0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (683 puan) tarafından

Kızlar e nabiza bakıyorum en son 29 Nisan'da muane yapılmış sağlık ocağında ama ben gitmedim sizce nedendir niye böyle yazıyor hastane ziyaret leri kısmında 

3 Cevaplar

+1 oy
(10,218 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ara muayene şartı mı ne gelmiş geçen benide aradılar şu tahlili yapalım bu tahlili yapalım uzun zamandır gelmediniz diye hayır dedim bu görüşmeyi muayene olarak gireceğim o zaman dedi ebe onay vermedim ama ne yaptı bilmiyorum iyi aklıma geldi dur bakayım maaşlarından kesilmesin diye yapıyorlar dedi komşum hemşire 

(683 puan) tarafından

Ne alaka ama Nisan ayının başında gitmiştim zaten muayene oldum asi oldum hatta

(10,218 puan) tarafından

Hiç.bilmiyorum canım benimkinde muayene girmiş aricam yarın senin postunda görünce aklıma geldi baktım deprem bölgesindeyim en son 2023 ocak ayında sağlık ocağına gittim şuan yerini bile bilmiyorum ama 15 gün önce muayene olmuşum görünüyor 

(683 puan) tarafından

Anladım canım bnde şuan evde değilim gidince mutlaka gidip sorucam sağlık ocağına 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

İzlem mi ne varmış onu giriyorlarmis

(683 puan) tarafından

Gitmedigim hâlde mi

0 oy
tarafından

Ben hamileyken ne arıyorlardı ne soruyorlardı öyle kendi kendilerine giriyorlardı söyledim bir gün geçiştirdi beni hemşire hamileleri çağırıp tansiyon boy kilo bakmaları gerekiyormuş ondan ama beni çağırmıyorlardı aramıyorlardı ona rağmen gitmişim gibi gösteriyorlardı 

(683 puan) tarafından

Ne tuhaflar ya vallahi iyice şaşırdılar gitmedigim hâlde orda muayene edilmiş görünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 209 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,211 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 62 göst.
20 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayla4 (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,124 soru

24,178,665 cevap

336,232 kullanıcı

...