+1 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından

Eşim alınır diyor ben alınmaz dedim, alınıyomu bilen varmı? 

13 Cevaplar

+1 oy
(5,362 puan) tarafından

Adını hatırlamıyorum ama geçenlerde idrar yolu enfeksiyonu için almıştık. Üst solunum yolu içinde yazıyordu kağıdında

(89 puan) tarafından
+1

Bende idrar yolu enfeksiyonu için alacağım. Hangisini aldınız siz.

(5,362 puan) tarafından
+1

Çok mu ağır uzun süreli bir şey değilse tek seferlik toz var farklı isimleri var diğeri de zimakstı eczaneye anlatırsanız o daha iyi bilir. Maalesef doktorum ilgisiz olduğu için gece sancım tuttuğunda içmiştim bir saatte falan kendime geldim. 

-Reklam-
+1 oy
(2,106 puan) tarafından

Evet alabilirsiniz ama kafaya göre antibiyotik kullanmak dozu için oldukça tehlikeli 

(2,106 puan) tarafından
+1

Kullandığınız mendilden, çok özür diliyorum eşinizle ilişkiden bile olabilir. Turna yemişi migrosta vardı bazen CarrefourSA da falanda bulunabiliyor. Böyle surekli antibiyotik kullanmak çare değil canım sorunu büküp çözmen daha iyi. Senin vücudunun ürettiği birşey olsa çıkar idrar kültüründe. Sonuçta şey yazar kolonizasyon saptanmadi diye. Bu ürüme yok yani bulaş demek. Bir süre bunlara dikkat et birde iyi bir doktora danış tek seferlik ilaçlar var onlardan verebiliyor. Veya düzenli kullanılan fitiller var. Onlardan verebilir. Marka bilmiyorum doktoruna danisirsan daha güzel tedavi sunar kuzum. Düzenli antibiyotik kullanmak bağışıklığını baskılar ve yararlı bakterileri de öldürür. Bu daha zararlı senin için. 

(2,106 puan) tarafından

Oceanin turna yemişi takviyesi var doktorunuza veya eczacınıza sorun, benim idrar enfeksiyonum böyle gecmisti. 15 gün kullanıyorsunuz bunu. Doğal takviye. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum vardı benimde bakteri üretimi de vardı 500 lere cikmisti. Ortak tuvalet kullandığım için bulaş oluyordu bende sürekli iş yerinden. Hamileydim birde. Kültürde kolonizasyon kısmına göre doktorunuzun ilaç vermiş olmasi gerekiyor onu kullanın düzenli daha faydalı olur 

(89 puan) tarafından

Bu ay iyi bir doktora gidicem bakalım ne olucak, mendil de tuvalet kağıdı yani bişey değil aslında ama eşimle ilişkidende bulaşabilir haklısınız 

(89 puan) tarafından

Kültürde üreme olmuyor benim 

(2,106 puan) tarafından

Üretmeniz yoksa demek ki bir yerden bulaş alıyorsunuz, onu bulun bir süre dikkat edin. Çok geçmiş olsun inşallah 🌸

+1 oy
(4,772 puan) tarafından

Doktor yazmadan almazsanız daha iyi 😔

+1 oy
(162,882 puan) tarafından

alabilen varsa banada alsin 

(89 puan) tarafından
+1

Sana niye ☺☺

(162,882 puan) tarafından
+1

bana stokluk lazim 🥺 

+1 oy
(2,063 puan) tarafından

normalde vermiyorlar reçetesiz. 

+1 oy
(5,803 puan) tarafından

Ben alınmaz diye biliyorum 

+1 oy
(15,078 puan) tarafından

Evde yapılmış sirke varsa iç fayda ediyor 

1 kere doğumdan sonra oldum bir bardak içtim fayda etti

+1 oy
(566 puan) tarafından

Normalde yasaklandı Çörek otu zencefil zerdeçal bunlar da doğal antibiyotik faydası oluyor

0 oy
(3,493 puan) tarafından

Bi kere hamileydim doktorumla telefondan konustuk augmentin 1 gr alin ben geldiginde yazarim randevu hakkini oldurme dedi eczane tanidik oldugu halde kayinbabam cok israr edip almis kac kere aradilar yazdirin getirin sayip yapiliyo denetleme oluyo falan diye saglik ocagina gittim o da hangi doktor onerdiyse o yazsin ben yazmam dedi 1 hafta durmadi eczane valla gittim muayene oldum da verdim receteyi bilmoyorum oyle veriliyo muymus saglik ocaginin yazma yetkisi bile kalmadi kolay kolay yazmiyolar recetesiz satan eczane de nebiliyim 

0 oy
(564 puan) tarafından

Hayır alınmıyor ben geçen antibiyotiği yanlış muhafaza etmiştim hastaneye gitmedim direk eczaneye gittim vermediler ısrarla istememe rağmen reçetesiz olmaz dediler mecbur reçete ettirdim hiç bir şekilde verilmiyor 

(89 puan) tarafından

Ben aldım cipro verdi bana 

(564 puan) tarafından

Ben alamadım 

0 oy
(16,540 puan) tarafından

Evet alınır.                  

0 oy
(27 puan) tarafından

Yakın zamanda aldırcaktım reçetesiz veremediklerini söylemişlerdi 

0 oy
(22,051 puan) tarafından