Kızlar margarinin tarihi bi kaç ay geçmiş buzdolabindan aldığımda bi baktım katı değil biraz yumuşamış
Sizce kullansam sorun olur mu yoksa atayım mı çöpe
Hiç bu şekilde kullanan oldu mu
Ben tarihi geçmiş birşeyi kullanmaya korkarım ya ne olur ne olmaz kullanma bence sonuçta tarihi geçen bişey
Tamam canım sağol yorum için
İlk evlendigim sene kaynana toplu almisti koli koli sonlara doğru gelince fark ettikki tarihleri geçmiş
Ama şuan hepimiz yaşıyoruz bir sorun yok 😙
Tarihi geçmemiş margarin de kullanmamalısın bence 😔 Margarin çok zararlı çok
Margarini bırak kullanmayı evine bile sokma öyle tehlikeli
Ben sadece çok fazla kurabiye yapacağım Zaman alıyorum oda aylarca duruyor Dolapta bişey olmuyor. Tereyağı küflenir ama margarin in içinde nasıl bişey varsa artık bişey olmuyor.
Tavsiye edilen tüketim tarihî yazan ürünler tadı rengi kokusu bozulmamış ise kullanılabilir ama son tüketim tarihi yazan ürünler tarih geçince atılmalı bu bilgiye göre kullanılabilir ama margarin kullanmak ne kadar mantıklı bilemedim
at ca im alt tarafi bi baket margarin 25 30 lira hafi olsun 50 . atla deve degilki kiyamayacak kadar
Margarin kullanmayı yıllar du en son laboratuvar da çalışan arkadaş margarini icini bir madde daha eklenince plastik oluyor deyince margarin benim için orda bitmiştir yemeyin çocuklarınızla yedirmeyin
Aa gerçekten mi
Evet icine bir madde daha eklenince plastik parça oluyormuş
Dahada margarin almam sağol canım yorumun için
1,465,711 soru
24,020,087 cevap
328,187 kullanıcı