+1 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Kızlar kendim evde bu tarz bileklik işi yapıyordum ama bi fabrika ile anlaşıp kendim çevremde yaptırmak istiyorum sizce yapan olur mu siz olsanız yaparmıydınız sadece merak ettim

image

7 Cevaplar

+1 oy
(1,361 puan) tarafından

Yapan olurmu bilmem ama bence bileklier güzel çocuklar çok sever

(244 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım

(1,361 puan) tarafından
+1

Rica ederim canim

-Reklam-
+1 oy
(526 puan) tarafından

Yapan olur herhalde ama boncuklari çok küçük zor olmuyorlar mı 

(244 puan) tarafından
+1

Boncuklar küçük evet ama ipte dizili olarak geliyor yani yaparken ipten misina ya aktarıyosun sadece aradan geçiyor boncuklar o yüzden çokta zorlamıyor

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Fiyatı el emeğine değecekse yapan olur bende bir kere deneme amaçlı aldım ama fiyatı çok ucuzdu uğraştığıma değmez diye bir daha almadım

(244 puan) tarafından
+1

Siz ne kadar a yaptınız mesela benim çevremde 50 yada 85 kuruşa yaptıranlar var ama ben bir lira olarak yaptırıcam 

(1,741 puan) tarafından
+1

25 kuruştu bence 1 TL ye yaparlar canım benim yaptığım çok uğraştıriyordu 2 sene önce yapmıştım 450 TL kazanmıştım örmesi ipi yakması tek tek boncukları geçirmesi baya uğraştırıyor o yüzden hakkını verirsen yaparlar

(244 puan) tarafından
+1

Yok benim düşündüğüm modeller o kadar uğraştırıcı değil bu attıklarım gibi mesela sadece arada ki figürler değişiyor. Ki ben başkasına 85 kuruşa yapıyorum ama bu işe kendim girersem 1 liradan vericem dediğim gibi inşallah bulurum yapacak kişileri ona göre fabrikayla konuşucam 

(1,741 puan) tarafından

Başka şehirlere gönderme imkanın olursa ben de yapabilirim bulursun merak etme çocukdan dolayı evde çalışmak isteyen o kadar çok kadın var ki

+1 oy
(671 puan) tarafından

Ben bı ara kolye yaptım çok çok ucuz yaptırdığı için yapmadim

(244 puan) tarafından
+1

Anladım

+1 oy
(7,049 puan) tarafından

Her şehire gönderme durumun var mı peki 

(244 puan) tarafından

Yok canım sadece kendi çevrem anca tekirdağ ve bölgesi

0 oy
(5,781 puan) tarafından

Böyle şeyler çok ucuz oluyor emeğine yazık ama evden çıkamam başka iş de yok dersen yapılabilir 

(244 puan) tarafından

Evde zaman geçirmek için güzel bi aktivite bence ve günde çok rahat  yüzden fazla yapılıyor ve ben iki çoçuğumla yapıyorum 

0 oy
(6,314 puan) tarafından

Hangi şehir peki

(244 puan) tarafından

Tekirdağ canım

(6,314 puan) tarafından

Aaa bende Tekirdağ kapaklı hangi fabrika canım acaba 

(244 puan) tarafından

Ben çorludayım canım fabrika burda değil İstanbul'da 

(6,314 puan) tarafından

Yakınmış peki nasıl ypyor sana boncuk getyrolar byle bileklikmi ypyorsun nkdra ypyorsun

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 102 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Rarara (896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 314 göst.

Kategoriler

1,467,038 soru

24,038,520 cevap

329,040 kullanıcı