+3 oy
945 göst.
Moda kategorisinde (668 puan) tarafından

Kızlar bu ne demek istedi yorumlarmosnz sorum baslikta

15 Cevaplar

+5 oy
(83 puan) tarafından

Nebdemek biliyor musun? Sana ulaşamamış ulaşamayinca da seninle uğraşmaktan sıkılmış ve sucuda sana atıyor. Ben sana ulasamadim diyemiyor. Umarim işleri ilerlemtmemiştir. Eğer ilerlediyse bunlari söylüyorsa, cok belli hevesi geçmistir. Iki türlüde o.evladi denir kizlar ortaminda bunun gibilerine. Acip kendi g....ne baksin cekici mi etkileyici mi. Bacim boşver onu daha iyilerine layiksin. Erkeklere asla guvenme baban bile olsa....!!!!!!

(3,155 puan) tarafından

İyi eğitimli erkekler olarak adlandırmak bence çok doğru değil. Bu tür karaktersiz insanlar bulundukları statü fark etmeksizin sapkın düşüncelere sahip oluyorlar. 

(83 puan) tarafından

Doğru şansa yaşiyoruz kadınlar olarak. Bir yumrukluk canimiz var. Egitimli insandan mı gelir yoksa ilkokul mezunundan mi ya da sokakta yürürken sizofren bir erkekten mi belli değil...

(3,155 puan) tarafından

İşi şansa bırakmamalı. Bu sorunun asıl çözümü toplumu bilinçlendirmek. İlk adım da ailede başlıyor. Gerek kadının konumu, gerek erkeğin tavırları.. Bir ağaç gibi bir çok farklı dalı var bu konunun. O yüzden tek başına şu diyemiyoruz. Hala daha zor, umarım gelecekteki torunlarımız için daha farklı olur. 

tarafından

@Yummyyumm papatya tarlası lazım demeden geçemezdim üzgünüm:D

(1,803 puan) tarafından

😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
(1,803 puan) tarafından

Burda anlamayacak bir şey yok ki, etkileyici değilsin ve istekli değilsin demek. 

(1,870 puan) tarafından
+1

Mesela şu yoruma da anlam veremiyorum 😂

(1,803 puan) tarafından

Ahahaha  ne alaka ki, savunmadik ki erkekleri. Bacım sen erkeklerden yana fena yaralanmışsin belli

(1,803 puan) tarafından

Sjsjsjsjsjsj @Nature Daphne, işte şimdi nutkum tutuldu

(1,870 puan) tarafından

Canım benim erkeği haklı bulduğum falan yok. Keza konuyu da bilmiyoruz. Canın sıkkın belli ama malesef cümleler gayet açık. 

(1,520 puan) tarafından

Bazı postlar beni soka sokuyor bazen yazasım gelmiyor soğuttular hayattan sjsj 

Veya insan o an soka falanmi giriyor 

+2 oy
(707 puan) tarafından

Etkileyici değilsin=cazibeli, seksi değilsin, istekli değilsini de cinselliğe isteğin yok olarak anlıyorum. 

+2 oy
(668 puan) tarafından

Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı yorumlarınız için o an direk söyleyince kendime gelemedim ve hani bir şok olursnz ya algilariniz kapanıyor öyle birşey oldum bunu diyen eşim kızlar konu konuyu açtı nedenini sorduğumda bu iki cumelyi kurdu peki ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ,kızlar makyaj yaprim istemz lazere gitmek isterim istemez tüy tekrardan cikack dyr ,saçlarımı boyatayim dyrm doğal guzlsn dyr ama bunu demmesi ilikski ve beyenmemesi lütfen yorumlarınıza ve fikrinze ihtiyaçlarim var suan sanki ruhum çekilmiş gibiyim nötrm

(707 puan) tarafından
+1

Onu dinlemeyeceksin. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yapacaksın. Çocukları kocanın başına atıp kendine zaman ayıracaksın. Bakımsa bakım gezmeyse gezme kıyafetse kıyafet. Parasını bir güzel harcayıp mutlu edeceksin kendini. Sen mutlu olunca ışıldayacaksın. O zaman kıymetli olursun. Kendini temizlikle yemekle yorarsan tabii ki isteyecek halin kalmaz. Bunun dışında doktora gider kan değerlerine baktırırsın. Ne eksikliği varsa kullanırsın takviye. Başka sorun varsa onu da çözersin. 

