+5 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (4,601 puan) tarafından

image

evet arkadaşlaaaar bugün işe geç kalacaktım 😁😁 kahvemi yaptım neyse iki gündür gecedeki arkadaşımızin çocuğu hasta olduğu için ben geliyorum gercekten çalışmak güzel olsada aksam bi kadının yeri evidir diyorum sizce çalışmak mı evde mi olmak iyi 😁

29 Cevaplar

0 oy
(4,506 puan) tarafından

Ben de çalışan memur bir anneyim, işim çok rahat ama yine de evde olup oğlumla daha fazla vakit geçirmeyi, sabah erken uyanmayıp çalışmamayı daha çok isterdim 😄

-Reklam-
0 oy
(1,223 puan) tarafından

Her ikiside 😅😅

0 oy
(4,082 puan) tarafından

C) Ölmek 🙂

0 oy
(5,436 puan) tarafından

Doğum sonrası 2 yıl evdeydim ücretsiz izinde bir ara temizlik hastası yolunda ilerliyordum 

0 oy
(1,850 puan) tarafından

Para alıp hers4yi alınca çalışmak eşin ne alırsa razı gelip ev hanımı olmak..işte bütün mesele bu😄

0 oy
(1,028 puan) tarafından

Çalışmak diyorum çünkü bende İŞKUR dan başvuru yapacağım Allah nasip ederse ismim çıkarsa iş hazır sayılır bende ilk defa çalışacağım hiç çalışmadım 

0 oy
(41 puan) tarafından

Çalışmak ; sosyalleşmek ve maddi özgürlük açısından çok güzel bence. Hele de destekçiniz varsa 

0 oy
(154 puan) tarafından

Ya bilmiyorum ama calısmak sanırım benim icin daha iyi olcak gibi piskolojikmen büyük oglan bu sene okula baslıyor öbür oglanda kreşe başlıyacak evde aksama kadar cümbüş halindeyiz şimdiki planım sabah evden beraber cıkarız bebeleri okula bırakırım bende işe giderim aksamda alırım hep birlikte eve geliriz öyle daha düzene gireriz gibime geliyor bende iş yerinde kafa dagıtırım .. evde temiz kalır o sayede evin işi bitmiyorrrr bitmiyorrr

0 oy
(374 puan) tarafından

Sabah 9 aksam 5. Cmtesi pazar tatilse.Resmi bayramlar tatilse.Maasin yuksekse bence calismak;)Ben haftasonu evdeyken daha cok yoruluyorum.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 209 göst.
+1 oy
2 cevap 86 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (464 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 58 göst.

Kategoriler

1,453,540 soru

23,859,019 cevap

320,266 kullanıcı