+2 oy
361 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,571 puan) tarafından

Kızlar benim kız bebeği kucağıma ver diye tutturdu bende yerde verdim kucağına telefon çaldı o sıra bebeğimin kafası yere değdi yerde oturuyorduk korktum şuan acile gitsemmi 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,644 puan) tarafından

Korkma önce eğer kusma olmadıysa korkma kızarma kusma olursa götür ama böyle böyle büyüyolar sakin ol önce 

(1,571 puan) tarafından

Kusma olmadı şükür içim hiç rahat değil ya

(1,644 puan) tarafından

Sakin ol hafif şişme bile olabilir sert degdiyse hassas olduğu için ama kusma olmazsa korkma Allah'ın izniyle 

(1,571 puan) tarafından

Hemen buz koydum zaten sismesin diye çok sağol biraz olsun rahatladım allah razı olsun 

(1,644 puan) tarafından

🙂

-Reklam-
+1 oy
(1,392 puan) tarafından

Çok mu sert değdi ve kaç aylık 

Eğer gözde kayma kusma vs yoksa korkma uyutma yimede 2 saat falan

(1,571 puan) tarafından

Çok sert değmedi 4 aylık uyudu şimdi uyandırmaya çalışıyorum geri uyuyor

(1,392 puan) tarafından

Bence korkma ilk zaman da hemen belli ederdi kendini yüksek bir yerden düşmemiş ayrıca 

(1,571 puan) tarafından

Ne bileyim anne yüreği işte korkuyorum yinede allah korusun bişey olur diye

(1,392 puan) tarafından

Haklısın ebet ama korkma öyle bir düşecek ki bu günleri arayacaksın :)

+1 oy
tarafından

Kac aylık ki. Bebek

(1,571 puan) tarafından

4 buçuk 

tarafından

Hmm nekadar yüksekti oturduğun koltukla yer gibi mesafe mi 

tarafından

Benim oğlum 2 aylıkken yarım dönüyormuş haberim yoktu dönmez dedim arkami bi döndüm yerdeydi 6 aylıkken de yataktan düştü yorgun düştüm uyudum koynumdaydi dönmüştü ama hicbisey olmadı.  Sanmam max. Eğilerek versen hadi 20,30 cm olsa yükseklik tepeustu decdegil sanirim sadece kabaca kafa çarptı dimi bence bisey olmaz ama gözlerde kal yinede anne yüreği buz koy enseye kafaya buz koymak iç kanama riskini azaltır 

(1,571 puan) tarafından

Direkt buz koydum canım yüksek düşmedi sadece deydi yere ağladı korktum bende 

tarafından

Korkma canım bisey olmaz. Geçmiş olsun.  

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Yerde oturan cocugun kucagi yuksek degildir cok sert darbe alip morarma kizarma olmadiysa cocuk kusmadiysa gozlerinde kayma falan yoksa korkma ama takip et gece da uyuyo deyip dalma saat basi uyandir korkma ama annem ise basladiginda ben 12 yasindaydim bi kucugum 8 digeri 3 yasindaydi annem bana birakir giderdi 6nci katta oturuyoduk Allahim nasil esirgemis up uzun bi balkonumuz vardi bizim orda oturuyoruz bi pazar arabamiz vardi kucuk kardesimi ona bindirdim bi bastan bi basa suruyorum kosa kosa kardesim bi dustu balkon daha insaat disli disli beton cocugun burnu mosmor oldu annem iceri girdi bana bi kizdi simdi dusundukce diyorum ya asagi dusseydi Allahim nasil korumus cocuga cocuk emanet edilir mi dimi ama sartlar iste babam tek basina yetiremezdi maasi duzgun yatmazdi annem mecbur bulasikciliga falan giderdi yaptigi is saatlik seninki de anlik bisey kendini suclama ben bisey olacagini sanmiyorum duse kalka buyuyolar hatta bi kere de annem gece kucuge mama yapacakmis benim yanima verdi senin yaninda yatsinda ben hemen yapar gelirim dedi bende ranzanin ustunde yatiyorum daha kundakli bi an dusuyodu zor  tuttum aman dikkat et buyuge bilmiyo o da 

(1,571 puan) tarafından

Ayy okuyunca içim burkuldu ya keşke hayat herkese eşit olsa 😔

(4,832 puan) tarafından

Yavrum Allahin adaleti bu herkes esit zaten onun bildigini biz bilemeyiz vardir bi ince hesap grcti gitti ogunler anneler suan baya iyi durumlari o minik suan 19 yasinda ablasi 

0 oy
(41 puan) tarafından

Hareketlerinde tuhaflık, duraksama, uyku hâli ya da kusma, sürekli ağlama vs yoksa korkmayın

(1,571 puan) tarafından

Yok çok şükür içim rahatladı çok sağolun 

0 oy
(1,330 puan) tarafından

İçin rahat edecekse bı git bacım. 

(1,571 puan) tarafından

Orda radyasyon'a maruz kaliniyor ya o yüzden gitme taraftarı değildim şükür bebeğim iyi 

0 oy
(1,905 puan) tarafından

Uyuyor demişsiniz uyanınca kusma gozlerde kayma falan olursa bi gidin doktorum böyle olursa getir demisti

(1,571 puan) tarafından

Çok şükür olmadı canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 163 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 424 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,464 soru

24,058,783 cevap

330,040 kullanıcı

...