(83 puan) tarafından
+2

Bacim sakin uzülme. O adamin ruhunda var. Vazgecmiş senden coktan o manada. Senin hicbir sucun yok. Kendinde suc arama. Asil o ***** kocan düşunmemiş ki seni ben bir karimi yemege cikarayim, bir hediye alayim giysin vs. Kirmadan soyleyebilecegi cok yol vardi. Erkekler boyledir canim senin guzel olup olmamana bakmazlar. Biraz ulasilmaz olan veya başka erkeklerinde ilgi duydugu kadinlara dogru yonelir. Elindeki oyuncaktan sıkilmıs bir erkek senin kocan. Ne yaparsan yap duzelmez. Onu kendi haline birak ve hayatina devam et boyle mutluysan. Takmamaya calis. Ayrilin derdim ama cocuklar var. Hayatin zaten bitmis. Kendimden biliyorum. Cocuklarinla mutlu olmaya calis. Sevdigin yemekleri yap. Ve kocanin parasini afiyetttlleeee ye. Sen yemezsen baskalarina yedirir. Gozu disarda bu adamin ben sana soyleyim. Yakindir aldatir amaannn sana bulasmasinda. Klasik erkek

tarafından

@Elifciks kendi kocanın yapmayacağını düşünüyorum derken neden başka bir kadına bu kadar sert ithamlarda bulunuyorsun? Kendi acını mı çıkarıyorsun napıyorsun yapmayın ya her erkek düzelmez diye bir şey yok adama denk gelmediyseniz herkesinki adam değil diye bir kaide yok. Nerden biliyorsun vazgeçtiğini aldatacağını gözü dışarda olduğunu tek bir lafla. O kadar kötü olsa kocasını takıp buraya yazmazdı zaten. Kötü huylu da olsa belki düzeltmeye çalışacak bak kendine yapmış bakımını hem kendisi iyi hissetmiş bu sayede bakıma zaman ayırmayı da öğrenmiş oldu. İnşallah eşi de dediğine pişman olup içindeki cevheri görecek. Boş yere kadının içine kurt düşürmeye çalışmayın. Acınvarsa başkalarına zarar vermeden dindirmeye çalış veya gerçekten aynı acıda olan biriyle dertleş bir sorun yaşayan herkes aldatılıyor vs değil. Bu kadar ağır konuşulmasına karşıyım ama herkes mükemmel bir ilişki dinamiğinde değil herkesin tarzı anlayışı farklı bu sayede cesaret edip istediği şeyleri yapmış. Seninde Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(668 puan) tarafından

Yorumlarınıza ihtiyaçim var kızlar fikirlerinize benden yaşça büyük olanlar vardır veya evliliği daha uzun abla olarak bilgilerinize fikirelrinize açığım 

(26,011 puan) tarafından

Yaşca büyük degilim ama yinede fikrimi söyleyeyim. Öncelikle bakarım kendime eşim niye bana bunu dedi düşünürüm. Haklımı diye. 

Yani eğer gercekten hakliysa kendimi duzeltmeye çalışırım.  

Her insan isterki eşi istekli olsun bu normal bence. Bunuda dile getirmis bunuda normal gördüm ben sahsen öyle kötü etkilencek durum degilki. 

Mesela sen diyelim cok isteklisin ama karsi taraftan o enerjiyi alamiyorsun. İstemezmisin oda senin gibi istekli olsun ve iliskiniz dahada renklensin. Bunu duzeltmek icin tabiikide eşine soyluyceksin. 

Burda cok kadinda goruyorum postlarda esim istekli degil bana karşı diye. Bunun tek çözümü zaten esinle konusmak.

Yukarda yorumda yazmissin . Lazere gitmek sac boyamak . Esin güzel degilsin dememiski istekli degilsin demis. Bunlar farklı seyler. 

İnternette bolca arastir bir seyleri.  

+1 oy
(2,120 puan) tarafından

Daha anlatılır bir şekilde nasıl söylenilir ki

+1 oy
tarafından

Nasil bir yorum yapalım ki gayet açıklayıcı işte kız 😏

+1 oy
(5,151 puan) tarafından

Karsindakini etkileyemiyorsun 

Bisey hissettiremiyorsun 

Seksi gösterişli değilsin demek iste

+1 oy
(3,155 puan) tarafından

İlişkinizde daha davetkar hareketler, cilve istemiş.

+1 oy
(5,474 puan) tarafından

Çekici bir kadın değilsin. Libidon düşük.

