+1 oy
140 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (142 puan) tarafından

Kızlar iki çocuğum var çalışmak istiyorum gerçekten para muhabbetinden çok bunaldım eşim işleri iyice batırdı en azından çocuklarla kendi ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum ne yapabilirim kreşe versem kazandığım para oraya mı gider 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,757 puan) tarafından

Mesleğin nedir ne iş yapacaksın, gelirine göre yorum yapabiliriz 

(142 puan) tarafından

Önlisans mezunuyum aslında maaşı iyi ama kanıtlarla felan cıkmaza girdi  bunaldım 

(4,757 puan) tarafından

Ben kendi adıma annenin maaşının üçte ikisi kendine kalmayacaksa çalışmaması gerektiğini düşünüyorum. 

45 bin maaşın olacaksa 30 bini sana kalmadı. 15 bin bakıcı veya kreşe gitmeli. Diğer türlü gerçekten evladından uzak kaldığına değmiyor çalışmak. 

-Reklam-
+1 oy
(16,525 puan) tarafından

Çocukların kaç yaşında. Çalışsan asgari ücret mi alacaksin. Çalışma saatlerin nasıl olacak. Çocuklarina bakici bulmadan çalişabileceksen ve özel kreş yerine devlete yollama imkanin varsa çalışmayı düşünebilirsin. 

(142 puan) tarafından

Canım 7  3 büyük oğluk zaten okula gidiyor ama yaz tatili geldi daha iş bulamadım çünkü çocuklarla denk ğetiremedim

0 oy
(9,600 puan) tarafından

Allah izin verirse inşallah bana cıkar hastaneye alım var basvurdum çıkarsa cocukların küçüğüne kaynanam bakacak büyüğüde krese vercem inşallah cıkarda 50 bin lira maasla fıstık gibi olurduda nerde bende o şans🤣

(142 puan) tarafından

Canım nasıl başvuru yapılıyor oraya ne gerekiyor 

(9,600 puan) tarafından

Canım bulundugum şehirde benim  42 eregli 

0 oy
(304 puan) tarafından

Bir mesleyin varmi.Cocuklari neden devlet kresine vermiyorsun cokda guzel bakiyorlar

(142 puan) tarafından

Canım devlet kreşi hiç duymadım nereden bulurum nereden başvuru yapılır 

(6,250 puan) tarafından

Devlet kresleri bazi ilcelerde var ama 36 aydan sonra alir. Eylul ayi itibari ile 36 ay olmali. 

(304 puan) tarafından

Aslinda her ilcede olmali.Bizde koylerde bile heryerde var devlet kresi var para odemiyorsun.Cokda guzel ilgileniyorlar.Sizde bilmiyorum nasil oluyor.Ben Azerbaycanda yasiyorum

(6,250 puan) tarafından

Bizde yok. Bu sene yarim gun 4-5 bin arasi tam gun 7 bin civariymis

(304 puan) tarafından

Arasdirirsaniz belki bulursunuz yakin civarinizda

0 oy
(96 puan) tarafından

Devlet kreşine verseniz daha iyi olmaz mı kazandığınız size kalır ufak tefek kırtasiye ücretleri dışında 

(142 puan) tarafından

Canım devlet kreşi hiç duymadım ki varmı nereden buluruz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 187 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (596 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.