Kızlar arkadaşım şuan 28 haftalık gece TSH değeri böyle ona bu değerin yüksek olduğunu dahiliye gitmesini söyledim ama dinlemiyor bebekte bi sorun olur mu değer yüksek mi
Çok yüksek hemde yeni mi fark ettınız hiç kan vs vermednz mı yani görülmedi mi çok şaşırıdm ben 5 haftalık hamıle iken kan verdım orda çıkmıştı 6 idi benı hemen endokrine gönderdıler ordan takıp edıldım her ay düzenli kan verıp hergün ilaç içtim doğumdan sonra bebek 3 aylık olunca bıraktım aslında devam etmeliyim ama unutuyorum içmeyi trimester ılerledıkce tsh daha da artıyor size tavsıyem zaman kaybetmeden önlem alın
Bu arada değer 5 ay öncenın? tsh bebekte gelişim ve zeka geriliği birde gebelik zehirlenmesi yapıyormus
Yeni vermiş olduğu kan da var o da 9 .89 ama gitmio birşey olmaz dio çok gitmesi için dil döktüm ama gitmio inşallah bi sorun yaşamaz
Gidenler zaten ***** o yüzden gidiyor deyin arkadaşınıza lütfen Allah akıl fikir versin ne diyim
Evet özellikle 28. Haftaya kadar bebeğin beyin gelişimi açısından önemli mutlaka gitmeli ve tsh sabah 10 dan önce baktirsin ac karnına
Tabiki de sorun olur canım yüksek çıkmış
Acil bi şekilde tedavisine baktirmasi gerekiyor
Yoksa Allah korusun cocuguna sıkıntı kendisine de sıkıntı
Benim 0.0 çıkmıştı kontrole gittim sürekli dahiliye bölümüne düşük olması gibi yüksek olması da sıkıntılı tabi ki
1,472,919 soru
24,117,883 cevap
333,325 kullanıcı