Türkçe'ye çevirisi bu. 

+1 oy
(1,560 puan) tarafından

kısa ve öz kadın deilsin demiş

(1,520 puan) tarafından
+1

Buda ağır oldu be

(23,103 puan) tarafından

Kadın değilsin demek değil bu abartma

(1,560 puan) tarafından

anlayacagi şekilde kisa ve öz yazdim 

(23,103 puan) tarafından

Kırıcı olmamışmı sence biraz ?

+1 oy
(668 puan) tarafından

Kızlar bende gittim saçlarını sarıya boyatim omre yaptirdm görünce şok oldu çok beyendim dedi 🤷sasirdm bende beyenmesine şimdi laf eder bekledm doğal guzlsn vs dyrdu yakışmış snaa rengini açmış dedi 2 . buçuk verdim pahalı verdim ya sanki sizler yapyrsnz ben ilk defa yaptm köşede birikim vardı onu yaptm 

(1,129 puan) tarafından
+1

Erkeğin gözü parayo görmez ocaktaki yemeği de görmez canm kadında makyaj görmek ister degiskk kıyafet görmek ister :) gündelik hayattan farklılık ister

(668 puan) tarafından

Valahi öyle Beyaz tenliyim sarıya boyatim baktıkça bakiyr bana dön hele dedi döndüm yakışmış valahi dedi beğendim dedi hiç demedi doğal daha güzelsn niye yaptın ettin diye 2.500 TL verdim saça pahalı mı bacı iyiye mi verdim bu fiyata kafamın tepesini boyamadi kendi doğal saç rengimi birkti komlpe arkadan hepsini sarıya boyadı saclarin uzun dedi ara kat Atayim dedi attı bende çok beyendim ağır güzel bir makyaj da yaptm 😁

(707 puan) tarafından

Fiyat kullandığı malzemenin kalitesine göre değişir ona bir şey diyemem ama boşver parayı bak kocan hayran kalmış sana ve sen de mutlu olmuşsun. Önemli olan bu. Parasını da kocandan al ne olmuş yani. Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum. Doğal halin güzel derler ama bir makyaj yapınca giyinince filan gözlerini alamazlar :) 

+1 oy
(668 puan) tarafından

image

boyle oldu kızlar saçlarım birde şimdi ben sabah kalktm böyle keçi gibi oluyor saçlarım bakım yağları vs siprey mi kullanmam lazım guzl düz durması için boya yapanlar bir el atın bana hele ne yapmm lazim
(707 puan) tarafından

Güzel olmuş güle güle kullan. Duştayken haftada bir maske yaparsın ve her yıkamada saç kremi kullan. İyi markalardan al canım boyalı saçlar için. Durulanmayan bakım kremleri/yağları var duş sonrası için onlardan da kullanabilirsin. O şekilde yumuşacık olur ve yıpranmış durmaz. 

(1,129 puan) tarafından

Çok güzel olmuş kız , hindistan cevizi yağı kullan ya da Argan yağı , sok markette altın sarı renkli bı bakım kremi vardı Argan yağlı tüp şekilde o benim saçlara iyi geldi görsel wklicem canım 

(1,129 puan) tarafından

Bak canm bu

image

(668 puan) tarafından

Cnm duştan sonra mu sürüp daha yıkama grerktirmyr yani ben sürdükten sonra istyrm aksmaa Kadar kalsn buda ondn mi bacım bilmyrm diye soryrm @101 de 250 civarıydı uygun mu sizde yoksa şokta daha mı ucuz

(1,129 puan) tarafından

Ben aldığımda 125 di indirime girmişti 70 TL'ye almıştım iki tane yıkama gerektirmez pamuk gibi oluyor duş alana kadar gidiyor canm :) 

0 oy
(23,103 puan) tarafından

Anlamayacak bişi yok biraz uğraşmanı istiyor sanırm

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Dümdüz bı insansın diyor :) auran yok farklılık yok hep aynisin demek istemiş :(

(668 puan) tarafından

Doğru bacım hep duzum 😁biri 4, biri 3 yaş iki çocuğum var inanin yemek kahvaltı evi temizle afedersiniz aksm olunca hemn uykum gelyr uyumak istyrm saçlarımi toplyrm bu kadar 😁🤭

(1,129 puan) tarafından

Kız erkelelre ne yapsan yaranilmaz çok ciddiye alma sen 😂bosver

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde asllyd (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 622 göst.
0 oy
2 cevap 228 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy