0 oy
426 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar bebeğim için kapıya süs yaptırmak istiyorum. Fiyatı uçuk olmayan bir site önerebilir misiniz? Lütfen instagram sayfası paylaşmayın, çünkü instagramım yok. 

8 Cevaplar

0 oy
(200 puan) tarafından
Canım bende yaptırmayı dusunuyorum Instagram siteleri olsun İnternet sitesi olsun cok pahalı bende bu sus satan parti esyaları satan yere sordum 60 TL ye cok guzel ve uyguna da var yapılabilınıgor ben oyle yaptırcm tavsiyem sende oyle yap bnce
(54 puan) tarafından
Burda öyle bir yer sadece 1 taneydi orası da artık yaptırmıyormuş.
tarafından
O yerlerde yapiyolarmi kapi susu :)
(200 puan) tarafından
Evet bende o gun sordum bızım burda yapan yerler var canım oturdugun swhre baglı bırazda
-Reklam-
0 oy
tarafından
El becerin varsa kendin yap canm bn herşeyimi genelde kendim yaptım daha uyguna geldi 
(54 puan) tarafından
Öyle daha pahalıya gelmiyor mu canım? Ben pleksi aynada kızımın isminin yazmasını istiyorum. Onu da kendim yapamam
tarafından
Hım o ayrı o zaman cnm sen bilirsin
0 oy
tarafından
Malzeme al kendin yap canim daha guzel olur hemde oyalanti olur sana yapinca kendinle gurur duyarsin :))
(54 puan) tarafından
Mesela öneri alabilir miyim görsel olarak
tarafından
Dur bekle uyumA geliyorum
(54 puan) tarafından
Uyumuşum canım :) ama gördüm fotoları
0 oy
tarafından

image

yaz bak ayrintili anlatiyo o daha ucuza gelir hem icine siner hemde hava yaparsin ben yaptim diye :))
(54 puan) tarafından
Çok güzeller ya bakalım becerebilecek miyim
tarafından
Becerirsin yaa niye yapamayasin yapanlar cokmu biliyoda yapiyo
(54 puan) tarafından
Pleksiden istiyordum ben daha hoşuma gidiyordu öyle, ama onu da kendim yapamam sanırım :D
tarafından
Pleksi de parti malzemeleri satan yerlerde var ordan kestir bi isim falan ustune yapistir
0 oy
tarafından
Kendin yapsana canim 15liraya patlar özenirsin hem youtubede yapım asamalri var
(54 puan) tarafından
Sağol canım bi YouTube den araştırqcağım.
0 oy
(964 puan) tarafından

Ben bunu kendim yaptım.  Çokta ucuza maal oldu. Herkez çık begeniyor. Tavsiye ederim bu tarz bursey

image

(54 puan) tarafından
Ay ne kadar güzel olmuş buu, balonlar falan harika olmuş. Bunu aklımda tutacağım canım çok sağol ❤️
(964 puan) tarafından
Rica ederim cnm. Evet çok güzel oldu yapımı da zevki. Videoları falan var youtube da ☺❤
0 oy
tarafından
Canım profilime gir ordan sorulara gir 2. Sayfada kızımın kapı süsü bitti gibi bi başlık var oraya gir son olarak ☺ kendim yaptım sana fikir olur belki. Halkasını dahi kendim kestim köpük oluyor ya hani beyaz eşyaları korumak için ondan yaptım etrafını sardım
(54 puan) tarafından
Baktım canım eline sağlık çok tatlı olmuş. Ben keçeden istemiyorum ama evde yapılabilecek başka da bir seçenek yok galiba
tarafından
Pleksi falan zor evde
(54 puan) tarafından
Hazır pleksi harf satan bi yer bulsam yaparım kendim de aslında
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Piyasa da çok pahalı gerçekten bende keçe alıp kendim yapacağım maliyeti 20 veya 25 TL tutuyor 
(54 puan) tarafından
Ben model beğensem yapıcam da daha aklıma yatan bir şey olmadı bakalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 224 göst.
0 oy
6 cevap 539 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.