+3 oy
338 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,510 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

farkli markalar da var ama güvenemedim kızlar, bu marka nasıl kullanan varmı yardımcı olabilirim 

7 Cevaplar

+2 oy
(4,894 puan) tarafından

Boyutlarinin farkindasin dimi canim bi karis bi karis bisey bunlar 

(1,510 puan) tarafından
+1

Kahvaltılık yumurta falan için kullanıcam ben zaten, 22 cm olan büyük biraz

-Reklam-
+2 oy
(570 puan) tarafından

Güzel görünüyor 18 20 22 cm de küçük değil yumurta gibi şeyler için alternatif ama makina da aşina bilir yıkarken yada çatal falan çabuk çizer gibime geldi ama kızartma yapacak kadar büyük değiller 

(1,510 puan) tarafından
+1

Kahvaltılık için kullanmayı düşünüyorum bende ama kararsız kaldım 

+1 oy
(548 puan) tarafından

Tac olandan kayınvalıdem kullanıyor memnun baya. Sadece sap kısımlarıda ısınıyor bişey yaparken ona dikkat edin

+1 oy
(3,453 puan) tarafından

Bu tarz tavaların ömrü 1-1.5 yıl max. canım o yüzden şahsen tavsiye etmem. Alacaksan demir döküm veya çelik al ki ömürlük olsun. Az para vermiyosun sonuçta. Bio granit tavalarım vardı 2 senede çöp oldular çok dikkatli kullanmama rağmen

(1,510 puan) tarafından

Makinaya falan atılmıyor mu ya bio granitler, karaca iyi marka diye biliyorum yorumları da hep iyi ama

(3,453 puan) tarafından

Ben makinaya hiç atmadım süngerle elimde yıkadım tel sürmeden. Ona rağmen 2 seneye kalmadı çöp oldu.

+1 oy
(1,078 puan) tarafından

Ben tac kullanıyorum canım granit benimki bu kadar şık bir şey değil düz ama gerçekten çok kaliteli Demir çatalla kaşıkla dalmama rağmen hiçbir yerinde çizik yok iki senedir 

Makineye de atıyorum hemen hemen her gün de kullanıyorum hele büyük olanı hem kızartma yapıyorum hem kahvaltı için kullanıyorum ben çok memnunum

(1,510 puan) tarafından

Bununda kol kısımları çabuk ısınır herhalde, 22 cm olan boyutu kızarma için küçük degilmi

+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Karaca'dan uzak durun. Karaca pişmanlıktır. 

(1,510 puan) tarafından

İyi marka diye biliyodum, yorumları da iyiydi aslında 

(4,167 puan) tarafından

Abim karaca da temsilci müdür. Kendine hediye edilen ürünleri bile yengem ev hediyesi diye götürür gittiği yerlere. Ya da satar internette. Biogranitler tahta kaşıkla sökülüyor  10 yıl oldu her ay garantiye gidiyor benim aldığım ürünler. Elmas parçacıklı tencere takımlarım çöp. Akıllı adamlar, çelik'le değişmiyor gene aynı tarz ürün gönderiyorlar. 

0 oy
önce (3,730 puan) tarafından

Postu yeniledim belki ama , uzuun zaman kullanıp memnun kalanlar yorum yapabilir mi 

Sahan için tavsiye istiyorum 

önce (803 puan) tarafından

Alttakinden al sonra gel bana teşekkür et :) 

önce (3,730 puan) tarafından

Bi o aklımda zaten sadece kulpları canımı sıkıyor :) yine de o mu diyorsun

önce (803 puan) tarafından

Kulpları ısınıyor doğrudur ama bunlara hiçbir şey olmuyor. Sapları yanmıyor soyulmuyor 😊

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 534 göst.
5 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Lamelif (1,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
12 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ogullariminkralices (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,363 soru

24,071,224 cevap

330,667 kullanıcı

...