Hadi herkes etiketlesin en yakın gördüğünüz kişi kim 🌸
Ben başlıyorum
@Memuranneee ❤️
Neredeyse iki yıl olacak burdayım,kimseyle samimi olmadım, görmediğim kişiyle yakın olamam
Bu Benim kendi fikrim
Katılıyorum +
Olabilir ama muhabbetini sevdiğin ne bileyim kafanın uyuştuğu kişiler oluyor bazen
Varya baya ,
Hepiniz seviliyorsunuz Allah için 💕
@Gastamonlummm @Cinarinanasi2 @.Esma. @Nur_Ay @ikbal @-HoneySeptember- @1kediannesii @Meleklerivar@
❤️❤️❤️❤️❤️
Öyle olsun sevdos hani neredeyiz biz
hayatimw anlam katan guzellikler sizleri unutmak mumkunmuu
nurah hocam benim memleketim beee mis gibidir🥺🥺 cok ozledim
Sevdooşş bal kadın ❤️🖤
Sevda varya ben bile 1 gitmeyle çok özledim seni düşünemiyorum kırsallığı o kadar güzel ki Medine ile Mekke arasını anımsatıyor
@_mhtp_ Çok aktif olmuyor artık ama yeri bende her zaman apayrı kalacak yüreği de yüzü gibi güzel ablacığım ♥️🌸
@Fkolgun Yine çok çok sevdiğim ısındığım Filiz ablam
@Sekerkizz Henüz pek tanımadan çok ısındığım sıcak kanlı anlayışlı arkadaşım
Yaaa cok teşekkür ederim. Duygularimiz karsilikli emin ol. ❣️
Ben teşekkür ederim canım 🌼🫶🏻
@bir_melek_aannesii canim tsk ederim,senin de yerin apayri,güzel kızın ve sen çok değerlisiniz benim için..
Sizde öylesinizz🥰♥️
🥰
2 tane tatlı dilli aboş var tatlıs dilli naif kibarlar
Öyle yakın deilde sohbeti güzel olan insanlar var ben pek konusmayı sevmem acıkcası cogu posta bakıp cıkıyorum bilgim olana yazıyorum tamam @Gastamonlummm
@ikbal
Sohbeti hoş candan hatunlar ❣️
@Cinarinanası2
@Esma&
cok teşekkür ederim canim benim ❤️❤️❤️❤️
Canımsın canım 💜💜😘💜
Yerim seni kadın
Etiketlemeyi bilmiyorum
Kimse beni etiketlermi diye bekleyeceğim 😄😄
Ahhshshah sadece başına @ koyup kullanıcı adı yazıyorsun
Yakin oldugum yekin gordugum o kadar cok kisi var ki buraya sigmaz ama bi kisi var ki yakinlik mi desem sevgi mi desem yani ne desem bilemedim benim icin ozel biri var bu ara pek aktif degil malesef ama isim vermicem o kendini bilir zaten
Ay yapmayin boyle nolur icime dert ediyosunuz hepinizi cok seviyorum esram sen bilmiyo musun bacim beni
kıskanıyoruz hepimiz en çok beni sev diye fakat kalbine Allahu Teala ne güzel genişlik vermiş hepimizü seviyorsun Rabbim razi olsun❤
Estagfurullah hocam Allah kalbimi biliyo hepinizi ayni seviyorum daha burda olmayan kimler kimler var emineyle ozelden konustuk dun bu post icin ona sorun saydim da saydim kac kisi var daha ona yazmayi unuttuklarimda olmus sonradan aklima geldi napiyim liste mi dokeyim simdi bi kisiyi unutsam uzulur buyur bi post icin kalp kirmis olcam olur mu oyle sey ben Allah icin sobbet ettigim herkesi cok seviyorum ♥️
Rabbim hepimizden razı olsun
Tamam tamam canım takılıyorum ya 😊
@BoncukGozlum canım dostum seni tanıdığım için cok mutluyum kimseyi kırmayıp tatlı tatlı konuşan, uykusu az sevgisi fazla güzel kalpli samimiyetine inandığım buranın gülü💐 nasıl mutlu oldum çok stresliydim kendimi görmek mutlu etti ❤️
Yaa stres yapma boşver neyi kafana taktın bilmiyorum ama 🌸
Hepinizi seviyorum benn 😻🎊 iyi ki var böyle bir yer ve iyi ki tanıdım hepinizii💕😽💞
Cansın 🌸❤️
Bir iki kişinin yorumları genellikle benım düşünceleirmi yansıtıyor. Bu yönden kendime yakın buluyorum ama kimseyle özelden muhabbet kurup tanışmadım. Üç beş kişi etiketleyenler de bana hiç samimi gelmiyor. Yanı çok yönlü bir uygulama değil. Sadece soru cevap uygulaması nasıl o kadar kişiye güvenip samimileşiyorsunuz hiç benlik bir şey değil.
Beni etikelemeni döverim bak:))
At Work Şekerli kiz
Saol cnm
Ohaaa ben şok😁
Teşekkürler canim
Dobra insanlari severim
@Aslnkdniii yakın baya yakın bizzat yakın
@BabyBoyum
meltos çık disari ☺️☺️😍
💕❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
@ikbal kız TLF konuşan diye anladım ben aşkı yoksa seni katmam mı ben minnoş kalpli ikbos❤️
Herkesi Allah için seviyorum ama ben biraz merkez benciyim yani birini Allah için çok sevsem kardeşim görürüm ve arkadaş konusunda kıskancim yaa o yüzden biraz uzaktan sevmek benim için en ideali😂😂😏🩷🩷🫶🏻
@Alaska açıkçası benim en yakın gördüğüm, severim de kendisini. Yolda görsem tanır mıyım, tanımam, orası ayrı 😅
Allah razı olsun bitanem Rabbim cennetinde buluştursun. Orada tanırız birbirimizi ❤️✨❤️✨❤️
Amiin bacım amin çok çok amin ❤️🥰
En yakın kendime kendimi görüyorum 😀 @Pakize333
Tek bir kişi seçmek çok zor kimse de beni seçmemiş zaten 😂
Gidiyorum ben
Ben bı kaç kişiyi yakın görüyordum ama altta yorumlarda gördüm onlar beni yakın görmüyormus 🤷
Ben isim yazmadim balim dikkatini oraya cekeyim yalniz ♥️
@Tugceee canım kendim muahh 😘🥳
Biri beni etiketler mi acaba🤣🤣🤣5bekliyim 🤣🤣samam çok muhabbet etmiyorum sarmiyo olabilirim
Ahahhaa kendi kendini etiketle sende sjsj
Hahah iyi fikir🤣🤣🤣
1,461,473 soru
23,958,846 cevap
325,546 kullanıcı