+3 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Kızlar 23 yaşındayım açıktan okumak istiyorum 3 tene bebeğim var çokmu zor okursam istediğim mesleği yapabilirmiyim yoksa kısıtlı mesleklermi

2 Cevaplar

+1 oy
(23,177 puan) tarafından

Sınavlara giriyosun yaparsın bence istersen 

(165 puan) tarafından

Deniçem inşallah

(23,177 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 🌸

-Reklam-
0 oy
(1,361 puan) tarafından

Ben liseyi açıktan okudum. 2 yıllık muhasebe kazandım onu bitirdim sonra açıktan maliye ye tamamladım. Onu da bitirdim. Mali müşavirlik sınavlarına hazırlandim(13 aylık kızım vardı) sınavları kazandım. Örgün eğitimden de konya Selçuk üniversitesi yüksek lisans yaptım. Şuan mali müşavir oldum çok şükür. Çok Zor sureçlerdi ama imkansız değil 

tarafından

Çalışıyor musunuz peki iş olanakları var mı

(165 puan) tarafından

Peki kaç yaşındasın yaşın meslek için engeli varmış bilgilerin içinde ayrıca çok ama çok teşekkür ediyorum cesaret verdin

(1,361 puan) tarafından

Şuan 32 yasindayim. 10 yıldır bu mesleği yapıyorum. Rica ederim ne demek 🥰 2016 da 2 yıllık uniden mezun olduğumdan beri bu meslekte çalışıyorum. Hem çalışıp hem okudum hem bebe yaptım.imkansiz değil zor ama isteyince ve sonucunu gördükçe insanın daha çok iştahı geliyor. Mesela şuan biraz ara verip dinlenip bağımsız denetçi olmak için sınavlara hazırlanmayi düşünüyorum. Öyle alışınca öyle devam ediyor insan 😂 bebelerimi az büyütüp dinlenince tekrar sınavlara hazırlancam inşallah 🥰

(1,361 puan) tarafından

Yaş sınırı yok bizim meslekte canım 

(165 puan) tarafından

Hakında hayırlısı olsun inşallh

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
+2 oy
77 cevap 2,576 göst.