+1 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Kızlar ben hep herşeyi çok kafama takan biriyim çok stres yapar hayatımı çok etkiler bu stres 39 kiloyum hep bu yüzden çevremdeki insanlardan kaynaklı uykumu bile etkiler iki çocuk annesiyim psikiyatriye gitmek istiyorum bu stresten kurtulmak için bişey yapar mı doktor veya gitmem lazımı sizce

9 Cevaplar

0 oy
(354 puan) tarafından

Bence gitsen iyi olur bu kadar herşeyi strest yapıyorsan kendine yazık sonuçta 

(17 puan) tarafından

Evet ama elimde değil umursayamıyorum

(354 puan) tarafından

Canım inan hayat o kadar uzun değil herşeye takacak kadar üç günlük dünyada mutlu olmak gerekir elinde değil anlıyorum ama ne sorunu olan insanlar var eğer normal bir yaşantım varsa kendini strese sokup üzme ben olsam eğer senin kadar kaygılı olsam giderdim hiç düşünmeden destek almakta yarar var 

-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından

Önce psikoloğa gitsen o gerek duyarsa psikiyatriye gidersin. Belki terapiyle hallolacak bir şeydir ama kesinlikle ben buyum diyip peşini bırakayım deme. 

(17 puan) tarafından

Bakalım

0 oy
(18,926 puan) tarafından

Kesinlikle gitmen gerekiyor bu kadar takıntı insanı genç yaşta hasta eder 

(17 puan) tarafından

Hasta olmaktan korkuyorum en çok

0 oy
(4,082 puan) tarafından

Hep üzgün, hep kaygılı, beyninin içinde kaos, en çokta acaba hata bende mi ikilemi ve tüm suçları kendi üzerine yıkmayla sonuçlanmış bir çok durum. Bu durumda ne sağlıklı bir eş ne de sğlıklı düşünebilen bir anne olabilirsin.  Bence soruya kapalı bir soru. Gitmelisin evet. 

(17 puan) tarafından

Ama bu çevremdeki insanlar hep olucak hayatıma onla rdan kurtulsam sorun çözulurde imkansız oda

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bence de git iyi gelir inşallah rabbim şifa versin. Kac boyla 39 kilosun merak ettim

(17 puan) tarafından

165 boyum

(4,082 puan) tarafından

Evet, çoğu kez etrafımıza müdahale edemiyoruz ama destek almak kendimize en az zararı vermemizi, hatta o insanlarla ya da olaylarla nasıl başa çıkabileceğimizi öğretir. 

0 oy
(190 puan) tarafından

Bende aynıyım bacım Allah şifamızı versin inşallah çok zor durum gerçekten git bence bende gitmek istiyorum ama ilaç ta kullanmak istemiyorum bagimli olcam diyede

(17 puan) tarafından

İlaçla çözülsunde gerisi önemli değil

0 oy
(6,716 puan) tarafından

Çok stres yapma mideme vurur ağrısı  uykusuzluk çok zordur  o yüzden hayat zaten kısa kafaya takılacak bir tarafi yok 

(17 puan) tarafından

Vurduğu çok oluyo

(6,716 puan) tarafından

Bende çok stres yapmıştım şimdi midem sikintili okul dönemleri hep stres yapmıştım ders calisinca o yüzden hayatı akışına bırak 

(17 puan) tarafından

Malesef hayatımdaki insanlar piskolojik baskı yapıyorlar onlardan kurtulmam mumkün değil 

(6,716 puan) tarafından

Yapanlardan kurtul 

0 oy
(21,790 puan) tarafından

Tabii ki gitmelisin. Bu şartlarda yaşamak çok zor 

0 oy
(21,948 puan) tarafından

Gitmelisin kendin bi çözüm bulamadıysan destek al canım ama hayatta herşey var zorluklar var güzellikler var herşeyi kafaya takınca olan sana oluyor bak ne güzel birde anneymişsin sana çok güç diliyorum 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 348 göst.
+1 oy
12 cevap 395 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
30 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,274 soru

23,855,885 cevap

320,111 kullanıcı

...