+1 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Reglim 3 gün gecikti diye test yaptım 4 farklı marka ve sonuçlara bakın. Kan verdim 1.20 çıktı şaka gibi. Yani benim iki çocuğum var Allah ömür versin negatif olsa da hayırlısı ama ya bi umut bekleyenler ne olacak

image

11 Cevaplar

+2 oy
(279 puan) tarafından

Bence tekrar kan ver 

(299 puan) tarafından

Kanda yanlış çıkacağını sanmıyorum ama

(2,162 puan) tarafından

Kan testlerinde de yanlış çıkma olasılığı var 

(279 puan) tarafından

Erken ka verince beta yukselmiyor gemen

-Reklam-
+1 oy
(997 puan) tarafından

Belki geç döllenme olmuştur 4 tane çıkmış çünkü. Benimde bir tane silik çıktı 10 gün gecikmem vardı sonuç 0.5 negatif ti 

(299 puan) tarafından

E sonra pozitif mi oldu

(997 puan) tarafından

Yok canım regl oldum ben ertesi gün. Ama ilk gebelikte ikj hafta sonra pozitif çıkmıştı geç döllenme olmustu

(299 puan) tarafından

Bende hemen kan verdim kan yanlış değildir regl olmazsam veririm yine bi kaç gün sonra ama yazık insanların umutlarına dediğim gibi benim önemli değil ama çok isteyenler için hayal kırıklığı

(997 puan) tarafından

Evet canım haklısın birkaç gün sonra kan verirsen anlaşılır dediğin gibi 

+1 oy
(1,387 puan) tarafından

Bence tekrar kan ver öyle emin ol

(299 puan) tarafından
+1

Birkaç güne regl olmazsam veririm tekrar

+1 oy
(9,662 puan) tarafından

Hepsinin aynı sonuc yapması soru işareti bida kan ver sen

(299 puan) tarafından

Yani kanda yanlış çıkanı hiç duymadım bilemiyorum şimdi herkes öyle deyince de bi şüphe duydum yarın bi daha vereyim olmazsa

(9,662 puan) tarafından

Ver bide kadın doğuma randuvu al bide ne olur ne olmaz dış gebelik olur yada bos gebelik olur riske atma kendini

(299 puan) tarafından

Dış gebelikte çok yüksek oluyor kan değeri ama yarın bi daha vereyim farklı hastanede bakalım

(9,662 puan) tarafından
+1

Olabilir canım yinede baktır gec dölenme oldu beli olmaz utrosonda beli oluyo bu bağzen 

+1 oy
(362 puan) tarafından

Yaşadık ne yazık ki 7 ay boyunca tuttuğum testler beni hep yanılttı kistim vardı bildiğin kıpkırmızı çıkmıştı gittim kist tedavisi oldum kaç kere o hayal kırıklığıyla eve geldik anlatamam size işin komik tarafı hamile olduğum zaman 3 haftalık hemde erken gebelik yaptım negatif çıktı ben çocuğumu kaybedebilirdim onlar yüzünden ertesi günü apar topar acile gittik eşimle aşırı kötüydüm adetime daha vardı ve ben sancıdan ayakta duramıyordum iğne yapacaklardı doktor önden beta istedi Allah'ım sen isteyen herkese nasip et inşallah o gün doktorun kusura bakma annesi sana iğne yapamıyorum demişti eşimle donakaldık şimdi de saat 7 ve ben bir meleğin beşiğini sallıyorum her zaman duamdır Yüce Rabbim isteyen herkese HAYIRLI evlatlar nasip etsin inşallah 

(299 puan) tarafından

Ayyy maşallah Allah bağışlasın amin isteyenlere versin Rabbim

(362 puan) tarafından

Allah razı olsun amin amin inşallah yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah eğer gebelik istiyorsanız Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🥰

+1 oy
(392 puan) tarafından

Benim başıma geldi hamileydim kan verdim negatif çıktı ama ben hissediyorum hamileydim teslerde cikiyordu 3 gün sonra tekrar verdim başka hastanede hamileydim şimdi 5 yaşında 

(299 puan) tarafından

Sabah regl olmuşum neyse ki:-)

0 oy
(599 puan) tarafından

Sen 1-2 hafta bekle tekrar kan ver bence 

(299 puan) tarafından

Regl olmazsam pazartesi vereceğim başka bi hastanede

0 oy
(67 puan) tarafından

Canım benım bı tanıdığım test yaptı aynı boyle cıktı sonra kan verdı cıkmadı sonra 1 hafta sonra kan verdı tekrar cıktı bence 1 hafta bekle tekrar ver 

(299 puan) tarafından

Aynen biraz bekleyip bi daha vereyim

0 oy
(5,371 puan) tarafından

Ben çok istiyorum mesela böyle bir test görsem kafayı yerdim sevincten tabi sonra kan ver hüsran 

(299 puan) tarafından

Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah

(5,371 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

(362 puan) tarafından

Ne yazık ki öyle bu yüzden çoğu postun altına yazdım prodoctor erken gebelik testi diğer testlere kıyasla daha net sonuç veriyor ama kesinlikle hiçbir şey kan kadar güvenli değil %100 net sonuç veren test yok çocuk istiyorsanız bol bol incir yiyin kuru incir de olur kiloluysanız zayıflayın sağlıklı beslenin inşallah olur Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🥰🥰

(5,371 puan) tarafından

İnşaallah ama benim başka sorunlarım var 

(362 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah 🥰 

0 oy
(387 puan) tarafından

Kimyasal olabilir mi

(299 puan) tarafından

Yok 1.20 geldi kimyasal olsa kanda da yükselir bi miktar

0 oy
(1,232 puan) tarafından

Bu testler yanlış çıkıyor canım seninde yanlış mı bilmiyorum ama bende aynı yaptım geçen ay pozitif çıktı 1 gün sonra adet oldum bu marka hep pozitif çıkarıyormuş hatta bak testimide

image

atayım sana ben yaptıktan sonra başka testleri denedim bu şekil olmayan negatif çıktı erken gebelikte öyle. 
(299 puan) tarafından

Evet bak seninki de bildiğin pozitif aslında ama çıkmamış kanda. Bi iş yapıyorsunuz bari düzgün yapın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 274 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 56 göst.
+2 oy
8 cevap 96 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,223 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,451,141 soru

23,826,352 cevap

318,625 kullanıcı

...