+1 oy
297 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (438 puan) tarafından

Selam kızlar son regl tarihim 25 Mart 2025 

Reglim bir haftadır gecikti bugün kan testi verdim 14987 beta hcg çıktı çok mu yüksek bu değer 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,906 puan) tarafından

Böyle yüksek değere ikiz deniyor ama gidince tek bebekte çıkabiliyor geç döllenme olmamış ondan yüksek olabilir 

(438 puan) tarafından
+1

Aaa bu da mantıklıymış içim rahatladı biraz daha hiç böyle düşünmedim 

-Reklam-
+1 oy
(1,541 puan) tarafından

Acaba ikizmi 

(438 puan) tarafından
+1

Yaaa olabilir mi ki daha doktora gitmedim haftasonu giriyor ya anca hafta içi gidebilirim dedim bi size danışayım 

(438 puan) tarafından
+1

Size de yüksek mi geldi

(1,541 puan) tarafından
+1

Yani 1 hafta gecikmeye çok yüksek 

Muhtemelen ikiz olabilir varmi ailede ikiz 

Hadi inşallah ikizin llur 

+1 oy
tarafından

Yüksek bacım ama baya yüksek sonucu bizede haber et.

(438 puan) tarafından
+1

Hadi ya korkmalı mıyım peki yüksek olması kötü mü 

tarafından
+1

Yok bacım korkma intten bakabilirsin normal. Hamilelik var sanırım. Darısı bana inşallah. Ben yaptırdım bı kaç test benimki hep tekli rakamlar.

(438 puan) tarafından
+1

Canımın içi inşallah yakında sende buralara yazarsın senin için seviniriz 

+1 oy
tarafından

Aboooo ikiz çığlıklar yolda mı nee

tarafından

Bugünlerin tadını çıkar miden bulansin kus  kokular duy oturup nerden hamile oldum demek yerine keyfini çıkar içinde hissetmeye çalış sev karnını bol bol konus ister tek olsun ister iki olsun şükret mutlu ol neden deme. Ben okadsr zor hamilelik geçirdim ki her hafta 1 defa acildeydim bulanti kusma desen bol bol 49 la hamile kalıp 4. Ayda 52cyecyukselip 49 a düşmüştüm tekrar ona rağmen buna bebeğimin sebep olduğunu bilmek varya beni gulumsetirdi.  Şuan oğlum 2 buçuk yaşında ve ozamanlari çok özlüyorum biliyor musun   😀

(438 puan) tarafından

Ne kadar tatlı bi insansın beni hiç tanımıyorsun ama stresimi kendine stres edip bana yol gösteriyorsun detaylıca anlatıyorsun yazıyorsun vaktini harcıyorsun çok ama çok teşekkür ederim tavsiyelerini çok yakınımın nasihati gibi dinlicem ❤️ bebeğimi ya da bebeklerimi çok sevip heyecanla beklicem çok teşekkür ederim ❤️

tarafından

Ya canım benim utandırma beni  😀. Sana böyle konuşmak için tanımak gerekmez ki. Seni , hissettiklerini  bu süreçteki endişelerini beklentilerini çok çok iyi anlıyorum

Her anın tadını çıkar insanın başına bir yada birkaç defa gelir ve çok değerlidir hwr anı her haliyle....

Sev çok sev doğunca da çok çok öp kokla güldür . 

Sağlıkla gelsin bebis(ler)

Tek ricam buraya ikiz mi post açarsan sevinirim ❤️

Çok çok merak ediyorum 

(438 puan) tarafından

Oğlum dört yaşında oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde iki aylık evliydim eşimle severek evlenmiş olsak bile aynı eve girince adapte olmak evliliğe alışmak derken üzerine anne baba olmak çok zordu eşimin ailesi o zamanlar beni pek sevmiyordu gurbete gitmiştim benden kimse yoktu öyle olunca ben oğluma öyle bi bağlandım ki ondan başka çocuk sevemem sanıyorum 

Hamileliğini o zorlu süreci hatırlayınca içimde ekstra bi korku oluşuyor ki hamileliğim çok kolaydı eşim ailesi o zorluklarla ben hiç güzel bi hamilelik geçirmedim şimdi üzerinden zaman geçti eşim daha da olgunlaştı bana düşkün oldu ailesi beni kızları gibi görüyor ama ben o kadar etkilendim ki o süreçten hep başka çocuk istemiyorum diyordum derken reglim gecikti kaç gündür test yapmaya cesaret edemedim bugün zar zor gidip kan verebildim 

Aslında bilmem gereken çoğu şeyi bilmiyorum bile sanki hiç hamilelik yaşamadım gibi kendimi cahil hissediyorum 

O yüzden bu desteğin bana çok iyi geldi ❤️❤️

Ve tabiki de önümüzde ki hafta doktora gideyim hemen buraya yazarım 😘

tarafından

Estağfurullah canım ne cahilliği sadece ilk aylarda gebe kalmışsın zaten başka bir aile farklı bir yer zaten sudan çıkmış baliksjn bide üstüne gebelik ani gelişen olan olmuş araştırmaya sormaya vaktin olamamış bide unut eskiyi hersey duzeldiyse bosver akışına bırak. Eskiye bağımlı olmak her anlamda zararlıdır bazen

Bak hersey düzelmiş eşiniz olgunluk seviyesinde ailesi aileniz olmuş aslında oğlunuz size çok iyi gelmiş hatta iyilestirmis hepinizi. Bu sefer belkide ayrı bi huzurunuz olacak bal kaymak gibi düşün 😉

Sen mesafeni koru saygını bozma sınırını da çiğnetme bitti gitti hersey zamanla olur. 

Olan oldu yaşandı bitti yeni sayfalar açıldı bol bol güzel şeylerle doldu o sayfalar ❤️

Şimdi o sayfayı çevirme vakti gelmiş baş karakterler yeni eklentilerle daha eğlenceli hale getirme vakti 

Tadını çıkar balım 

0 oy
(717 puan) tarafından

Bazıları hamileyken de kan görebiliyor belki senin de öyle olabilir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

(438 puan) tarafından

İnşallah canımın içi

0 oy
tarafından

Hastanennin veya kan verdiğin yerin değer aralığı yazmıyor mu? Bazı hastanelerde ölçüt farklı olur ilk gebeliğimde benimde 10000 civarına 4 haftalık demişlerdi.

(438 puan) tarafından

Sadece beta hcg 14987 yazıyor kuzum

tarafından

Her şey olabilir adette görmüş olabilir tek gebelikte olabilir ikiz gebelikte ☺️ hastane referans aralığı ne bilmiyorum oda önemli

0 oy
(16 puan) tarafından

Çok yüksek olduğunda genel de ikiz olabiliyor ya da nadir de olsa ben duymuştum daha önce hamile kaldıktan sonra 1-2 defa daha regl olunabiliyor Muş 

(1,541 puan) tarafından

Eee tamamda adet 1 hafta gecikmiş 

(16 puan) tarafından

Belki ikinci regl gecikmen olabilir canım . Yani ilk regl olduğunda belki hamile olmuş olabilirsin ben bu aralar çok araştırma yapıyorum da konuyla ilgili böyle bir ihtimalde var ama inşallah sağlıklı ikizdir :)

0 oy
(124 puan) tarafından

Adet döngünüz kaç gün acaba 

(438 puan) tarafından

28-30 gün arası canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 350 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Senem turp (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
+1 oy