Betanın daha yüksek olması gerekmiyor mu kızlar yoksa normal mi
beta için illa şu değer olmalı diye bir şey yok. önemli lşan düzgün artması. geç döllenme sendeki büyük ihtimalle. 9 gün geçmeye göre değer bunu gösteriyor.
büyük ihtimalle 3-4 gün sonra doktora gidersen keseyi görürsün
Bilmiyorum ki ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi yaşadım ikinci gebeligimde çok şükür bişey olmadı üçüncü dış gebelik oldu bunda da mide ağrısı mide bulantısı baş ağrısı halsizlik göz kapaklarında ağırlık yaşıyorum şuan
Evet betan düşük doktora gittinmi
Yok gitmedim sağlık ocağında kan verdim beta bu çıktı
Biraz düşük gibi iki gün sonra tekrarlat canım
6 haftalıkken 1500 lerdeydi betam ama düştü sonra önemli olan düzenli artması bellide geç döllenmedir bilemeyiz
Canım bu değer 9 günlüğe göre düşük değil bende 6 gün gecikmeyle 500 du sonra kızıma hamileymisim yani değerin katlanması önemli yani iki gün sonra tekrar kan ver ve bak değer yükselmiş mi
Düzenli artış olursa kaç olduğu önemli değil. Geç döllenme olabilir yani adete yakın yumurtlama olmuşsa.
Bende 15 gün gecikti test yaptım negatif dk kanda aldı beta 0250 çıktı dk eğer emziriyorsan olabilir arada dedi ama sizin beta yüksek bana göre bı haftalık olabilir
Düşük değil canm benimde aynı çıkmıştı muhtemel regl sonrası hamile kaldım 2 haftalık bebek :) ondan dolayı değer böyle
1,471,306 soru
24,097,112 cevap
332,143 kullanıcı