+3 oy
47 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (633 puan) tarafından

36 haftalik hamileyim 36+5 iki gündür mide bulantım var afedersiniz dün kendimi zor lavaboya attim ama gündüz oluyor sadece dün akşamda karnım taş gibiydi ve adet sancısı gibi sancım vardı bebek hareketliydi ama şuan da da hareketleri çok güzel dönüyor falan bugün ishalim sanki bu saate kadar 3. Girişim tuvalete ve midem çok bulanıyor normalmi yoksa doğum yaklaşmıs olabilirmi

2 Cevaplar

+1 oy
(5,646 puan) tarafından

Benim de ishal olmuştu doğuma yakın doktora sorduğumda alakası yok onunla demişti ama bende öyle olmuştum 

(633 puan) tarafından

Herkes ishal olmuş doğuma yakın ama nasıl alakası yokki anlamadım ama inşallah doğum başlamaz hemen en azından 38 i görelim ya 

(5,646 puan) tarafından

Ben de olmuştum ama 1 2 hafta geçmişti herhalde 5 sene öncesi şimdi tam hatırlamıyorum ama doğuma yakın haftaydi

-Reklam-
+1 oy
(787 puan) tarafından

Aynı haftalarda bende senin gibi düşündüm 40 haftalık doğum yaptım 

(633 puan) tarafından

Ayy inşallah yaa benimde öyle olur beklesin biraz planlı sezeryan benimki çünkü annem gelecek daha memleketten bir tane daha kızım var küçük oda babası yapamaz hangimizle ilgilenecek 

(787 puan) tarafından

Diğer çocukta olunca insanın aklı hep onda oluyor inş zamanında gelir bide ben bi kalın bi ince battaniye yeter diye düşünmüştüm ince battaniye 2 tane al birine çişi çıktı kaldık öyle evden bi DHA isyedik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizela (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,453,606 soru

23,859,806 cevap

320,317 kullanıcı

...