Ben de çalışan memur bir anneyim, işim çok rahat ama yine de evde olup oğlumla daha fazla vakit geçirmeyi, sabah erken uyanmayıp çalışmamayı daha çok isterdim 😄
Her ikiside 😅😅
C) Ölmek 🙂
Doğum sonrası 2 yıl evdeydim ücretsiz izinde bir ara temizlik hastası yolunda ilerliyordum
Para alıp hers4yi alınca çalışmak eşin ne alırsa razı gelip ev hanımı olmak..işte bütün mesele bu😄
Çalışmak diyorum çünkü bende İŞKUR dan başvuru yapacağım Allah nasip ederse ismim çıkarsa iş hazır sayılır bende ilk defa çalışacağım hiç çalışmadım
Çalışmak ; sosyalleşmek ve maddi özgürlük açısından çok güzel bence. Hele de destekçiniz varsa
Ya bilmiyorum ama calısmak sanırım benim icin daha iyi olcak gibi piskolojikmen büyük oglan bu sene okula baslıyor öbür oglanda kreşe başlıyacak evde aksama kadar cümbüş halindeyiz şimdiki planım sabah evden beraber cıkarız bebeleri okula bırakırım bende işe giderim aksamda alırım hep birlikte eve geliriz öyle daha düzene gireriz gibime geliyor bende iş yerinde kafa dagıtırım .. evde temiz kalır o sayede evin işi bitmiyorrrr bitmiyorrr
Sabah 9 aksam 5. Cmtesi pazar tatilse.Resmi bayramlar tatilse.Maasin yuksekse bence calismak;)Ben haftasonu evdeyken daha cok yoruluyorum.
1,453,540 soru
23,859,019 cevap
320,266 kullanıcı