+1 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından

4 yaşında oğlum var bıktım bazı davranışlarından çok hastayım gurbetteyiz eşim işte sürüne sürüne bakıyorum resmen bir dediğini iki etmiyoruz ama bazı huylarını asla düzeltemiyoruz az önce benden salatalık istedi verdim sonra bir şeye kızdı götürdğ çöpe attı sonra olsun dedim çocuk sora geri almaya çalıştı oğlum pis oldu gel yeniisini vereyim dedim 2 saat ağladı parçaladı kendinş yenisini istemiyorum diye halbuki keni attı hep böyle bir huyu var bir iş yapıyor sonra pişman oluyor ne yenisini kabul ediyor ne eskisinden vazgeçiyor saatlerce ağlıyor sürekli oynarız dışarı çıkarırız arkadaşlık ilişkileri çok iyidir ama evde bana kan kusturur kan yolda çiçek görse ne güzel der sonra yol boyunca neden almadım ki diye ağlar gel oğlum alalım derim hayır istemiyorum diye ağlar ben ne yapayım nasıl davranayım Allah aşkına bir yol yöntem söyleyin 

5 Cevaplar

+3 oy
(2,074 puan) tarafından

Psikolojik destek alın, bazı takıntılar edinmiş altında yatan sebep için uzman görüşü size yardımcı olur. Manipüle etmek en doğru yaklaşım oluyor bu tür durumlarda ama sizinkisi ağlamaya alışmış. 

(54 puan) tarafından

Bende söylüyorum eşime ama onların sülalesindeki bütün çocuklar böyle bütün kız erkek farketmeksizin eşime normal geliyor o yüzden hatta sakin kalıyor diğerlerinin yanında bizimki nasıl bir sülale anlamadım

-Reklam-
+2 oy
(1,040 puan) tarafından

Bilmiyorum denediniz mi ama ceza verebilirsiniz konuyla alakalı. Mesela Oğlum oyuncagını dun babasının tabana attı. Madem atıyorsun yok sana oyuncak falan deyip vermedim. Su ister mesela ama dökmeyi çok sever. Döküp tekrar istiyor hayır vermiyorum dökmeseydin diyorum. Evet yaptılarına devam edıyor ama biraz daha buyudugunde sonucu düşünerek hareket edeceğini umuyorum. Yaramazlık yaptıkça onu görmemezlikten gelmiyorum 

Belki de hatanız her istediğini yapmaktır

(54 puan) tarafından

Denedim denemez olur mıyım 3 yaşına kadar bal gibiydinhuyu 4 yaşa bir geldi kural tanımama her şeye ağlama kendi kurallarını koyuyor ve bize uygulatmaya çalışıyor resmen daha bugün dışarı çıkardım harika bana çiçek topluyor ediyor parkta arkadaşlarıyla uyumu harika eve geliyoruz başlıyor biz oyuncak oynuyor takamadı mı kaldırıp kendinş yere atıyor kızıyoruz yok yine aynı yaa

+1 oy
(1,015 puan) tarafından

Benim yerimde olsan ne yapacaksın canım benimki seninkinin iki katı ayriyeten 11 aylık bebeğim var ayriyettende 37 haftalık hamileyim

(54 puan) tarafından

Ben 1 çocukta pes ettim Allah yardımcın olsunn

+1 oy
(21,948 puan) tarafından

Bırak kendi haline üstüne düşme 

(54 puan) tarafından

Kendini yere atmasa bırakıcam kalkıp sonra dizlerim acıdı anne diye ağlıyor üzülüyorum babasıyla bizim canımızı alıyor ama ne ddesem yapacaksınız modunda 

+1 oy
(1,100 puan) tarafından

Bu durumda ben bırakırdım ağlayabildiğin kadar ağlasın eninde sonunda susacak derdim heralde çünkü o da niye ağladığını bilmiyor. Allah yardımcın olsun , sanırım kararsız ve duygusal bir çocuk. 

(54 puan) tarafından

Balık burcu duygusal bir çocuk hiç böyle huyu yoktu martta 4 yaşına girdi bu sinir evresi açıldı istediği olmadığı zaman kendini yere atıyor sonra dizim acıdı diye ağlıyor yapma oğlum diye akşama kadar yalvarıyoruz dışarıya çıkarıyoruz melek gibi eve getiriyorum yine aynı aşırı sinirli oldu her şey onun dediği olacak oyuncakla bile inatlaşıyor yapamadımı ağlıyor ağııdı ağzına türkü etmiş sabahtan gece yatana kadar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,420 göst.
4 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Prensim ♡♡♡ (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 404 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 503 göst.

Kategoriler

1,453,279 soru

23,855,969 cevap