+7 oy
836 göst.
Diğer kategorisinde (1,399 puan) tarafından

Kizlar ben suni sandım ama kendi sancımı bekliyorlar 2 3 santim açıklık var sabahtan beri hastanedeyim çok yoruldum saatlerdir su içmedim bana dua edin sancım başlasın doğuma giriyim

36 Cevaplar

+1 oy
(2,888 puan) tarafından

Rabbim bir avazda kuetarsin ne yaptın doğdun mu 

(1,399 puan) tarafından

Evet doğdu anca kendime gelebildim telefonda gezinme fırsatım oldu Allah razı olsun 🙏 ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
(1,605 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir süreç ama dünyanın en güzel hissi aynı zamanda çok iyi hatırlıyorum ilk oğlumda suni vermişlerdi en son akşam yemek yemiştim öğlene kadar aç sussuz durdum doktor geldi hocam dilim damağım çok kurudu dedim bir damla su içeyim mi dedim tamam iç ama yarım bardağı geçme demişti o su içtiğim en güzel suydu rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım 

(1,399 puan) tarafından

Su icemiyordum ben dilim damagim kurumustu konuşmam değişmisti sezeryan ihtimalim vardı diye sabahtan beri aç susuzdum birde çok zordu ıkınma evresi kolay oldu rabbim yardım ediyor 🙏

+1 oy
(1,724 puan) tarafından

Allah bir avazda kurtarsın hareket edecek gücüm yok demissin eğer öyle olursa muhtemelen sezeryan olur çünkü doğumu hızlandırması için çömelip kalkman ayakta mümkün olduğunca hareket etmen ve ikinmak için güç toplamam gerekiyor inşallah saglikla kavusursun

(1,399 puan) tarafından

Yok cnm benim acilmalarim olmuyordu 1 buçuk gündür yalvardım sezeryan diye gidip gelip söylemiyorlardı bende bana suni verin yeterki su sancılar bitsin dedim kalp atışları zayıflamasına rağmen sezeryana almadılar beni söyledik kalp atışları zayifamjs diye bir şey olursa sorumlusu sizsiniz dedik ebe biz sezeryana alacaktık suni verin dedi dediler bana doktorlar ebeler sanki bizim söylememize bakıyor kendileri karar veriyor oysaki doguma

+1 oy
(9,613 puan) tarafından

Hadi kolay gelsin saglıkla al kucacıgına

(1,399 puan) tarafından

Allah razı olsun 🙏 ❤️ aldım sağlıkla 

+1 oy
(2,790 puan) tarafından

Rabbim bir nefeste doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla ve kolay bir şekilde kucağına alırsın yavrunu 🙏🏻🌻

(1,399 puan) tarafından

Aldım Allah razı olsun 🙏 ❤️ 

(2,790 puan) tarafından

Amin sendende inşallah 🥰

+1 oy
(660 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah bende aynı şeyi yaşadım bol bol Meryem süresini dinle veya biliyorsan oku sağ salim kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 

(1,399 puan) tarafından

Allah razı olsun 🙏 ❤️ aldım canım 

(660 puan) tarafından

Rabbim sana bağışlasın inşallah çok mutlu oldum 🥰🥰🥰🥰

+1 oy
(3,385 puan) tarafından

Şimdi adını arattim dedim bakayım doğurmuş mu . Naptın acilman arttı mı dogurmussundur simdiye

(1,399 puan) tarafından

Acilmam artmiyordu bir bucuk gun sonra suni sancı verildi 

+1 oy
(903 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım nasıl oldun 

Rabbim bi sancida kurtarsın.

Kaçıncı doğumun 

(1,399 puan) tarafından

İlk dogumum çok zordu yeni yeni kendime geldim telefonda geziniyorum şimdi okuyorum mesajlarınızı ağrılar icinde yazmıştım sorduğum soruyu bile unuttum bugünün tarihini bile unutuyorum

(903 puan) tarafından

Unutursun zamanla . Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Dua et bize de 

+1 oy
(2,726 puan) tarafından

İnşallah sağlıkla kucağına almışsındır yavrunu canım. Burda herkes merak ediyor seni😊🌸

(1,399 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun 🙏 ❤️ sancılar içinde yazmıştım dualarınızı eksik etmeyin herkesin duasına ihtiyacım var diye sorduğumu bile unutmuşum ağrı acı arasında kendime şimdi geliyorum 

(2,726 puan) tarafından
+1

Seni çok iyi anlıyorum merak etme 😂🌸 sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🩷

+1 oy
(1,286 puan) tarafından

Doğum yaptın mı canım 

(1,399 puan) tarafından

Yaptım canım aldım kucağıma ❤️🙏

+1 oy
(713 puan) tarafından

41 hafta olan anne adayı mısın? Allah yardımcın olsun inşallah ben bu cevabı yazarken mutlu bir şekilde bebeğini emziriyor olursun

(1,399 puan) tarafından

Evet Allah'a şükür aldım sağol canım benim 🙏❤️

+1 oy
(29,867 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına almışsındir inşAllah

(1,399 puan) tarafından

Aldım sağ sağlim ağrılar icinde yazmistim sancıları çekerken hatırlamıyorum bile şimdi biri diğer sorumda yazmıştı aklıma geldi Allah razı olsun 🙏 ❤️ 

0 oy
(660 puan) tarafından

Ne yaptın nasıl oldun Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah burda hepimiz dua ediyoruz sana 🥰

(660 puan) tarafından

Aynı şeyi yaşadım o sancı o acılar ama geçiyor bitiyor hepsi geriye kaldı uykusuz günler 😅

(1,399 puan) tarafından

Evet en güzel uykusuzluklar 🤭

(660 puan) tarafından

Kesinlikle öyle valla hele bir de gülmeye başladığı zaman açıkçası ağlıyor beşikten çıkarıyorum annem niye uyumuyorsun sen dediğim zaman gülüyor içim gidiyor gel de sinirlen Rabbim sana bağışlasın inşallah 🥰

(660 puan) tarafından

Kendine sürekli onu dünyaya getirmeyi ben istedim o benim karnımdayken bez bağlamıyor yemek yemiyor kıyafet giymiyordu de yoksa insanın kriz zamanlarında sakin kalması açıkçası zor ben hep öyle yapıyorum 

(1,399 puan) tarafından

Yok ben hiç kriz geçirmedim ya bakisiyiruz sürekli kendisiyle 🤭😂

0 oy
(132 puan) tarafından

Canım son durumun nedir 

(1,399 puan) tarafından

Çok şükür yanımda sağlıklı Allah razı olsun 🙏 ❤️ 

0 oy
(3,276 puan) tarafından

Post sahibini merak ettim ya bebeğini kucağına almıştır inşallah 

(1,399 puan) tarafından

Aldım Allah razı olsun 🙏 ❤️