+2 oy
111 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (284 puan) tarafından

Kızlar bu koltuk yıkama makinesini sipariş verdim YouTube de kullanımına baktım kötü yorumlar yapılmış ya pişman olanlar varmış işe yaramıyor diyenler var :(

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,161 puan) tarafından

Annemde var siayhi fiyat performans ama koltukları parlatti

önce (284 puan) tarafından
+1

Aynısı mi canım memnun mu annen 

önce (1,161 puan) tarafından
+1

Aynısı canım valla ben getirdim 10 sandalyemi 3 takım koltuk yıkadım 

Pufumu yıkadım.yatak basligimi yıkadım tertemiz oldu

+1

İyi sevindim canım YouTube yorumları beni çok korkuttu teşekkür ederim kolay alamıyoruz sonuçta zar zor eşime aldirdim 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,073 puan) tarafından

Aynı markanın değişik modeli var.  Eşim aldı ama şahsi adıma konuşim hiç ama hiç memnun kalmadım. Suyu hemen bitiyor, suyu cekmesi için sürekli bi güç uygulaman lazım. Bunda uyguladıgım gücü elimde yıkayarak kullanırım daha iyi.  Sadece 2 kere denedim boş boş duruyor onun yerine buhar makinesi alsam daha iyiydi. Satabilsemde satsam.🙄

önce (746 puan) tarafından
+1

Elinle yikarsin ama cektiremezsin ki canım mobilyalar kuflenir zaten bu makinaların mantığı kirli suyu cekebilmesi değil mi.

Memnun olanlarda var olmayanda 

önce (2,073 puan) tarafından

@adelaide halı için diyorum canım. Bide benim aldıgımın çekim gücü mü yok ne. koltuktaki suyu çektirirken çok çok fazla bastırman gerekiyor. 

@Zeynepjdjdjd sanırım ben memnun olmayan kesimdenim 😅

0 oy
önce (746 puan) tarafından

Bende aynı markanın bı farklı modeli var benim için çok kullanışlı iyi ki almışım koltuklarim bazalar açık renk sık sık yikiyorum fıs fısıyla da ugrasmiyorum bı kova deterjanlı su yapıyorum eski bı lifle islatiyorum makinayla da fircalatip cektiriyorum esim yaptiginda daha iyi oluyor suyunu tam cektiriyo hızlıca kuruyo bence çocuklu olan her evde olmalı temizliğe önem veriliyorsa.

Benimde hem cocuk var hem koltuklar açık renk inşallah bende memnun kalırım canım 

0 oy
önce (21,528 puan) tarafından

Bende aynısından var. İyi ki almışım diyorum. Ama almışken keşke büyük aparatli olandan alsaydim diyorum. Çünkü bununla halı yikamasi zor oluyor biraz. Koltuklar gayet temiz oluyor. Halıları yıkaması vakit alıyor sadece o başlığı küçük olduğu için. 

Evet daha büyüğü vardı 6 bindi canım bütçem buna yetti inşallah bende memnun kalırım 

önce (21,528 puan) tarafından

Valla hiç yoktan iyi bence. Coxuklu  evde kurtarıcı kesinlikle 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
4 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 151 göst.
13 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde iiiinciiii (2,446 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,326 soru

23,816,046 cevap

318,053 kullanıcı

...