+3 oy
396 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Rahmetli annem orgu,nakis,dikis hobisi olan ve tuhafiyeci kadar malzemesi olan kadindi 

Annemi aniden kaybettm neyse kendimde degildi

Akbaba srf yoksunu akbabalarim annemin ipleri,sisleri,dikis makinesi herseyini banyo havlusuna kadar hepsini ac gozluler dagilip talan ettiler tabi.aklim basimda degil evi goturseler umrumda degil.

Simdi annem gibi orgu islerine baslayayim diyorm orgu dolabini actim baktm belki sis bulurum umudyla bir kutu vardi annemin ipte almistim hepsini ama.hepsimi goturmeleri gozumde belirdi tekrar canim yandi.nasil izin verdim diye bir sis 100 lira ondan ac gibi dadanmslar hakkimi helal etmesem haksiz.miyim

9 Cevaplar

+3 oy
(9,083 puan) tarafından

haklisin senden izinsiz ne munasebet alirlar  ne hakla. allah rahmet eylesin senin yerine kenimi koydum benim annemde dikis nakis igne oyasi sepet yapimi halk egitimden cikmaz  evde benim odam komple dikis odasi yapti mesela allah korusun oyle birsey olsa tuzelerim ne hakla bir bir cop bile alamaz . ben veiritsem

kardesinizden size hatira kalsin diye anca ole yani

(3,554 puan) tarafından
+1

Odaya daldilar duzenleyelm bahanesiyle oturdum agliyo5m aklima geldi yine annem onlari emek emek aldi biriktirdi.benjm sahp cikmami isterdi saf gibi izledim bisi diyem3dim annemin esylarina sahip cikamadim

-Reklam-
+2 oy
(3,879 puan) tarafından

İlk önce Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sanada sevenlerine de sabır versin kardeşim, onların yaptığı cidden ayıp olmuş ama sen annemin Hayrı olsun de gitsin gülüm zaten götürmüşler insanlar artık çok fazla arsız olur oldu ne yazık ki öyle 

(3,554 puan) tarafından
+1

Annemin emeklerine sahip cikamadim o gunu yeniden yasadim agliyorm cocuk gibi ziril ziril 

(3,879 puan) tarafından
+2

Kıyamam sana gülüm sen niye kendini suçluyorsun ki, senin o savunmasız kalbi kırık anından faydalananlar kendinden utansinlar asıl onlar kendilerini suçlayıp sorguya çeksinler, hepsini boşver Allah'a bırak Rabbim sen annemin dağıtılan eşyalarını hayır olarak kabul et de

(3,554 puan) tarafından

Amin insAllah hepsi her yaz tatilinde luksunde olan insanlar evleri arabalar9 olan insanlar inajin ihtoayc sahbi alsaydi uzulmezdim cenazenin 3.gunu yasandi hicbi ihtoyac sahibi by yakin akbabalarim gibi bisey talep etmediler hala yolda goren annenden hatira alabilir mym diyolar 2 yila yaklasti hala gozleri evde

(3,879 puan) tarafından

Allah ıslah etsin inşallah ne diyeyim onlara ben 

+1 oy
(163,443 puan) tarafından

kiyamam sana yaa🥺🥺🥺

(3,554 puan) tarafından
+1

Icime dokubdu yine bu bayram gitmedim de sdaha once onlarda ne aradi dogru durust ne sordu bagimi kesecegim gunahsa gunah bana yapilanlar gunah degil.mi 

+1 oy
tarafından

Neden kızları dururken böyle şeyler yapıyorlar utanmiyorlar mi.

(3,554 puan) tarafından
+1

Sen ormuyosn ormezsn dediler ben o sirada cigerim.yaniyo evi degol beni gotuseler sesim cikmZ canimi cok yaktilar talan ettkten sonra ne aradi ne sordular beni firsatciliklari uzdu fakir olsalar hayr olurdu annemin emeklerine sahip cikaamadim

tarafından
+1

Canımı sıkma bı ip değil mi devam et sen or renklerini hatirliyorsan canım yada kim aldıysa şöyle versin ördüğü el emeği bişey yeniden bişey al ver sormadan almak.ne demekmiş öğrensinler 

(3,554 puan) tarafından
+1

Ben onlar kadar yuzsuz arsiz olamam dun tunus isi battaniye ormeye basladim ufak tigim vardi baktim kiviriyorm ormek ilerletmek istiyorum

