+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından

Merhaba kızlar bir arkadaşım var 22 eylül doğumlu.sen terazisin diyorum hayır başak burcuyum diyo. Aranızda başak burcu olan varmı? Özellikleri karekteri nedir? Encok hangi burçla anlaşır. 

4 Cevaplar

0 oy
(5,970 puan) tarafından

Eşim Başak, gerçekleri mi duymak istersin klişeleri mi :))))

tarafından

Yüreğine indirme yazıktır 😂😂

(5,970 puan) tarafından

Ahahahhaa :)))) Dışarıdan çok makul beyefendi/hanımefendi durur ama gel bir de birlikte yaşayana sor :)

tarafından

Erkekleri yaka silktirir insana illallah ettirir resmen 😂😂

(932 puan) tarafından

Geçimsiz mi nasıl. Arkadaşım herşeye evet der uyum sağlamaya çalışır

(5,970 puan) tarafından

Titiz diye bilinirler ama takıntılılar aslında. Hem de şizofrenik seviyede :)) Takıntıları kendilerini de yorar çevresini de :)

Karar alma mekanizmaları çok yavaş, böyle pıtır pıtır hemen karar alabilen insanlar değiller. Bir çay süzgeci için kırk siteden araştırma yaparlar :)))

Eleştirel yönleri rahatsız edici derecede gelişmiş. Aman bir şey çıksa da eleştirsem modundalar sürekli :)

Eğlenmeyi bilmezler, eğlenmek için bile günlerce plan yapar kafalarına yatarsa eyleme geçerler :)

Muhafazakardırlar, bunu inanç anlamında söylemiyorum alışkanlıklarını, düzenlerini fena halde muhafaza ederler esnetemezsin.

Aklıma ilk gelen olumsuz yönleri bunlar. Ama son derece güzel yanları da var. Analitikler, her şeyi detaylıca düşünürler. Emanet ettiğin iş için gözün geride kalmaz. Alışkanlık ve düzen değiştirmeyi sevmedikleri için sadıktırlar, iyi hissettikleri ilişkide konfor alanından kolay kolay çıkmazlar. Yaptıkları her şey kusursuz olur denebilir. Çünkü kusursuz olması için en çok kendilerini eleştirirler. sosyal hizmetlerde çok iyidirler; çocuk bakımı, hasta bakımı, yaşlı bakımı. Genel olarak sabırlıdırlar. Parlayan, kavgacı, kaos seven tipler değiller. Dinginler. Araştırmayı sevdikleri için de geneli entelektüeldir.

(3,522 puan) tarafından

Benim kocam da başak burcu ve çok sakar ve inatçı 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bi Başak olarak koşarak uzaklaşıyorum 😂

(932 puan) tarafından

Dgdgdd cidden merak ediyorum başak titizdir diyorlar arkadaşım gördüğü her hayvana sarılır 

tarafından

EEve gidince o üstü başı kaç derecede yıkanıyor bi bilsen 😂

0 oy
(5,287 puan) tarafından

22 eylül saat 21:11de terazi burcuna geçiyor. Ondan önce doğduysa başak.

0 oy
(25 puan) tarafından

hyr başk burcu arkadasiniz Internetede yazsanız cikar ztn 23 eylülden sonrasi terazi diye geciyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 315 göst.
3 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sewinnn (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,746 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mucizeviilk (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 1,624 göst.
0 oy
11 cevap 282 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu