+3 oy
582 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,056 puan) tarafından

image

Şuan 34 haftalık hamileyim çevremdeki herkes karnımın çok buyumedigini söylüyor benim ilk gebeliğim sizce normal mi birde tam 32 haftalıkken kilosu 1920 gramdı bebek mi küçük o yüzden mi büyümüyor aklımda bir sürü soru 

18 Cevaplar

+3 oy
(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

e neguzel iste kucuk olmasi kotu bise degilki . kaldiki kucuk de degil 38+1 ben 😂😂uc gun sonrada dogurdum 😂
(2,056 puan) tarafından

Yok gerçekten çok iyi birşey hala elbiselerimi giyebiliyorum bu bir nimet sizde çok tatlıymışsıniz ya maşallah 

-Reklam-
+1 oy
(1,625 puan) tarafından

İç karnın genişse o yüzden cok fazla dışardan büyümemiş olabilir böylesi daha iyi değilmi ben hamileyken göbeğim iki metre ilerde gidiyodu😅

(2,056 puan) tarafından

Ay evet senin bebek baya öndeymiş sanki ikiz gibi :) bu kaç haftalıkken 

(1,625 puan) tarafından

Tam 8 aylık burada  doğuma kadar dahada büyüdü😂 

(2,056 puan) tarafından

Erkek miydi öyle olunca sivri olur derler ya

(1,625 puan) tarafından

Hayır canım kızdı 3760 Gr doğdu 

(2,056 puan) tarafından
+1

Maşallah canım 

+1 oy
(1,273 puan) tarafından

Bunun ne bebekle ne senle alakası var ic karın büyüklüğü ile ilgili bı durum demekki senin iç karnın büyük bu insanlar susmaz canım umursama lütfen tadını çıkar çokta tatlısın napacam kocaman göbeği hiç çatlağın olmaz emin ol 

(2,056 puan) tarafından

Evet çok şükür şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı 

(283 puan) tarafından

Benimde oglumda  iç karnım vardı çok büyümesi dışarı ama catlagım coktu şimdi kızıma hamileyim 8 aylık çatlagın üstüne çatlak ekledi 

+1 oy
(1,939 puan) tarafından

İç karnın geniş oyuzden benimde 8 aylıktı 5 aylık gibiydi.bebegin kilosuyla alakasida yok o içinde ayrı bı dünyada tabi bu haftalar daha kilo alimida olacak ben 57 gebe kaldım 59 60 kiloyla doğuma gittim 3 500 doğdu oğlum yani takılma sağlıkla al kucağına 

(2,056 puan) tarafından

Amin inşallah canım çok sağol 🥰 evet bir arkadaşım da var o da hamile 5 aylık ama ben kadar var :)

(1,939 puan) tarafından

Takılma kimseye komsumda benle aynı hamileydi karnı kocaman benle dalga geçerdi seninki sıkıntılı doğacak felan diye benden bı hafta sonra doğurdu 2 800 gram minnak bişey şimdi sesini edemiyor😊önemli olan sağlıklı olması gerisine takılma bide şöyle düşün bebeği olmayan nice insan var elhamdülillah ki sanada nasip olmuş 

(2,056 puan) tarafından

Evet onu en iyi ben bilirim canım 2 yıl bebeğim olmadı çok korktum olmayacak diye 4 defa yumurtlama çatlatma  tedavisi gördüm sonra kendiliğinden oldu çok şükür elhamdülillah sürekli şükür ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 

(1,939 puan) tarafından

Evet bak.amin 

+1 oy
(1,346 puan) tarafından

Bende 32 haftalığım canm benimde karnım seninki.kadar anca vardır banada herkes aynısını söylüyor bu benim ikinci gebelik ilkinde de çok çıkmadı bunda da bebekle kilosuyla alakalı değil geçen bir tanıdık bana diyorki bebek var degilmi emindim yok inşallah çok zayıf olmaz falan umursama amann insanlarin lafları bitmez🤦😊

(2,056 puan) tarafından

Evet bana da minyon olacak galiba diyorlar geçen de memlekete gitmiştim imalı imalı laflar ettiler neyseki sağlığımiz yerimizde ikimizinde çok şükür 

(1,346 puan) tarafından
+1

Elhamdülillah canm önemli olan da ikinizin sağlığı sağlık sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallah🌸

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Küçük değil canım gayet normal son haftalar iyice büyür. Benim karnım 6 aylik gibiydi haftami söyleyince bida bakarlardi karnıma son ay iyice kocaman oldu bebekle bı alakası yok bı arkadaşımda sıfır karınla doğuma gitti görsen hamile olduğuna inanamazdin

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

38+5 te doğurdum bir gram karnım yoktu. Benim kızımda 2.5 kg doğdu ama kiloyla hiç alakasi yok iç karnın genişse hem genişlik hem sivrilik olarak büyüyor o yüzden. Senin için iyi birşey dışarıdan çatlama az olur ve korseyi daha kolay takarsın. 

(2,056 puan) tarafından

Çatlama hiç olmadı şimdiye kadar çok şükür herşeyimi dde rahat bir şekilde yapıyorum ben halimden memnunum aslında bı kaç kişi öyle söyleyince aklıma takıldı 

+1 oy
(599 puan) tarafından

Bence çok iyi canım küçük felan değil 

Ben top yutmuş solucan gibiydim 64 ile gebe kaldım 82 ile 33.haftada doğurdum 40i görsem 100u geçerdim kesin 

Göbeğim inanılmaz büyüktü 46 beden alıyordum göbeğime oturuyordu 😂

Ayaklarım da kütük gibi oluyordu doğuma eşimin 44 numara tetkikleri ile gittim 😂😂

(599 puan) tarafından

Gitti canım dogurali 5 sene oldu 😂😂

Bir ara 48leri bile gördüm 😂

Geri toparladım ama şükür 64 kiloyum su an 

(1,788 puan) tarafından

Masallah darısı bana bende iki gebelikte 80 oldum biyum kısa değl çok göstermedim oyle iki gebeliğim iyiydi 60 da hamile kaldm bu sefer ikinsinde veremedim kg emzrrken:D eski halimi gördükçe uzuluyorm 9 aylık Ken bile karnım var sadece kg almam rağmen 68 le  kaldm 3 eski halime dönerim insllah :D 

(599 puan) tarafından

Dönersin canım az diyet spor ile destekle istersen 

Benim boy kısa 156

(1,788 puan) tarafından

Benimde 16.7  60 -63 arası bana iyi 5 kg veremedim az istahim gtti şukur hemen almazsam son aylarda çok kg alınıyor verdim canım 57 ,kg gördüm ben aşırı zayf duruyom oylede  68-69 arasiyim 11 haftalık oldm yeni 

(599 puan) tarafından

Hayırla kucağına al da gerisi kolay inşallah canım 

+1 oy
(1,788 puan) tarafından

İç karnın geniş de cikmiyo benimde böyleydi ilkde çıksın diye sabirszlanrdm son ay iyice büyüyor bebek de büyüyor rahatsz ediyor o zaman ah. Ahhh diyor inSAN SAGLİKLA GELSİN BEBİS

(2,056 puan) tarafından

Amin inşallah canım 6 aya kadar hiç çıkmadı zaten yolunu gözledim:D çok şükür o da bende iyiyim önemli olan o

+1 oy
(3,516 puan) tarafından

Evet canım benimki çok büyüktü ve ebeler şaşırmıştı 32 haftalık diyorsun ama 42 hafta gibi duruyor diye😹 sonra minicik bi bebem oldu hepsi ödem ve kiloymuş benim😹 bence seninki sağlıklı olan😽 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu🤲😻

(2,056 puan) tarafından
+1

Amin canım inşallah Rabbim sağlık versin öncelikle 

+1 oy
(767 puan) tarafından

Gayet normal canım sen milletti aldirma 

+1 oy
(269 puan) tarafından

İc karnın büyük demekki benim gorumcemin de öyle ne güzel vallahi benim son 2 ayda öyle bi çıktıki kıyafetlerim bile olmuyordu elbise giyerdim bu yuzden aha burda daha 8 ayliktim

image

(2,056 puan) tarafından

Hay maşallah:) genetik faktörlerler etkiliyor çok anneminde öyleymiş 

(269 puan) tarafından

Genetik   böyle seyler

+1 oy
(165 puan) tarafından

Benimde öyle ve aynı haftalardayız diğer iki hamileliğimdede öyleydi iç karnım geniş

0 oy
(2,647 puan) tarafından

Benm ilk gebelikte karnım küçüktü aşırı ama iç karnım vardı gobegimde çıkmadı ama ikinci gebeligimde tersine göbeğim aşırı büyük çıktı bebeğim kiloluda değildi şuan karnım var gitmiyor 

Senin göbeğinde iç karnım büyük ondan bebeğin kilosu iyi son ay çok alıyor ztn 

(2,056 puan) tarafından

Deemek her gebelikte değişiyor boyutu bebeğin duruş şekline göre sanırım 

0 oy
(23,704 puan) tarafından

Bebeğin kilosu hafta ile uyumlu mu diye netten bak veya doktora sor. Karnın büyüklüğü ile bebeğin büyüklüğünün alakası yok 

0 oy
(3,411 puan) tarafından

Sende küçüksün zaten karnin nasil büyük olsun

(2,056 puan) tarafından

Küçük mü duruyorum:)

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Sen insanların ne dediğine bakma canım benim onlara bakarsak her şeyimiz vahim durumda hiç karnını geniştir ondandır bence daha güzel bir şey

0 oy
(6,830 puan) tarafından

Bende kızımda duba gibi 🤭

Oğlumda minnaciktim kilo farkı 200 gramdo aralarında   🤭😄

Karnın içten geniş olabilir 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 616 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kimgamze (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 940 göst.
0 oy