok merak ettim seni. Çok şükür kurtulmuşsun. Başlarda 1-2 damla bile gelse bebeğine yeter. Minnacık zaten midesi. Emdikçe artar sütün. Bol bol su iç

+1 oy
(31 puan) tarafından

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım gözün aydın canım 🤲 💕 ♥️ 

+1 oy
(1,535 puan) tarafından

Süt gelmesi için eşim eczneden damla ve çay almıştı bı sorun yine siz 

+1 oy
(3,407 puan) tarafından

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt inşaAllah Göğüse yumuşak yumuşak masaj yap cnm uyar bol bol emzirmeye çalış göğüs ucundan nazikçe tutup süt sağar gibi sağ bol bol kayısı üzüm kuru dut hoşafı iç aşırı işe yarıyor ben doğama gitmeden bir kaç kavanoz yapıp yanımda götürücem bol sıvı al özellikle su ve sıcak içecekler tüket 

+1 oy
(4,833 puan) tarafından

Bana sey önerdiler, duşun altinda tarak alip yukaridan asagida taramak. Masaj gibi

0 oy
(2,532 puan) tarafından

Bacım sakin ol bnde 1 hafta önce doğum yaptım 3 4 gün sonra anca indi ekstra biişi yapmadım sadece Rezene cayı içtim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 420 göst.
+1 oy
8 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 260 göst.

Kategoriler

1,475,135 soru

24,149,765 cevap