+2 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,703 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun inşallah 🤗 nasılsınız uyandimi bebeler kahvaltılar yapildimi 🤗 

Çok şükür büyüğü uyandı küçüğü uyudu 

Evimin işlerini bitirdim akşama yemeğim hazır 

1 de oglumun 2 dersi var kahvaltılari yapar hazirlaniriz rabbimin izniyle inşallah 

Kahvaltı yapmayan varsa buyursun gelsin 🫣 

image

10 Cevaplar

+2 oy
(2,739 puan) tarafından

Bende yaptım kahvaltımı doymadım ara öğünü bekliyorum 🤭

image

-Reklam-
+2 oy
(1,630 puan) tarafından

Ve aleyküm selam.Gene sen gene sen gene sen ve bütün işleri duran biz☺️bizimki diş cikardigi için gece gündüz karışmış bende rabbim bize kolaylık versin

+1 oy
(2,724 puan) tarafından

Yapmadım ama hazırladım maksat çeşit çok olsun gelebilrisin...

+1 oy
(1,615 puan) tarafından

Aleyküm selam canım günaydın afiyet olsun bizde birazdan yapacağız kahvaltı ☺️

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Ve aleykum selam canim biz yeni uyandik sayilir valla 9da cocuk uyandi sut icti biraz donduk yeni kalktik soylemesi ayip sucuk kizarttim ekmek arasi cocuga o yiyo bende 2 lokla aldim kahve iciyorum kahvalti sevmem pek evin isleri de oylece duruyo biliyosun esim gececi zaten gunduz supurge acamiyorum cokds bisey yapilmiyo o yuzden zaten hava da kapali camasirlarim var katlanacak onlari hallederim mutfaga girerim sonra hemen cocuk pide istedi az bi pide icim kalmisti ona ondan yaparim ispanagim var bize de ondan yapayim esim ise de goturur bi de tarhana yaparim tamam 

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

Benim sofrada ortada daha çay içiyorum. Sonra kalkar işimi yaparım belki öğleden sonra ev sahibini çağırırım kahveye. 

+1 oy
(6,589 puan) tarafından

Aleyküm selam bizde geç kahvaltı yapıcaz bugün hazırladım şimdi yiyeceğiz sana afiyet olsun inşallah akşam ne yemek yaparım bilmiyorum kızımın kursu var onu bırakıcaz akşam 7:30 çıkıyor çok uykusuz ve yorgunum bir şey yapacak halim yok hazır alırım bugün birazdan yatıp az uyuyacağım çarşıya gidene kadar 

+1 oy
(3,807 puan) tarafından

Gunayydin gece 3 te geldik eve bavulları arabada bırakıp direk yatağa attık kendimizi . Kahvaltıyı topladım şimdi eşim onları indirecek boşalt yıka kurut akşamı ederim galiba 

+1 oy
(599 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim ♥️

Biz de yaptık ortalığı toparlıyorum oğlum babası ile maça gitti ben de rutin ev işleri mücadelesi 

0 oy
(726 puan) tarafından

image

yulafli krep bende diyetteyim 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 199 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 481 göst.
+1 oy
4 cevap 161 göst.