Kızlar kahverengi akıntı mi desem kan mi desem bilemedim yoğun bir şekilde geliyor çünkü neden olur haftasonu olduğu için kadın dogumada gidemiyorum
Kanama gebelikte normal değildir. Çok basindasin düşük bile olabilir. Yerleşme kanaması diye dusunebilirsin ama yerleşme kanamasi çok az miktar bir oedi doldurmayacak kadar olur genelde. O yüzden daha çok düşük tehlikesine yorulur. Yoğun bir şekilde geliyorsa hele hiç bekleme hemen bir hastaneye git acilden. Nöbetçi kadın dogumcular oluyor. Önlem amaçlı progestan ve iğne tedavisi yapılır. Gidecek imkanın yoksa ambulansı ara. Ciddi birşey bu. Dediğim gibi düşük bile olabilir Allah korusun önlemini beklemeden al
Kızlar yaşayan yada bilgisi olan yok mu
Acile görünmeni öneririm yerleşme kanaması da olabilir farklı bir durumda olabilir helede yoğun ve devam ediyorsa muhakkak git bı baktır ben 9. Hafta kanama yaşadım ilaç kullanmama rağmen 6 gün sürdü belki ilaç kullanman gerekiyordur
Ultrasonla mi muayene ediyorlar yoksa alttan mi canım
Kan alır değerlerin normal seyrindemi yoksa bir düşüş var mı diye olağandışı bir durum olursa dogumhaneye gönderir orda bakarlar ultrasonla. Sen bı git kanaman devam ederse de kadın doğuma randevu al görün canım hamilelikte görülen kanamalar ciddiye alinmali
Bende aynısı oldu bır kaç gün önce dırek acıle gıttım alttan baktı keseyı gördü çok küçük ama daha dedı ılac verdi yerleşme kanaması olabılır dedı ana Hamılelıkte her kanama dusuk rıskı olarsk görülür dedı dıkkat et ağrı işler yapma dedı eğer kanama kırmızıya döner parça düşerse ozman dusuk başlamış oluyor Hıc grcıktırmeden gıt benımkı şuanda az sadece peceteye sürünce oluyor ağrın felan varmı pekı oda onemlı ama bır damla görsen bence hastaneye koş Hıc bekleme basıte alınacak bırsey degıl benım ılki oyuzden dusuk oldu ben görür görmez koştum
Acile geldim kan aldılar tansiyonuma falan baktılar karnimda çok şiddetli ağrı var şuan sonuçları bekliyoruz
İnsallah rabbım bebegımıni korur ve saklar Hıc bır zaman umıt kesme sabırlı ol stres yapma hersey yoluna gırer ınsallah
Allah razı olsun teşekkür ederim
Kimyasal gebelikmis malesef
Durumunuz nasıl doktor ne söyledi
Kimyasal gebelik büyük ihtimalle dedi normal adet oluyorsun dedi :(
Canım sen düşük yapıyorsun betan kaçtı en son kimyasalda yaşamış olabilirsin
Evet kimyasal gebelik dedi doktor
Dün kan verdim 889 çıktı beta bugün 998 çıktı ama kanamam hala devam ediyor 10 gün geçti adetimden
Kimyasal öyle oluyor zaten canım 9 10 gün gecikiyor belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri ama normal adet oluyorsun
Merak ettim nasıl oldun ne yaptın inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Kimyasal gebelikmis :(
Nasıl bır kanamaydı kırmızımıydı
İlk kahverengi geldi sonra kırmızıya döndü hastaneye gittim geldim kahverengi pıhtı geldi sabahtan şimdiye kadar 1 ped dolmamisti canım
Kese felan gorundumu
Kadın doğuma gitmedim daha pazartesi günü gideceğim inşallah
İnsallah doktorun dedıgı gıbı çıkmaz bendede oldu ama Hıc kırmızıya donmedı doktor muayene etti keseyı gördü ama daha çok küçük dedı sızın kaç haftalıktı
5 hafta 6 günlük
1,478,012 soru
24,191,667 cevap
336,921 kullanıcı