Eşim aslında kuzenim. Teyzemin varlığından çok sonra haberim oldu. Sıkıntılı bir yere gelindi ve irtibat pek kurdurmuyorlardı dedemlerle. Bizde İstanbul da yaşıyoruz,onlar başka bir ilde. Yazları Trabzona giderdik ama hiç denk gelmezdik. Annem telde görüşürdü ama hani annenin arkadaşına teyze derler ya öyle biri sanardım kendisini
En küçük teyzemin düğününde tanıştım teyzem ve diğer kuzenlerimle. Benim ki yine yoktu piyasada ☺️Bir kaç yıl sonrada onla tanışmak nasip oldu ama daha yeni genç kızlık zamanlarım. Eşim aşık olmuş, fotoğraflarımı topluyor sağdan soldan. Bense sinir oluyorum ona, çok şımartmışlar çünkü. Trabzonda bir gece manya.k bir diş ağrısı çeliyorum ama camdan aşağı atlamalık. Acile yetiştiriyor beni. O zaman yumuşamaya başlıyorum ona. Bir gece ansızın küçük teyzemle niyetini bildiriyor. Ondan 2 sene önceye kadar hissediyorum da hep sevgilileri oluyor ben kuruyorum diyorum. Gelen geçende diyor bu boş değil sana ki bide akraba en nefret ettiğimden. Kardeş olarak görmedim hiç, o sırada baba tarafından 3-4 kuzene isteniyorum onları direk abim yada kardeşim diye sepetlemeye çalışırken onunda haberi oluyor haliyle. Neysee çok uzun oldu ☺️ Teyzemle haber ederken 5 yıl beklerse (hukuk fakültesine yeni yazılmış,bitince hemen)onla evlenmek istiyorum da diyor. Bana n olduysa zaten evlenmekten korkuyordum,5 yıl ilaç gibi geldi evet deyiverdim. 3 buçuk senede okulu bitirdi ve evlendik. 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var. Hamd olsun bugünlere. Başta benim için mantık evliliğiydi ama nişan attıktan sonra onu çok sevdiğimi anladım. Sonradan benim için de aşk evliliğine döndü yani ❤️