0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından

3 yaşa iki ay kaldı ama daha bezi bırakmadık klozet aldım 6 ay önce ve ona gidip oturuyor yalandan kalkıp ellerini yıkıyor suyla buraya kadar süper ama daha anca açıldı konusmasi yani derdini anlatiyo sukur pis temiz biliyor şimdi bıraktırsammi yoksa neler yapmam gerek başlamadan önce nolur fikir fikir fikir 

1 cevap

0 oy
(5,764 puan) tarafından

Ben de 34 aylık başladım ideal bence. İstersen birkaç hafta daha havaları bekle ısınsın 

(269 puan) tarafından

Aslında havalar burada çok soğuk değil Yani evler sıcak genel olarak ama kaç günde alıştı sizinki

(5,764 puan) tarafından

Bizimki biraz ağır gitti, 2-3 hafta falan sürdü. Kaka daha uzun. Öyle 1 haftada çözdü diyenler korkutmasın seni, daha uzun da olabilir. Markette falan altına kaçırdığı oldu :)) Kaçırdığı zaman sakın uyarma kızma. Tam aksine motive et. Olur böyle şeyler ben de küçükken böyle kaçırırdım falan diye. Motive ede ede gidince hızlandı bizimki. Şimdi 3.5 yaşında gece uyanıyor çişim geldi diyor.

(269 puan) tarafından

Anladım canim anlatıyorum tuvalete gitmek istiyormusyn bezi çıkarıp diyorum hehe diyor ama bilinçli demiyo kesin hahshahhaa 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
+1 oy
12 cevap 285 göst.

Kategoriler