Hanımlar biraz önce kakaolu pankrkli bir tatlı yaptım telefonla görüşüyordum acele yaptım yumurtayı kırdım görünürde bişe yok gibiydi ya da dikkat etmedim üstüne şeker tozunu katıp çırptım neyse en son hamur bitti kabın dibinde koyu turunca yumurta sarısı yapışmış katı bi şekilde kalmış kakaolu olmasına rağmen yumurta kabuğuna baktım kokmuyordu da bozuk olsaydı kokardı değil mi
Öyle bir kokardı ki kırdığın an kaçarak uzaklaşırdın 😂 başıma geldi ordan biliyorum. Kapta biraz beklediyse turunculaşıp yapışmıştır
Aynen varya , çok kötü bir koku
O daha çok ortam isisiyla alakalı olabilir kırdıktan sonra beklediniz mi biraz 5 dk dahi oksijenle temas etse yüzey olusur.
Bence bozuk değildir bozuksa leş gibi küf gibi kokar belli olur illaki
1,470,128 soru
24,082,290 cevap
331,264 kullanıcı