+1 oy
(53,964 puan) tarafından

başınzağolsun canim annenin sadakasi olsun 

ölen ölduguyle.kaliyor sanki evlerinde sis yok 

(3,554 puan) tarafından
+1

Aynen yagmaladilar resmen bide yapanlar fakir degil dyrimalri kotu dedegil 

0 oy
(3,401 puan) tarafından

Bunlar nasıl mahlukatkar ya nasıl olurda izin almadan kendi malıymış gibi götürme cürreti kendilerinde bulmuşlar terbiyesizler resmen o günü bekliyorlarmış.Bu resmen delilik annenin hatırası sonuçta biraz saygı olması lazım insanda Allah anneciğine rahmet etsin mekanı cennet olsun 

(3,554 puan) tarafından

Bide sen ormezsin dedoler kadinin tum hobi malzemeleri gitt9 annemde tutkuydu orgu kumaslar hepsi haram olsn 

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Haklısın canım Allah’ın iki kuruşluk ipine mi göz dikmişler babamın ölümünde benzer bi olay yaşadım babam 45 yaşında aniden vefat etti babam defnedildikten sonra bir kaç akraba babamın tüm kıyafetlerini yattığı yatağını yıkamak istedi adetmiş o an ses edemedim babamın pijaması takım elbise ceketini aldım yıkanmadan son giydiği şeyleri kokusu gitmesin istedim yıkanınca tutturdular yıkamadan olmaz diye aldım hemen eşime verdim arabaya koy diye ölen birinin eşyaları bağışlarmış ya yıkayıp poşetleyeceklerdi her kardeşim için bir tişört aldım sonra uzaktan akraba olan herkes babamın kıyafetlerinden hatıra olarak almak istedi neden yani ne yapacaklardı anlamadım ama dediğin gibi o an ses çıkaramadım 

Bir de babamın arabası vardı babam öldükten iki gün sonra herkes arabanın derdine düştü bu araba nolacak diye eşim sağolsun kaynanama sormadan kendiniz karar vermeyin demiş eşim karışmasaydı babamın amcası arabayı alıp kendi yaşadığı şehre kapalı otoparka koymak istediğini söylemiş yani ölen insanın hemen kalan eşyalarını bölüşmek nedir helva senin evinde kavrulmayınca tadı hep tatlı gelir diye bi söz var ya tam olarak böyle bi durum 

(3,554 puan) tarafından

Aynen her yaz tatile giden isleri gucleri olan tipler bunlar bide daha sonda ne aradi ne sordular hakkim varsa helal degil

0 oy
(918 puan) tarafından

Biz bu konuları yaşamamak için dedik biz kardeşler evi toplayacağız kimse ellemesin sandığını eşyalarını hep biz döktük hatıraları alıp tığına kadar dağıttık ha ağladık ha verdik bence bu durumlarda sadece evlat anne baba 1 derece yakınları olmalı kime ne benim annemin eşyasından kimse karışmamalı acısı çok zor bakar bakar ağlarım 4.5 yıl oldu geçmiyor geçemez ne olay olsa ben hep artık anneme ağlarım 

(3,554 puan) tarafından

Aynen onlara mo kalmisti telasesi zoruma gitti icimden de cikmadi

(918 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sen onun adına hep sadaka ver hayır işle daha üzülme en azından bu olaylar için bide ben annemin yüzüğünü hatıra diye hep taktım onu hissetmek için gittim yüzüğü kaybettim o kadar ağladım hâlâ da içim sızıldar bütün kuyumcuları gezdim aynısı benzeri hiç yok hatırasına sahip çıkamadım anlamlara da söyleyemedim korkudan belki derler sattı yada sahip çıkamadı o yüzden çok çok üzgünüm 

(3,554 puan) tarafından

Rabbim mekanlarini cennent eylesin onlarin hatiralari sevgileri hep kalbimizde olacak

Amasizlik colk zormus cok.zorr 

0 oy
(25,319 puan) tarafından

Ay yuh yaaa insanlar gerçekten bu kadarmı aşağılık oldu

(3,554 puan) tarafından

Evet malesef

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 323 göst.
0 oy
4 cevap 165 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
8 cevap 569 göst.

Kategoriler

1,471,399 soru

24,098,388 cevap

332,229 kullanıcı

...