+2 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Kızlar arkadaşım şuan 28 haftalık gece TSH değeri böyle ona bu değerin yüksek olduğunu dahiliye gitmesini söyledim ama dinlemiyor bebekte bi sorun olur mu değer yüksek mi 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Çok yüksek hemde yeni mi fark ettınız hiç kan vs vermednz mı yani görülmedi mi çok şaşırıdm ben 5 haftalık hamıle iken kan verdım orda çıkmıştı 6 idi benı hemen endokrine gönderdıler ordan takıp edıldım her ay düzenli kan verıp hergün ilaç içtim doğumdan sonra bebek 3 aylık olunca bıraktım aslında devam etmeliyim ama unutuyorum içmeyi trimester ılerledıkce tsh daha da artıyor size tavsıyem zaman kaybetmeden önlem alın

(2,495 puan) tarafından
+1

Bu arada değer 5 ay öncenın? tsh bebekte gelişim ve zeka geriliği birde gebelik zehirlenmesi yapıyormus 

(167 puan) tarafından
+1

Yeni vermiş olduğu kan da var o da 9 .89 ama gitmio birşey olmaz dio çok gitmesi için dil döktüm ama gitmio inşallah bi sorun yaşamaz 

(2,495 puan) tarafından
+1

Gidenler zaten ***** o yüzden gidiyor deyin arkadaşınıza lütfen Allah akıl fikir versin ne diyim 

-Reklam-
+1 oy
(2,490 puan) tarafından

Evet özellikle 28. Haftaya kadar bebeğin beyin gelişimi açısından önemli mutlaka gitmeli ve tsh sabah 10 dan önce baktirsin ac karnına 

0 oy
(5,452 puan) tarafından

Tabiki de sorun olur canım yüksek çıkmış 

Acil bi şekilde tedavisine baktirmasi gerekiyor 

Yoksa Allah korusun cocuguna sıkıntı kendisine de sıkıntı 

0 oy
tarafından

Benim 0.0 çıkmıştı kontrole gittim sürekli dahiliye bölümüne düşük olması gibi yüksek olması da sıkıntılı tabi ki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 264 göst.
0 oy
14 cevap 610 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,472,919 soru