+1 oy
101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (107 puan) tarafından

3 yıllık evliyim çocuğumuz yok olmuyor çalışmıyorum kpss ye çalışıyordum bıraktım sanki çalışmam gerekiyormuş gibi hissediyorum atansam seve seve kendi meslegimi yapardım ancak olmuyor.

Daha önce şarküteriye girdim çok sevdim ancak kasayı yapamadım sözel çıkışlıyım paralarla sayılarla uğraşmak bana göre değil bakıcılık yaptım hemsireydi annesi köye gönderdiler bırakmak zorunda kaldım .

Herkes deneyim arıyor ve kasa işi genelde oluyor bu yüzden iş bulmak çok zor geliyor . Eşimde çalışma gerek yok tarzı bir şey demedi

Deneyim aramayan bir yer buldum  engelli bakım merkezi her türlü bakimlarini banyo tırnak alt değiştirme vb. eşime banyo kısmını söyledim ne bileyim istediğim tepkiyi vermedi sanki daha çok çalışmamdan yana bende bu gün iş görüşmesine gittim çok tuhaf oldum ordan çıkmaya calisiyorlar içeride tuhaf bir koku var kadın bana yapabilir misin dedi alt değiştirme banyo her şey bakıcılara ait neyse çıkınca eşim aradı çarşıya gececekmiyiz evrak işleri için dedi ne bileyim insan bir sorar ilk önce naisl bir yer ne dediler çalışmak istiyor musun bilmem ne bende öyle soğudum ki ona karşı çok vicdansizca geldi .

Eve gelince konusasim gelmedi nasıl bir yer diye ozaman sordu ne nasıl bir yer dedim sadece yemeği yiyince de yatmaya geçtim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor bir yere benziyor orada iki kişiye sordum burada çalışmak zor mu diye hayır değil dediler nasıl değil onu da anlamadım eşime de aşırı sinir oldum 

2 Cevaplar

0 oy
(22,901 puan) tarafından

Belki eşinde seni sıkmak istemiyordur anlamadımki 

(107 puan) tarafından

Daha çok çalışmamı istiyor gibi şimdiye kadar demedi ki çalışmayı neden istiyosun veya en azından diyebilirdi ki duzgun bir iş bulana kadar ertele diye...

Kasa işi yapamayacağımı oda biliyor yıllarım okumakla geçti elime geçen koca bir hicccc.

En azından zor nasıl yapacaksın alışmak zor olur emin misin vb şeyler diyebilirdi birde neden böyle davranıyorsun diyo şaka gibi

(22,901 puan) tarafından

Yine sessiz kalmaya devam et bari bakalım ne zaman aklına gelecek

-Reklam-
0 oy
tarafından

Sen sanırım çalışmak istemiyorsun hiçbir yerde üniversite mezunu insan kasiyerlik bakıcılık gibi işleri mecbur kalmadıkça tercih etmez neden statüsü yüksek işleri tercih etmiyorsun az deneyim gerektiren kariyer.net sitesinde bi sürü özellikte ilan var  oralara baktın mı 

(107 puan) tarafından

Çalışmak istiyorum ancak her yer deneyim arıyor dediğiniz kadar kolay değil iş bulmak  lise de çocuk gelişimi okudum ünv. De de coğrafya ögr. bir sürü anaokuluna başvurdum hepsi deneyim istiyor veya beğenmiyor o bölüm olmadığı için ki ilçe de yaşıyorum zaten gel git çok zor olacağı halde ..

Kasiyerlik zaten yapamam para hesaplama vb. aram iyi değil yoksa yapmak isterdim 

Ücretli öğretmenlik başvuruyorum çıkmıyor başka da ne yapabilirim ki .

Öğretmenim deyince kimse size kapıları açmıyor inanın konuşması kolay

tarafından

Yaşadıgın il İlçe neresi bilmiyorum fakat yok durumunu dert edeceksen hiçbir yerde çalışamazsın zaten madem bu sürede evdesin kpssye var gücünle çalış tek bi hedefin olursa hem kafan rahat olur hemde istediğini elde etmek biraz daha kolay olur

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
18 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 257 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,465,703 soru

24,020,009 cevap

328,182 kullanıcı

...